"Цената на истината" - тема 2 (14.09. - 20.09.)

• 42 210
  • 887
  •   1
Отговори
# 675
Напомня ми на един познат, дето само главичката си бил вкарал.

Joy Joy Joy Joy

Интересно ми е, дали довечера ще прочетат мнения от нашата темичка. Laughing
за см ли ще питат? Mr. Green

# 676
...Напомня ми на един познат, дето само главичката си бил вкарал.

Joy Joy Joy Joy Joy Ох, ще умра от смях!! Joy

# 677
Той, този познат, има още много подобни бисери... Какво ли не ражда главата му, само и само да се оправдае... Все такива ги къдри, че... и на нас ни е смешно  Laughing  ама на приятелката/жена му...

# 678
Едно бързо въпросче:
Приятелят на последната участничка как се казва всъщност?
Че то от многото й мъже дето ги изброиха не разбрах името на завалийката Confused

# 679
Дам. Пък и все ще се появи някой "изрод" дето да си каже всичко, без да излъже. Laughing
Никой не печели голямата награда!

# 680
  • Габрово
Изгоря на въпроса, дали обича трите си деца еднакво. Тя каза- да!
Познавам големия й син (Доста бегло), но чак ми стана жал, майка ти да се излага така...  Confused

Мъжа ми снощи както каза: "Каква е тая тиква?", аз "Защо пък тиква?", той "Ами пълна със семе"  Mr. Green

# 681
  • София
Абе, тези хора кога имат време да кръшкат на поразия? Откъде толкова енергия, планиране, че и да не ги хванат...?

# 682
А това със свършването толкова ли е ключово? Ако не бяха, по- малко грях ли щеше да е? Напомня ми на един познат, дето само главичката си бил вкарал.
Joy Joy
И какво... Доразкажи и предисторията и цялата история...

# 683
Абе, тези хора кога имат време да кръшкат на поразия? Откъде толкова енергия, планиране, че и да не ги хванат...?
Уместен въпрос. И какво изобщо им става?! Или пък аз не съм в ред нещо  newsm78
Да взема да се курдисам на оградата на къщата ни и да почна да въртя едни очи  4470
 smile3503

# 684
А това със свършването толкова ли е ключово? Ако не бяха, по- малко грях ли щеше да е? Напомня ми на един познат, дето само главичката си бил вкарал.
Joy Joy
И какво... Доразкажи и предисторията и цялата история...
Стар виц. Така една мома се оплаквала на майка си: абе мамо, той само главичката... А майката: дъще, дъще... ми той рамена нема, ма!

# 685
Понеже нямах предвид вица, да кажа, че на някои хора им се е случвало в действителност.

# 686
Хора, опомнете се!
Въртите се около въпроса може или не може да се излъже детекторът, а всъщност това не е нужно изобщо! Човек сам си казва всичко - аз вече ви писах по тази тема ТУК.
Иначе как си представяте организаторите да задават такива конкретни въпроси: Вярно ли е, че сте правили фелацио на друг мъж в семейното ви жилище, докато в съседната стая спи дъщеря ви Борислава?
Аз си го представям така:
Въпрос: Изневерявала ли си на мъжа си?
Отговор: Ми... да!
В: Значи си излизала с друг мъж?
О: Не сме излизали, само сме правили веднъж секс.
В: Къде сте правили секс?
О: У нас, докато мъжа ми го няма.
В: Но ти каза, че гледаш детето сама през деня?
О: Ами-и... то спеше в съседната стая.
В: И вие с този човек спокойно си правехте секс през една врата?
О: Е, то не беше истински секс, само една бърза свирка.
Voila! Въпросът е готов.

С една  дума, преди да се верифицират отговорите с детектора, е извършена задълбочена работа по събиране на "компромати" за набелязаната жертва. С предварителната вяра в съвършенството на уреда, подплатена с алчността за пари, жертвата сама е мотивирана да се компрометира прекомерно, "за да ги заслужи".

Последна редакция: чт, 01 окт 2009, 17:24 от QIQI

# 687
Естествено че се е случило. Никой не си мисли, че ей така си измислят въпросите.
Виж че знаят всичко с имена и т.н. Не акзват любовника ти, а казват- любовникът ти Иван, примерно.

# 688
Нали е имало кастинг. В първите анонси даваха как една учителка разказва скандални истории от живота си и че не е одобрена. Представете си какви са одобрените - нещо такова се казваше накрая. На кастингите са разпитвани сериозно, то е ясно.

# 689
Нали е имало кастинг. В първите анонси даваха как една учителка разказва скандални истории от живота си и че не е одобрена. Представете си какви са одобрените - нещо такова се казваше накрая. На кастингите са разпитвани сериозно, то е ясно.

Да, точно така беше.

Общи условия

Активация на акаунт