"Цената на истината" - тема 2 (14.09. - 20.09.)

• 42 251
  • 887
  •   1
Отговори
# 570
в договора ми пишеше че участникът няма право по никакъв начин да оспорва резултатите от детектора .......

Аз повече няма какво да кажа - ето го и нагласения момент - задават въпрос, който не е фактологичен, от рода "Най-хубав секс със съпруга си ли си правила?" - и тука изгаряш, нямаш право да спориш и така...това вече го видяхме във всички епизоди, в които изгаряше участник Outta Joint

# 571
  • София
И мен това ме дразни, че някои въпроси не са фактология, а много, много спорни, защото се опират на някакво моментно състояние и винаги може да стане защо си с шапка, защо си без шапка. Не че точно е нагласено, а е като тото - я познае, я не.

# 572
E, нормално.
Ако са само фактологични, всички ще печелят.
Точно тези въпроси свързани с чувства, и как ти усещаш нещо са подвеждащи, и най-трудни за участника.
А резултата е нормално да не може да се оспорва, нали все пак е детектор на лъжата. Представете си ако нямаше такава точка в договора, после щеше да има спорове, едни да заканват със съд, други с не знам си какво.... Crazy
Затова аз не бях съгласна, като казвате, че в Американският въпрос нямало такива гадни за изневери и т.н. Да, няма, ама 80% от въпросите са ти добър човек ли си, добра майка ли си, и т.н., точно не фактологични неща, който какво виждаме са най-трудните.

# 573
това си е шашма както всичко в тоя живот то ако е направено да се печели всеки от нас - участниците ще издържи до 200 000лв. и кво става нико тупарев фалира от всякъде аз се опасявах че и мене може да ме преметнат и затова преминах първото ниво и си тръгнах с 2 500 верно не са много но е по добре от нищо а и освен това не се изложих тотално като голяма част от участниците мисля че можех да стигна и до 5 000 но предпочетох да не рискувам

# 574
  • Плевен
Ами то си е ясно, че всичко е шоу. И наистина и аз това се чудех защо задават въпроси, които не са свързани с конкретни факти, като е доказано, че детектора не дава точен отговор на такива въпроси. То всъщност и на другите не дава 100% точност. Ако беше така щяха да го приемат в съда и щеше да е лесно - ти убил ли си еди кой си? да - не, и готова присъда за една минута  Crazy и за мен предаването си е чисто тото.

# 575
Еееее, чак пък тото. Stop

# 576
Пиарът на Емануела е разпратил до медиите нейно обръщение, в което твърди, че историята й с Роберт не е истина. Едва ли не семейството му си направило реклама на неин гръб.  Tired Да си беше замълчала май щеше да е най-добре.

# 577
Пиарът на Емануела е разпратил до медиите нейно обръщение, в което твърди, че историята й с Роберт не е истина. Едва ли не семейството му си направило реклама на неин гръб.  Tired Да си беше замълчала май щеше да е най-добре.

Аз знаеш ли кога разбрах, че явно е направила аборт. Още докато вървяха рекламите за самото предаване, преди започването му, постоянно пускаха Роберт и с тоя въпрос, дали е вярно че Емануела е била правила аборт от него. И няколко дни след това, гледам дала изявление за сайта на списание "Нов фолк" , в което я питат за въпросният младеж и рекламата, и тя обясни, че познава човек, че той й бил досаждал, но тя нямала нищо общо с него.И те й казват нещо от сорта- значи да не се притесняваме, и да знаем, че не си правила аборт бля бля бля. И тя казва- Ама вие мислите ли, че отговорът на тоя въпрос ще е не. Сигурна съм, че той ще каже, че е имало такъв аборт, за да си вдига предаването рейтинга.
И си викам-Оооо, тя щом отсега взе да ги обяснява тия неща, не е чиста работата тука.
Въпреки това, смятам че постъпката на тоя е изключително грозана, да сподели подобно нещо, още повече, когато съответната жена е и известна.

# 578
Авче, както стана ясно, на него за собствената жена не му пука, ти за Емануела искаш да мисли. А пък и тя какво толкова се е затръшкала. Нали преди време когато изгряваше, все една и съща изтъркана история пробутваше на всички - как я зарязали пред олтара, пък после се оженили тайно с бащата на сина й, развели се, той не се вълнувал от тях и така до втръсване...Първият път номерът е минал, втория-не.

# 579
  • Луната ни пази
Мисля,че никой във форума не оспорва, че тези хора съществуват, нормално е някои да ги познават, България е малка страна, по-скоро е под въпрос дали това, което разкриват наистина е така, защото никой не е светил на мацката, когато е правила орален секс в другата стая, няма и как да се провери. Нито пък се знае какво е отчел детектора. Мисля,че цялото семейство, което присъства е предупредено, че ще чуят неща, които няма да им харесат, а може дори да ги знаят,защото не изглеждаха и толкова изненадани. Всичко е за пари, но въпроса е дали си струва да се излагат по този начин  Peace
Повечето са толкова изненадани,че тия от малките градове ги е срам да излязат навъм заради децата си.
Права си, точно така е. Например Мария е от Дулово (5 хил. град до Силистра) и за родителите и това беше в повече. А това, че някой казва, че е от София или Варна- е, да, може да живее в момента там,ама до колко е от там е друг въпрос.... Peace

# 580
Мен пък ми е чудно как формират въпросите. На кастинга се стремиш да разкажеш колкото се може повече пикантерии от живота си или те ти задават някакви насочващи въпроси и като напипат нещо, което става за сеир и задълбават. Примерно - изневерявала ли си на мъжа си? ако отговорът е Да и се започва  - с кого, как, защо....? Или пък ако не си много словоохотлив и да се впускаш в подробности нямаш шанс за участие дори и да си преживял това онова по извън нормите...

# 581
Аз не съм сигурна за този аборт, освен ако Роберт не го е направил лично и не е правил ДНК-анализ.
Интересно ми е също дали има срещи с психолог. Надали ей така хората отиват и си разказват историята - "мразя майка си, изневерих на мъжа си, известна фолк певица е правила аборт от мен и т.н."

# 582
Мисля,че никой във форума не оспорва, че тези хора съществуват, нормално е някои да ги познават, България е малка страна, по-скоро е под въпрос дали това, което разкриват наистина е така, защото никой не е светил на мацката, когато е правила орален секс в другата стая, няма и как да се провери. Нито пък се знае какво е отчел детектора. Мисля,че цялото семейство, което присъства е предупредено, че ще чуят неща, които няма да им харесат, а може дори да ги знаят,защото не изглеждаха и толкова изненадани. Всичко е за пари, но въпроса е дали си струва да се излагат по този начин  Peace
Повечето са толкова изненадани,че тия от малките градове ги е срам да излязат навъм заради децата си.
Права си, точно така е. Например Мария е от Дулово (5 хил. град до Силистра) и за родителите и това беше в повече. А това, че някой казва, че е от София или Варна- е, да, може да живее в момента там,ама до колко е от там е друг въпрос.... Peace
Аз съм израстнала в малък град. Повярвайте ми, всичко се знае за всички и от всички - изневери, извънбрачни деца. Повечете не бяха учудени даже. Едната майка се подсмихваше даже.
  bouquet

# 583
... Надали ей така хората отиват и си разказват историята - "мразя майка си, изневерих на мъжа си, известна фолк певица е правила аборт от мен и т.н."

Е, откъде иначе ще знаят такива подробности?  Crazy Отиват и си разказват всичко, и ако се окажат достатъчно интересни, ги избират. Grinning

...На кастинга се стремиш да разкажеш колкото се може повече пикантерии от живота си ...

Tочно така е, според мен Simple Smile

# 584
Аз не съм сигурна за този аборт, освен ако Роберт не го е направил лично и не е правил ДНК-анализ.
Интересно ми е също дали има срещи с психолог. Надали ей така хората отиват и си разказват историята - "мразя майка си, изневерих на мъжа си, известна фолк певица е правила аборт от мен и т.н."

ДНК анализ на кое точно да направи? И за какво му е? В случая любовницата му е бременна, прави аборт и толкова. Дори и да не е той бащата, на него му е казано така от нея, съптветно той така го знае, и за него това си е истината.
И разбира се, че сами си казват всичко. Застава на кастинг пред няколко души, по принцип на такива кастинги винаги има психолог. Някой беше казал че за това предаване отново май ще е Ани Владимирова. И се започва с всякакви въпроси. И участващите сами си казват най-пикантните неща, защото иначе знаят, че няма да ги вземат там, то е ясно. На тях хора, без такива скандални неща не им трябват просто.

Общи условия

Активация на акаунт