Орифлейм- 14 каталог

• 48 535
  • 755
  •   1
Отговори
# 735
  • София/Бургас
iviche, предложението го дадох аз на страница 46 и 47 и тя не изчака поне ден да пишат други и да си кажат мнението и обедини темите.

# 736
iviche, предложението го дадох аз на страница 46 и 47 и тя не изчака поне ден да пишат други и да си кажат мнението и обедини темите.

Така е и аз се съгласих с него.
На vessit предложението беше отварянето на новата тема да съвпада с новия бюлетин - пак темата обхваща два каталога, но един бюлетин. Защото в тези теми се обсъждат не само продуктите на Орифлейм, а и бизнесът.
Затова тя е помолила модератор да обедини двете теми.

# 737
  • София/Бургас
iviche, а тя изчака ли повече хора да се включат и да си кажат мнението ? Или действа на своя глава. Мрънкаше за подкрепа и съпричастност, но когато и казах да седне и измисли правила, които да обсъдим всички заедно в темата, щом има идеи за промяна (това на лично съобщение), какво стана? Къде са предложенията и къде са "прословутите идеи"? Или може би идеите и веднага влизат в действие, без да пита другите явно нашето мнение не е важно.

# 738
ChemistryLady, е извинявай, но забелязвам, че само ти основно си против мен Mr. Green Ами все пак трябва да го решим този проблем, ти избери как???? Но наистина точно ние започнахме да пълним темата с некоректни пререкания, нямам в случая предложение, така че предложи ти!

# 739
  • София/Бургас
vessit, ти беше тая, която напираше за активност, подкрепа, амбиция, за това  "Как е възможно някои от вас да се задоволяват с продажба на едно червило на съседката." ,"Трябва да измислим нещо" (ако не си спомняш това е на страница 44). До тук добре. В лично съобщение ти казах да седнеш и да осмислиш идеите си и да предложиш правила, които ще обсъдим с другите в форума, а сега какво - "нямам в случая предложение". За какво бяха тези приказки на страница 44?! Защо беше необходимо да пишеш всички бла-бла-бла на страница 44 като нямаш какво да кажеш ?! Да се правим само на интересни ли?!  Какво и имаше на темата ни?!  Каква информация ти липсваше толкова ?!
Ставайки консултант първото нещо, което направих  е  да седна и да проверя в нета за информация, да я разпечатам, прочета, запомня и ако имам някакви въпроси да питам спонсорката ми. Ако всеки не направи сам това,  ние  в темата как ще ми помогнем, да го запомни. С фуния ли да му го наливаме ?! Не смяташ ли, че повтарянето на това как определен крем е добър във всяка тема не помага с нищо? Кога новите продукти не са били обсъждани и не е отговаряно на въпроси?!

newsm50

Така вече ми писна много.Тъй като vessit не иска да ми отговори в темата, а с лично съобщение ще напиша тук съобщението, което съм и изпратила предния път и ще ви попитам няколко въпроса вие преценете сами.
Това е съобщението от миналия път :
Здравей vessit,
съжалявам за загубата ти и се надявам да се възстановиш по - бързо до колкото е възможно.
Помисли и дай реални предложения за промяна, а не думи за подкрепа и бла-бла-бла. Така няма да промениш нищо. Аз нямам нищо против да има такива, да се обсъдят от всички във форума (да се променят - ако се налага), да се приемат и да се прилагат. Но имам против - темата ми да заприлича на тази на Avon. Това не е тема, а клюкарник и не искам нашата да заприлича на това.
Също така не мисля, че е необходимо да се обсъждаме всички стари продукти при положение, че всичко е обсъждано в миналото. Ако някой попита за тях, винаги му се отговаря. В интернет има достатъчно информация за тях. Когато станах консултант, първата ми работа беше да седна и да проверя в нета за информация, да я разпечатам, прочета, запомня и ако имам някакви въпроси да питам спонсорката ми.
За спонсорката - тя е човекът, към който ти трябва да се обръщаш за всичко. Така че не трябва да се безспокойш, когато се обръщаш към нея. Тя затова е такава, да помага иначе нещата не стават. Аз имам постоянна връзка с моята - skype, мобилен телефон. Също така имам връзка с директорката на спонсорката ми и ако не мога да намеря едната, другата винаги ми отговаря на въпросите. За да може да се оправяш и развиваш без тяхна помощ няма да стане.
Не се сърдя за нищо и бих подкрепила едни правила, ако имат смисъл, а не просто думи за подкрепа и съпричастност.

Лек ден

В съобщението изпратено ми тази вечер има следния въпрос : " щом пишеш едни неща на лични, а други в темата" (не мога да сложа цялото съобщение има лични неща, които ако тя иска ще сподели).Моля Ви момичета кажете кое е различното, което съм написала в темата и личното си съобщение. Внимателно ги прочетох и навсякъде настоявам да изясни идеите и за темата. Честно не разбирам какво иска мацката. Толкова ли е трудно да кажеш какво точно ти е идеята, щом имаш такава? Щом човек има мнение по въпрос, той трябва да го отстоява.

vessit,  няма нищо против теб. Имаш някакво мнение, защити го. Искаш промяна, обясни я, аргументирай се, така ще можеш да кажеш, че си " достатъчно добър ръководител с необходимото образование, в ежедневната си работа, за да изказвам мнения относно как трябва да се контактува и сътрудничи в отделните области!" ( това са твойте думи от съобщението ти от тази вечер.). Изкажи си идеите и след това можеш да докажеш, че е така.

Момичета моля Ви кажете си мнението за зададените Ви въпроси. Съжалявам за това, но помолих за  конкретни идеи, които ако имаха смисъл с удоволствие бих приела, а не получих нищо такова.

Модераторите, моля да не заключвате темата и да я оставите до понеделник, когато започва новият каталог и съответно новата тема. Ще съм Ви много благодарна!   bouquet

Последна редакция: нд, 25 окт 2009, 03:03 от ChemistryLady

# 740
Моля те, щом толкова ти пречат думите ми от стр.44, информирай модератор да ги изтрие! Колкото за старите продукти - просто не всички нови консултанти са в състояние да изчетат всичко по старите теми. И последно - ОК писна ми от теб и една от двете трябва да напусне темата, това ще бъда аз, въпреки, че можех да ви бъда полезна с много неща, примерно след дълги запитвания никой си нямаше на идея кога и как се ползва крема "Феминел", е, след дълги увъртания от фирмата ми отговориха. Просто проблемът си е ваш и ми писна да се занимавам с недоносчета, впредвид моите години и вашите, както и с хора, които си нямат никаква идея за работа в екип!
Желая все пак на всички успех Peace

# 741
  • София/Бургас
vessit, следващата стъпка, след като човек не може да защити мнението си са обидите и ти явно друго не можеш да направиш, но няма да падна на твоето ниво. Ако ти аргументираш по същия начин като сега идеите си в работа просто не те виждам и определено другата част от екипа са много добри, за да могат да се оправят с това.
Никой не те гони от никъде. Молбата е просто да кажеш идеите си, щом си имала такива, ако това не можеш как работиш в екип.

# 742
Извинете момичета за глупостите, с които ви занимава нашата колежка Mr. Green Ако беше коректна, щеше да публикува и моите отговори на лични. Аз просто не виждам какъв й е проблема, но все пак всеки си има някакъв newsm78 И има елементарни неща като толерантност и уважение към другите, с които трябва да се съобразяваме! Форумът е за всички! И понеже ми писна от глупостите в темата, нека модераторите изтрият всички наши конфронтации с въпросната госпожа. Много е жалко да се чете нещо такова тук, вместо да се говори по темата по същество. Срамувам се, че и аз съм участник, но все пак бях длъжна да се защитя.
А относно идеите, имах една за която никой не ми протироречи/обединяването на двете теми/ и го направих. В резултат - заклеймяване! Е, защо да споделям другите? Вие бихте ли го направили? Споделянето, иначе относно обединяването на темите - три пъти повторих, че не е непоправимо и какво трябва да се направи за да се коригират нещата!
В краен случай, пишете си на обща отрицателното мнение за обединяването и ако има поне 3, аз ще пиша до модератор, с молба за корекция!

Последна редакция: нд, 25 окт 2009, 03:00 от vessit

# 743
  • София/Бургас
vessit, явно като не ти отърва викаш модераторите и сигурна ли си че искаш да публикувам тази част от личното съобщение , която спестих. И с какво се защити  - с написването на идеите ти ли?!  А нали щеше да напускаш темата?! Но както не можеш да защитиш мнението си, не можеш и това.

# 744
  • София/Бургас
iviche, предложението го дадох аз на страница 46 и 47 ...

vessit, не е трудно да отидеш и да провериш. Текстът е подчертан и с различен цвят.

Така, че измисли нещо по -  добро следващия път.

# 745
Аууу, каква е тази атмосфера напоследък.... Успокойте се момичета! Не сме тук за да се караме.

Аз имам една молба - в следващия каталог 15 има оферта за парфюма Грейс + минерална пудра... Ако някой ще си купува парфюма (или има поръчка за парфюма) ще съм му благодарна ако ми пише на ЛС (аз искам да си взема пудрата). Предварително благодаря!   bouquet

Довечера ще посъбера нова тема и може късно вечерта или утре рано сутринта да я пусна (ако нямате нищо против)... Но все още не виждам Бюлетина за К15 и 16 в сайта. Вижда се само инфо за новите продукти в К15... Така че не знам дали ще мога да включа информация за новостите в К16.
Ако имате някакви предложения за актуализация на списъка с консултанти или някакви други предложения - пишете ми на ЛС.

# 746
  • Стара Загора
Ако искаш изчакай утре сутринта до 10 часа някъде да видиш дали ще го пуснат новия бюлетин и тогава пусни нова тема.   bouquet

# 747
  • Зеленият рай в сърцето на България
Не ми се вниква в тези дълги постове, за да прецня "кой крив, кой прав". Но искам да кажа, че и аз подкрепих vessit за обединяването на 2 каталога в тема (както са в бюлетин), въпеки, че съм от по-новите тук. Писахме си и на ЛС също.

anji78 Ти сега може да сложиш информация за новите продукти от каталог 15, а после да се добавят за 16.

Малко спам:
Скоро не е писала ani_4ka, нещо се изгуби  newsm78  Wink

# 748
  • Стара Загора
Скоро не е писала ani_4ka, нещо се изгуби  newsm78  Wink
Тя е в друга държава и наскоро писа, че няма възможност да пише редовно. Мисля, че беше в Испания но не съм сигурна.
Относно бюлетина ето малко нови продукти, които предполагам ще ги има в к.16    серията се казва "ОРИФЛЕЙМ"  има и балсам за устни, но няма картинка в сайта   ТВ Мис 0 30 мл.  ТВ Дивайн 30 мл. без пулверизатори са  БАЛСАМ/УСТНИ/ЛЕШНИК/ГОУ-ЦИ  ЗАЩ.МЛЯКО/ТОНИК/ЛЕШНИК/ГОУ-ЦИ    ЗАЩ.КРЕМ/ЛИЦЕ/ЛЕШНИК/ГОУ-ЦИ  ПЯНА/ВАНА ''МАГ.СНЕЖИНКИ''  САПУН ''МАГИЧЕСКИ СНЕЖИНКИ"  ПЯНА/ВАНА ''ВЕСЕЛИ МОМЕНТИ''  TВ Ес 8   ТВ Екла за него Спорт   мъжка чанта Черно и сиво  Нежна грижа КАРАМЕЛ  КОЛЕДНА ПАЛИТРА ORIFLAME BEAUTY   Блестящ топ лак   мъжки зимен шал  мъжка зимна шапка  мъжки зимни ръкавици  СП/ЛА Hypnotic Wonder Lash-Silver Frost   СП/ЛА Hypnotic Wonder Lash-Golden Embers 
Ще има кафяв несесер, кафяв шал и кафява чанта със буквата О - знака на фирмата, но няма снимки. М/В ОЧИ Hypnotic Shimmer-Emerald Ice, М/В ОЧИ Hypnotic Shimmer-Golden Embers & М/В ОЧИ Hypnotic Shimmer-Charcoal Glow; ЛАК/НОКТИ-БЛЕСТ.КОЛЕКЦИЯ-Bronze magic,Silver Dream; 
П/РА УСТНИ-БЛЕСТ.КОЛЕКЦИЯ-Hot Magic, Icy dream; БЛЯСЪК ЛИЦЕ/ТЯЛО-БЛЕСТ.КОЛЕКЦИЯ  - също няма снимки
Би трябвало да има и червила Хидроцвят, но все още има номерата само на мострите.

Ами и така става. До 24 часа имаш право на редакция на поста си.   bouquet

Последна редакция: нд, 25 окт 2009, 11:53 от iv4enceto_91

# 749
Ако искаш изчакай утре сутринта до 10 часа някъде да видиш дали ще го пуснат новия бюлетин и тогава пусни нова тема.   bouquet

Няма да мога толкова късно, тъй като съм на работа. Ще пусна темата към 7 - 7 и нещо сутринта, а после мисля че до 12 или 24 часа има възможност за редакция... евентуално вечерта ще добавя за К16 (ако има вече налична информация в сайта, че предния път чак в сряда май пуснаха новия каталог)

Ивченце, тези продукти от къде ги извади? От новия бюлетин ли?

Последна редакция: нд, 25 окт 2009, 11:30 от anji78

Общи условия

Активация на акаунт