25 октомври, 11 ч. - форумна среща, организирана от BG-Mamma и BabyPark

• 9 316
  • 149
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Не е необходима никаква резервация. Дори мисля, че и тук не е задължително да пишем, че ще дойдем.

# 106
  • на Мелмак
е аз да си напиша,че дойда с двама Wink

# 107
  • Някъде в облаците
 HugПредишния път пропуснах, но този път ще дойда. А в коя част на Черни връх е №47?  newsm78

# 108
HugПредишния път пропуснах, но този път ще дойда. А в коя част на Черни връх е №47?  newsm78
Бившия завод Витоша. Hug

# 109
  • София
един много полезен сайт - http://bgmaps.com/   Peace

# 110
Бихте ли ми казали каква е температурата вътре, за да знам как да обличам децата и има ли нужда да нося някакви по-леки обувки или са по чорапи  newsm78

# 111
  • София
преди се влизаше с обувките, но сега като е кално навън не знам. температурата е прилична, няма да им е студено. една по -тънка блузка е добре, зависи колко тичат и скачат.  Peace

# 112
един много полезен сайт - http://bgmaps.com/   Peace
Полезен е,да.Ама ми излизат едно в кв.Хладилника и другото забравих къде  ooooh! Та в Хладилника ли се намира,понеже не сме от София и сме тук от няколко мес. та не мога да се оправям много,много  Peace

# 113
В кв. Хладилника е адреса

# 114
# 115
  • София
....

Последна редакция: вт, 20 окт 2009, 22:51 от saxophone

# 116
ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ, това е много хубаво и въпреки че съм нова, щеше да ми е приятно да дойдем, но за съжаление няма да можем. Надявам се при друга такава среща да можем да се присъединим с моята малката Хриси , която на 25 октомври прави 1год. и 3 месеца  Hug

# 117
Само,много моля  Praynig,НЕ водете болни деца,че да не разнасяме зарази,нали!?  Peace

# 118
  • Някъде в облаците
Бившия завод Витоша. Hug

Hugсърдечно благодаря Hug

# 119
ще уговарям таткото да се присъединим и ние, идеята много ми харесва, жалко че съм изпуснала предишните срещи

Общи условия

Активация на акаунт