Почитатели на Майкъл Джексън 11 - ONE DAY IN YOUR LIFE

• 27 888
  • 719
  •   1
Отговори
# 555

Тези двамата са ми били най-големите любимци в живота!.....Единия..... малко повече...грешка.Много повече! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 556
# 557
Добро утро,милички!

# 558
Добро утро момичета Hug

# 559
Добро утро, момичета мили!  Hug

# 560
Здравейте.
Знам, че мястото ми едва ли е тук, тъй като съм на 17, но случайно попаднах на темата ви чрез google.
Регистрирах се, защото исках да ви благодаря.
Благодаря ви, че ме накарахте да се почувствам по-добре с красивите си думи за Майкъл. Наистина е успокояващо.
Сред толкова невярни, отрицателни коментари и статии в интернет, попаднах на вашата тема. Видях невероятни  рисунки, красиви снимки и страхотни коментари.
Трудно бих могла да намеря хора на моята възраст, които да се отнасят така и да говорят така. Затова се впечатлих, защото сякаш подбирате всяка една думичка за най-великия изпълнител на всички времена.
Не, не преувеличавам. Той е най-великия. И интересното е, че този Човек е страхотен гений в толкова много сфери - пеене, танцуване, писане, актьорство, рисуване... дори е написал и книга за себе си... и най-вече Той е гений в това да бъде Човек. Откакто се разнесе новината за неговата смърт мисля всеки ден за него. И направо дори все още немога да повярвам. Плача често... Но някак го чувствам жив. И за мен той е жив.. в сърцето ми. Живея в свят, където той е с нас.
За кратко време успя да ме промени.. към по-добро. Често казвам, че ако повечето хора бяха като него, света щеше да бъде по-добро място.
Майкъл заслужава всичкото уважение на света. Той беше Човекът, който искаше да излекуваме света. Той беше този, който ни съветваше да погледнем "човекът в огледалото" и именно той ни казваше, че  "Ние сме света".
Мога много да пиша за него, наистина много.. но знам, че рискувам да ви изпиша темата.
Само ще добавя, че той е един от най-прекрасните създания, които знам. Най-красивият, най-добрият.
Благодаря ти за всичко, Майкъл. Обичам те. И ще живееш вечно в моето сърце.
Благодаря и на вас.

# 561
  • На брега на реката
LoveMJ, съвсем си си на мястото, добре си ни дошла  Hug Hug Hug

Тук сме от 15 годишни до.... повече  Mr. Green

Не ни изоставяй, а споделяй с нас всичко, което те вълнува   bouquet

# 562
Здравейте.
Знам, че мястото ми едва ли е тук, тъй като съм на 17, но случайно попаднах на темата ви чрез google.
Регистрирах се, защото исках да ви благодаря.
Благодаря ви, че ме накарахте да се почувствам по-добре с красивите си думи за Майкъл. Наистина е успокояващо.
Сред толкова невярни, отрицателни коментари и статии в интернет, попаднах на вашата тема. Видях невероятни  рисунки, красиви снимки и страхотни коментари.
Трудно бих могла да намеря хора на моята възраст, които да се отнасят така и да говорят така. Затова се впечатлих, защото сякаш подбирате всяка една думичка за най-великия изпълнител на всички времена.
Не, не преувеличавам. Той е най-великия. И интересното е, че този Човек е страхотен гений в толкова много сфери - пеене, танцуване, писане, актьорство, рисуване... дори е написал и книга за себе си... и най-вече Той е гений в това да бъде Човек. Откакто се разнесе новината за неговата смърт мисля всеки ден за него. И направо дори все още немога да повярвам. Плача често... Но някак го чувствам жив. И за мен той е жив.. в сърцето ми. Живея в свят, където той е с нас.
За кратко време успя да ме промени.. към по-добро. Често казвам, че ако повечето хора бяха като него, света щеше да бъде по-добро място.
Майкъл заслужава всичкото уважение на света. Той беше Човекът, който искаше да излекуваме света. Той беше този, който ни съветваше да погледнем "човекът в огледалото" и именно той ни казваше, че  "Ние сме света".
Мога много да пиша за него, наистина много.. но знам, че рискувам да ви изпиша темата.
Само ще добавя, че той е един от най-прекрасните създания, които знам. Най-красивият, най-добрият.
Благодаря ти за всичко, Майкъл. Обичам те. И ще живееш вечно в моето сърце.
Благодаря и на вас.

Здравей LoveMJ и добре дошла!
Изказала си страхотни думи за Майкъл и те са съвсем истински. Затова и той е толкова прекрасен и единствен като Творец и Човек, защото е истински, неподправен и сърдечен. И всички хубави думи и мнения за Него никога не са преувеличени, а описват същността му, която известна част от света така и не пожела да разбере. Толкова по-зле за тях, те губят.
LoveMJ продължавай все така да чувстваш Майкъл жив в сърцето си, защото Той още много има да ти даде и щом веднъж си Го пуснала там мястото му е завинаги  Heart Eyes

А какъв е тоя знак за скайп, който излиза в името на темата, нещо не ми е ясно? newsm78

# 563
  • На брега на реката

А какъв е тоя знак за скайп, който излиза в името на темата, нещо не ми е ясно? newsm78

Къде? Нищо не виждам  search

# 564

В заглавието, което излиза над всеки отговор след Джексън има знак за скайп, видя ли го?

# 565
  • На брега на реката

В заглавието, което излиза над всеки отговор след Джексън има знак за скайп, видя ли го?

Аз нямам  Thinking

Прихванала си чат-вируса на Скайп  Mr. Green

Това е отмъщението на Moon Walk!!!  Тя ви предупреди  hahaha Joy

# 566

Къде? Нищо не виждам  search

Аз нямам  Thinking

Прихванала си чат-вируса на Скайп  Mr. Green

Това е отмъщението на Moon Walk!!!  Тя ви предупреди  hahaha Joy

Нямаш ли? Rolling Eyes
Ти сериозно ли за вируса?
 Rolling Eyes

# 567
  • На брега на реката
Аз сериозно нищо не виждам.  amiiii

Друг някой вижда ли нещо ?

smile3506

Шегувам се за вируса,   action032   ама Moon Walk нали заплашваше ....

# 568
Добро утро слънца!
Нямах възможност снощи да съм в чата ама пишете всеки път когато сте там да знам. Супер е че ви има. И най-хубавото е че ставаме повече. Добре дошли на всички нови и привет на" старите пушки". Аз също не виждам нищо над Джаксън.

# 569
не вярвах, че са останали още ткива 17 годишни създания, добре дошла в темата мила, моля те, пиши при нас, не се притеснявай, че половината сме дебели леки с по три деца и ролки на косите Hug
Moon Walk ще замете след малко скайпа, ше видите вие

Общи условия

Активация на акаунт