"Цената на истината" - тема 2 (14.09. - 20.09.)

• 42 242
  • 887
  •   1
Отговори
# 600
Laughing
Бях сигурна, че ще се обадиш веднага и ще си много щастлив/а..
 Joy

# 601
Добро утро. Благодаря ти.  bouquet

# 602
Laughing
Бях сигурна, че ще се обадиш веднага и ще си много щастлив/а..
 Joy

bouquet Коринч, шматко  Heart Eyes Hug

# 603
Добро утро. Благодаря ти.  bouquet
От една страна я съжалявам от друга ми е глупавичка и най вероятно за това ми е мъчно за нея.Но нейния Роберт голям матчо бил,той човека 20г. си живуркал.

# 604
И на мен ми е много трудно да повярвам, че предаването е истинско.Мисля, че всичко е сценарии.
кое ти е трудно да повярваш? Че има такива семейства или, че такива хора ще се престрашат да отидат в такова предаване?
Защото, повярвай, 90 процента от семействата и хората са преминали през далеч по-пикантни и интересни неща. Изневери, интриги...
Ами замислете се - колко от вас в изблик на ярост не са пожелавали някой да изчезне завинаги? Колко пъти сте изневерили или сте си помислили да изневерите? Колко пъти сте мислили повече за пари, апартаменти, отколкото за семейство, любим? Колко пъти сте влизали в конфликти? Колко пъти сте излъгали? Колко пъти, за да сте вие добр,е сте тъпчели нечия глава?
Ами това  е животът. Шарен.
Е, това е представителна извадка само на семейства с наистина тежки проблеми, но ако ги раздробим ще видим и себе си.
За това не се дръжте като ощипани госпожици и не се възмущавайте чак толкова много. Зад милата фасада понякога стоят къде къде по-зловещи неща.
Казали са го много по-мъдри от нас - дай на народа хляб и зрелища...
Peace Цецке, казала си го по най-правилния начин. ЕДНО ГОЛЯМО ЕВАЛА!

# 605
  • София
Кога ще го дават тази седмица?Видях, че в сряда и четвъртък от 20,00 часа ще има Стани богат.

# 606
 Shocked Предполагам, че са го спрели....

# 607
Shocked Предполагам, че са го спрели....
Не, не са го спрели. Започва в 21 часа.

# 608
Българската полиграфска асоциация се обяви против начина на изпо … на истината"

"Недопустимо, е също така, да се формулират въпроси, описващи чувства, очаквания, мисловни хипотези и допускания, които представляват повече от половината въпроси. При по-детайлен анализ могат да бъдат посочени и редица други примери за некоректно и неетично практикуване на метода"
Точно това имах предвид преди.
Не може моментни състояния да се категоризират. Казах го дори без да съм психолог.
Истинските психолози сигурно са в потрес.
Точно си е Сделка с Дявола цялата работа.

# 609
Емануела и Робърт - неочакван сблъсък в ефира на радио Сигнал +
http://signal.bg/view_audio.php?audio_id=964

Първата слушателка ,която се обажда се представя за Диана от Пловдив ,но по гласа я познах,че е Малина-съпругата на Робърт.
След това и Робърт се обажда в предаването.

Последна редакция: ср, 30 сеп 2009, 14:37 от valq_78

# 610

Първата слушателка ,която се обажда се представя за Диана от Пловдив ,но по гласа я познах,че е Малина-съпругата на Робърт.

....сега слушам, мерси че сподели  bouquet

# 611
Според мен Емануела лъже как се оправдава като малко дете и ъъъъъ.........само ъка и звънна 2,3 телефона да я защитят.Вика на водещата затвори моляте като чу на тел. Роберт.

# 612
  • Луната ни пази
Според мен Емануела лъже как се оправдава като малко дете и ъъъъъ.........само ъка и звънна 2,3 телефона да я защитят.Вика на водещата затвори моляте като чу на тел. Роберт.
Точно това е моето мнение! Тя лъже адски!

# 613

Вярно, че е тя! То какво да я познаеш... направо си я представям как се е ококорила и бърбори, без да си поема дъх  Joy hahaha #Cussing out

Обаче и Емануела си я бива!
Цитат
"Че изобщо се дава... такива... такова поприще, за да се показват някакви закъсали хора"

# 614

Вярно, че е тя! То какво да я познаеш... направо си я представям как се е ококорила и бърбори, без да си поема дъх  Joy hahaha #Cussing out

Обаче и Емануела си я бива!
Цитат
"Че изобщо се дава... такива... такова поприще, за да се показват някакви закъсали хора"

hahaha hahaha hahaha

Блести с много ум горката, жива да я оплачеш

На телефона беше 100% жената на Робърт, освен че не може да казва "р", има и особен начин на говорене, който дори не се опитваше да прикрие. По едно време имах чувството, че ще каже "мъжа ми Робърт" толкова се беше ентусиазирала да дава аргументи в подкрепа на думите си

Общи условия

Активация на акаунт