"Цената на истината" - тема 2 (14.09. - 20.09.)

• 42 165
  • 887
  •   1
Отговори
# 690
Абе момичета, сега се сетих,  нали преди няколко седмици в един анонс се появяваше един , който си представял погребения докато правел секс? Уж трябваше да го дават по-предишната сряда.. какво стана, да не са се намесили СЕМ там?  newsm78

# 691
Абе момичета, сега се сетих,  нали преди няколко седмици в един анонс се появяваше един , който си представял погребения докато правел секс? Уж трябваше да го дават по-предишната сряда.. какво стана, да не са се намесили СЕМ там?  newsm78

Не ми се вярва точно за това да са се намесили, а за всичко останало - не.  Laughing

# 692
Айде пак двамцата Велка с мъжо й! Crazy Simple Smile

# 693
 Joy Мухльото е в студиото и напълно го доказа,че е такъв

# 694
Мъжа на Велка пак с тая тениска. Joy

# 695
  • Плевен
Велка е чела форума за чувствата и мислите и детектора. Grinning

# 696
Мъжа на Велка пак с тая тениска. Joy

да Joy

# 697
  • Пловдив
ми тя сигурно и тениска не му дава да си купи момчето  Crossing Arms
моя приятел гледа мач, казвайте от време на време какво се случва  Flutter

# 698
  • София
Много е слабо предаването. Водещият е много слаб... Sick

# 699
Патрашкова с мъжа си и Робева са там.
Имаше интервюта от махалата им. И коментари от бабите, колко добро момче е Светльо.
Има и телефон на студиото, за коментари  Mr. Green
Скучно е  Whistling

кажи как е резултата

# 700

Скучно е  :whistleТолкова е скучно че няма какво да коментираме.

# 701
02/ 955 95 91, ако някой има желание да се обади  Mr. Green

# 702
Добре де, аз малко му съчувствах на Светльо, на каква се е натресъл, но той ще се окаже, че си я заслужава. Rolling Eyes За чий се е изтърсил пак там да гледа тъпо и да се унижава повторно? Rolling Eyes Толкова ли е трудно да откаже да участва в тоя сеир, явно толкова му е акълът..

# 703
  • Пловдив
Според мен тя така му е натикала самочувствието в дупето,че той не може да си представи, че ако тя си тръгне, ще си намери друга жена...

0:4 е мачът  ooooh! дори не знам защо още гледам... ама нали е цесекар... кефи се  Crossing Arms

# 704
Мързи ме да стана и да видя какво се случва. Още ли ги дават? Аз не му съчувствах, такива мъже май си заслужават жени като Велка. А и те явно се обичат...

Общи условия

Активация на акаунт