"Цената на истината" - тема 2 (14.09. - 20.09.)

• 42 218
  • 887
  •   1
Отговори
# 630
Боже, откъде ги намират тия?!? Ох, и баща и току-що му даде карт бланш да я "съветва".

# 631
  • между град и село
       Мале и тази Ирена е много опасна, всичко вътре пък и една усмихната. Shocked

Не знам как не я е срам от баща и .

# 632
  • Велико Търново
Еее добре де как от 50 въпроса такова инфо зимат ?? Просто не е възможно освен ако преди да седне не си излива душата като пред поп
На сайта им има въпросник, където си казват повечето неща, и после е лесно да намерят пикантириите. Някой беше пуснал линк, ако искаш потърси го.

# 633
тази жена страшно много ми прилича на Галя Щърбева (само визуално  Twisted Evil )

То пък знаеш ли я и Галето каква е?!
Нали знаете за аферата на Божана Филипова,колежката на Галя !
Та както са я подкарали... Mr. Green

# 634
  • между град и село
   И на мен ми поприличва на Галя Щърбева.

# 635
тази жена страшно много ми прилича на Галя Щърбева (само визуално  Twisted Evil )

То пък знаеш ли я и Галето каква е?!
Нали знаете за аферата на Божана Филипова,колежката на Галя !
Та както са я подкарали... Mr. Green

Честно казано аз незнам . Естествено не можем да знаем кой какво крие зад усмивката си  Thinking

# 636
Еее добре де как от 50 въпроса такова инфо зимат ?? Просто не е възможно освен ако преди да седне не си излива душата като пред поп
На сайта им има въпросник, където си казват повечето неща, и после е лесно да намерят пикантириите. Някой беше пуснал линк, ако искаш потърси го.

Първо въпросника, след това на кастинг където продължават да си разказват историйките. И на база на казаното им задават 50 въпроса.

# 637

Първо въпросника, след това на кастинг където продължават да си разказват историйките. И на база на казаното им задават 50 въпроса.

Дайте го тоя линк! Peace

# 638

Ок да го покажат на живо, искам кастинга както там на брадъра показаха какво ли не показаха та и съседите разпитаха та и по кастинга кви въпроси им задаваха, роднини разпитваха, учителките им, братовчедите им а тука на запис появяват ми се някакви кадето на сутринта по сутришния блок на Нова разбираме нещо за тях и две от участничките даже една заминала за Италия друга за Испания нещо такова имаше newsm78

# 639
Прекаляват вече със замесването на децата в цялата тази помия . Хубаво , решили да им изкарат кирливите ризи на показ , но да не намесваха  децата . Може ли да правят шоу на гърба на едно дете ....егати.

# 640

Ок да го покажат на живо, искам кастинга както там на брадъра показаха какво ли не показаха та и съседите разпитаха та и по кастинга кви въпроси им задаваха, роднини разпитваха, учителките им, братовчедите им а тука на запис появяват ми се някакви кадето на сутринта по сутришния блок на Нова разбираме нещо за тях и две от участничките даже една заминала за Италия друга за Испания нещо такова имаше newsm78

Да бе, трябват ни кастингите. Аз специално съм седнала да гледам предаване, кастинга не ме вълнува.
Между другото Брадъра едва ли има по-голям фен от мен, кастинги никога не са показвали подробно. Нито пък на всеки участник. Показват когато има нещо по-скандално, и то само минута примерно.

В кой ден ще излъчат съфорумката дето е участвала, тая седмица ли?

# 641
Едни се развеждат, а  за други ето че било МЕДЕН МЕСЕЦ - дърн дрън.....

# 642
  • ГО
Бихте ли ми казали първата участничка за днес от кой град е?

# 643
Стана дума, че във формата за участие има доста лични въпроси.  Peace

Уфф,кажете, моля ви, на какъв въпрос изгоря?

# 644
Изгоря на въпроса, дали обича трите си деца еднакво. Тя каза- да!

Общи условия

Активация на акаунт