"Цената на истината" - тема 2 (14.09. - 20.09.)

• 42 217
  • 887
  •   1
Отговори
# 645
Голяма простотия, за какво трябваше и децата да замесват. Sick
А водящият ме уби, с 5-минутната си тирада на тема "дай сега да те убедя, че не си обичаш децата еднакво"  ooooh!
Абсолютно тото е на тези въпроси с чувствата, а те го изкараха закон тоя детектор...
Сигурно така са го приучили, но много ме дразни, като започне да анализира как "дълбоко в себе си, еди-какво-си чувствали участниците"... Tired

# 646
Изгоря на въпроса, дали обича трите си деца еднакво. Тя каза- да!
Не, за Велка питах. Rolling Eyes

Голяма простотия, за какво трябваше и децата да замесват. Sick
А водящият ме уби, с 5-минутната си тирада на тема "дай сега да те убедя, че не си обичаш децата еднакво"  ooooh!
Абсолютно тото е на тези въпроси с чувствата, а те го изкараха закон тоя детектор...
Сигурно така са го приучили, но много ме дразни, като започне да анализира как "дълбоко в себе си, еди-какво-си чувствали участниците"... Tired
Съгласна съм.
Пък и както тръгнаха разсъжденията на водещия и въпросите от ясно, по-ясно беше, че ако каже "да" ще изгори.
Започна се от баща и, брат и, после имаше въпрос за нейното дете.
Нали трябва интрига да има.

# 647
  • Пловдив
тя излъга, че не си е представяла как прави секс с нейния приятел  Wink

# 648
Е вие какво очаквате бе хора. Много ясно, че така ще говори Витомир. Да няма да я потупа по рамото и да й каже- "Споко, той детекторът е пълен т**ак."

# 649
  • Пловдив
аз днес разбрах защо никой никога няма да спечели 200 000 в тая игра  newsm44 newsm68 Сигурна бях, че има някаква схемка  Mr. Green Та значи - задават предварително 50 въпроса, от които примерно 40 са истина и 10 лъжа... примерно казвам. При това лъжливите може да са несъзнателно лъжливи, но това няма значение. На редовното предаване подбират примерно 15 истини и 6 лъжи. Дори участникът да прецени, че може би верният отговор не е този, който е дал предварително, може да си смени едва 3 отговора. Фактически пак остават 3 лъжи, на които участникът няма как да не изгърми  hahaha Joy За цялото това нещо са достатъчни и да сложат 17 истини и 4 лъжи, които да разпръснат преди някои от сигурните суми  Peace

п.с. Ей, вие от екипа Mr. Green , ако не сте се сетили до сега за тая стратегия, омагьосвам ви да забравите всичко, което написах до тук  Joy Но се съмнявам, щом човек има право да си смени отговора определен брой пъти  Flutter

# 650
  • в моя свят
Със сигурност има схеми,но също така със сигурност един от последните или последния излъчен участник ще спечели голямата награда.Все пак това не е експиримент,а шоу и ми се струва логично да има победител.А по какъв начин ще спечели от екипа си знаят и ние можем да си гадаем колкото искаме.

# 651
Дам. Пък и все ще се появи някой "изрод" дето да си каже всичко, без да излъже. Laughing

# 652
Дам. Пък и все ще се появи някой "изрод" дето да си каже всичко, без да излъже. Laughing

Тц, защото тогава те му казват лъжа  Naughty дълбоко в себе си знаеш, че е еди как си, то добре че  е нашия детектор да те светнем  Whistling

# 653
Е, един път все ще пуснат на някой. Laughing

п.п Аз не съм майка, но винаги съм мислила, че няма как две деца да се обичат абсолютно еднакво и по-ендакъв начин. И пред мен имам хиляди примерни, нищо, че хората не си го представят. Тая вечер гледах с майка ми предаването, и тя каза същото. Ама може ние да не сме в час. Crazy

# 654
Сериозното отклоняване от стандартизираните процедури, които наблюдаваме в предаването, неминуемо води до недостоверни резултати, неверни заключения и откровени заблуди. Недопустимо, е също така, да се формулират въпроси, описващи чувства, очаквания, мисловни хипотези и допускания, които представляват повече от половината въпроси.  Peace

# 655
Това го разбрахме вече, дай нещо ново. Mr. Green
Аз си го гледам с кеф, и изобщо не се вълнувам за резултатите и кое в резултат на какво е. Отишли разни да изкарат всичките кирливи ризи пред цялата страна, само и само да докопат някой лев, аз ще сядам да ги мисля. Гледам си, смея се, и толкова.

# 656
  • в моя свят
..... аз ще сядам да ги мисля. Гледам си, смея се, и толкова.
  Peace На същото мнение съм.Това,че гледаме предаването не означава,че сме взели на сериозно участниците и пък преживяваме.....И без да сме специалисти,и без дори и да сме чували за детектор на лъжата на всички ни е ясно,че така зададените въпроси за чувства и вероятности никой не би могъл да каже категорично дали е лъжа или не.Аз самата дори да искам на подобен род въпроси и то като си ги задавам сама на себе си не мога да съм сигурна,че съм искрена и ако само след няколко часа си задам въпроса отново отговора ми може да е друг.А да не говорим,че на някой от въпросите въобще не може да се отговори с Да или Не и зависи и от това как го разбира всеки за себе си даден въпрос.Защото на един и същ въпрос,но формулиран по различен начин един и същ човек би отговорил и с двата отговора.

# 657
аз днес разбрах защо никой никога няма да спечели 200 000 в тая игра  newsm44 newsm68 Сигурна бях, че има някаква схемка  Mr. Green Та значи - задават предварително 50 въпроса, от които примерно 40 са истина и 10 лъжа... примерно казвам. При това лъжливите може да са несъзнателно лъжливи, но това няма значение. На редовното предаване подбират примерно 15 истини и 6 лъжи. Дори участникът да прецени, че може би верният отговор не е този, който е дал предварително, може да си смени едва 3 отговора. Фактически пак остават 3 лъжи, на които участникът няма как да не изгърми  hahaha Joy За цялото това нещо са достатъчни и да сложат 17 истини и 4 лъжи, които да разпръснат преди някои от сигурните суми  Peace

п.с. Ей, вие от екипа Mr. Green , ако не сте се сетили до сега за тая стратегия, омагьосвам ви да забравите всичко, което написах до тук  Joy Но се съмнявам, щом човек има право да си смени отговора определен брой пъти  Flutter

Напълно съм съгласна. Гледала съм го 3 - 4 пъти, но ми беше достатъчно да разбера че всичко може да се нагласи. След като задават в предаването само част от предварително зададените въпроси, и можеш да ги смениш само 3 пъти

# 658
Нещата не са нагласени. Просто българите сме изплетени от лъжи и интриги. Крием всичко вътре в себе си, не споделяме с най-близките си и то се натрупва. Съзнателно или подсъзнателно.
Все пак в американското шоу рядко има такива истории. По-често се стига само до помисли за някой мъж или жена.

# 659
  • София
Ако искат да изглежда реално, би трябвало в момента на самата игра да са включени към детектор и да се вижда на екрана и детектора с графиката, която чертае.Също така специалист да наблюдава детектора и в момента да отчита кое е лъжа,кое истина. Това,кога и какво е отговорил някой преди време, няма никаква връзка със самото предаване.Ами то се забравя, истината се изкривява, тогава си мислил едно, сега мислиш друго.

Общи условия

Активация на акаунт