Почитатели на Майкъл Джексън 11 - ONE DAY IN YOUR LIFE

• 27 870
  • 719
  •   1
Отговори
# 75
Добро утро, момичета!
Честит Първи учебен ден на всички ученици! Много успешна и ползотворна година! Hug

Gita, незнам дали в Бургас ще прожектират филма. Ще се заинтересувам и ще ти пиша. От рекламата е ясно, че в България ще е на 28.10., но това означава две седмици след това ще върви или само на 28.10.? newsm78

Последна редакция: вт, 15 сеп 2009, 09:41 от Сладкишка

# 76
  • София
http://www.thisisit-fans.com/index.php

Искате ли да сте част от This Is It мозайката?Качете своя снимка.
Ха,качих си снимката,изглежда интересно! Peace
ха кажи как,защото: пиша: първо име, държава и любима песен...и като клик на upload photo нищо не се случва Thinking

А тикна ли в квадратчето,че си съгласна с условията?
мда, тикнах и не стана Thinking

# 77
Вики, Опра ще прави предаване за Майкъл. Да гледаш и после да разказваш  Praynig

http://www.michaeljackson.com/us/news/oprah-remembers-michael-ja … on-airing-sept-16

# 78
Да знам Сладкиш,тя ми е любимка и не изпускам нейно предаване,в сряда ще бъде! Peace

Успешна учебна година на всички  дечица пожелавам!

# 79
  • Ботевград
 Hug
Честит първи учебен ден на всички семейства, деца, родители, учители  Hug
Много успехи Ви пожелавам  Heart Eyes

# 80
Да знам Сладкиш,тя ми е любимка и не изпускам нейно предаване,в сряда ще бъде! Peace

Успешна учебна година на всички  дечица пожелавам!

Вики,   bouquet Hug Heart Eyes

# 81
Спорна и успешна учебна година на всички ученици! Hug  bouquet И на мъничките дечица по градини и ясли също... Flutter Здраве ,успех и късмет и на родителите и учителите! Поздрав за всички: http://vbox7.com/play:6be4a853 Hug Peace Peace Heart Eyes  Heal The World

Последна редакция: вт, 15 сеп 2009, 11:07 от leidi_08

# 82
Още една статия за филма. Отново ме разплака  smile3518

http://www.filmche.net/index.php?option=com_content&view=art … cii&Itemid=77

"Не знам дали осъзнавате какво означава продажбата на 50 концерта и то в рамките на няколко часа? Досега рекордът бе 21 последователни изяви в О2 Арена. А Майкъл можеше да продаде още десетки дати. 16 000 души са се борили за билети във всяка секунда от пускането им в продажба.
Това трябваше да бъде грандиозното завръщане на Джаксън, единственият човек в историята на музиката, който е способен да привлече световния интерес към себе си, без дори да му се налага да представя нова музика.
Известно е, че през юни Майкъл е заснел видео, наречено “Dome Project”. Клипът е трябвало да бъде излъчен по време на турнето, но за разлика от триизмерните декори, тук участието на звездата е сигурно."

Майкъл просто е единствен и неповторим  Cry
Сега сме в очакване на филма, вълнуваме се, тръпнем, плачем...Букет от емоции ще ни донесе, ще го гледаме и ще се усмихваме през сълзи...А след това какво ще очакваме, как ще продължим... Tired

Последна редакция: вт, 15 сеп 2009, 11:19 от Сладкишка

# 83
Още една статия за филма. Отново ме разплака  smile3518

http://www.filmche.net/index.php?option=com_content&view=art … cii&Itemid=77

"Не знам дали осъзнавате какво означава продажбата на 50 концерта и то в рамките на няколко часа? Досега рекордът бе 21 последователни изяви в О2 Арена. А Майкъл можеше да продаде още десетки дати. 16 000 души са се борили за билети във всяка секунда от пускането им в продажба.
Това трябваше да бъде грандиозното завръщане на Джаксън, единственият човек в историята на музиката, който е способен да привлече световния интерес към себе си, без дори да му се налага да представя нова музика.
Известно е, че през юни Майкъл е заснел видео, наречено “Dome Project”. Клипът е трябвало да бъде излъчен по време на турнето, но за разлика от триизмерните декори, тук участието на звездата е сигурно."

Майкъл просто е единствен и неповторим  Cry
Сега сме в очакване на филма, вълнуваме се, тръпнем, плачем...Букет от емоции ще ни донесе, ще го гледаме и ще се усмихваме през сълзи...А след това какво ще очакваме, как ще продължим... Tired

Много добре казано ! newsm10  Peace  bouquet
Честит първи учебен ден на всички ученици , родители както и на нашите ученички от форума!

# 84
Сега сме в очакване на филма, вълнуваме се, тръпнем, плачем...Букет от емоции ще ни донесе, ще го гледаме и ще се усмихваме през сълзи...А след това какво ще очакваме, как ще продължим...

От този въпрос се измъчвам много от известно време.....НЕ- направо се плаша.... Не намирам никакъв отговор,който да ми хареса.....Мисля си ,че знам отговора.....А не ГО ЗНАМ! Правя се на силна ..... а не съм.Страх ме е....И не ме е страх.....Нищо не знам...... Tired

# 85
Здравейте, открихме учебната година. Спорна и с много успехи и положителни емоции за всички!

А за филма ще чакаме и тръпнем. Слава богу не е много времето до тогава. Страхувам се , да не дойде момет в който да не чакам нищо. Много ме страх. Усещам се как живея по график на семейството и работата си, но и един специален график за Майкъл. Първо това, после онова и така . Може би не съм права. Аз живея в София и съм навила цялото си семхство и сега навивам приятели да дийдат на филма. Мисля да о гледам един път с тях и един сама - само аз и моите емоции. А вие ? Който ще ходи в София моля да ми пише на личния или тук. Нямам претенции.

# 86
Честит първи учебен ден на всички ученици и техните родители ! Успешна учебна година  bouquet

От този въпрос се измъчвам много от известно време.....НЕ- направо се плаша.... Не намирам никакъв отговор,който да ми хареса.....Мисля си ,че знам отговора.....А не ГО ЗНАМ! Правя се на силна ..... а не съм.Страх ме е....И не ме е страх.....Нищо не знам...... Tired

Hug Hug HugИ толкова добре те разбирам.

# 87
  • Linz
Благодаря за всички пожелания Hug Аз тази година съм с две ученички.
Успех и от мен на учениците!
Днес отново бях в училището, където съучениците ме наричаха "Майкъл Джексън"... пусках си кичури и си слагах лепенки на пръстите. Горчиво-сладки спомени Simple Smile Confused Нищо не остана от онези години, нищичко... Само дето учителката ми по математика ми каза, че съм си същата.

# 88
  • Linz
Ужасна съм, всеки път, когато си обещая, че няма да влизам тук, защото наистина ми струва много мъка и болка, нарушавам обещанието си...
Защо човек е такъв мазохист!??

И аз това се питам smile3511 smile3514Weary

# 89
Аз пък даже бях разочарована, че изтеглиха датата на филма с един месец по-рано. Искаше ми се по-дълго да го чакам.

Какво правя след това - когато изгледам филма няколко пъти, когато науча наизуст всички концерти, когато запаметя всеки жест, всяко движение, какво се случва тогава? Купувам си евентуално билет за Лондон, ако все още съм в състояние да слушам името на Джърмейн. А после?

Общи условия

Активация на акаунт