25 октомври, 11 ч. - форумна среща, организирана от BG-Mamma и BabyPark

• 9 316
  • 149
  •   1
Отговори
# 90
Валентина, не хвърлям обвинения, нито ходя да гледам хората дали им тече носа или дали кашлят. Отивам там да се забавлявам със семейството си. Защо трябва да започват спорове? Всеки има право на мнение или да сподели какво го вълнува и аз изразих своето. Мисля че въпроса е приключен. Всеки си знае сам.
Ние ще присъстваме живот и здраве на партито както винаги досега сме правили. Hug

# 91
  • София
...Миналия път една мама помоли да не се водят болни деца. Това лично мен ме изненада, защото това се разбира от само себе си. Явно съм грешала...
Това бях аз, защото съм била на не една форумска среща. И ти ще стигнеш до този извод, болни деца и родители ИМА по тези срещи.
Ние не дойдохме, защото бяхме сополиви.

# 92
Засега и ние сме на линия! Надявам се този път да се запознаем с повечето майки, както правеха децата ни миналият път:) Wink До скоро виждане!

# 93
  • София
Отново казвам - харесвам призива, даже го намирам за задължителен! Но да решиш, че си се разболял на форумска среща, без да си се усъмнил в някой болен там, е странно, колкото и хипотетично възможно да е това.

# 94
И ние ако сме здрави идваме..

# 95
Бяхме на срещата през август и много ни хареса.
Със сигурност ще дойдем, ако сме здравички.   bouquet

# 96
Този път живот и здраве и ние ще дойдем.

Последна редакция: чт, 15 окт 2009, 15:15 от ssoonniiaa

# 97
  • София
Дано да сме здрави и да успеем този път и ние Praynig
Ще гледам да доведа и още двойни/тройни мами  Simple Smile

# 98
Сега виждам темата  Embarassed
Дано само сме здрави Hug А може ли и татковци,че ще ми е трудно сама  Rolling Eyes из софийските улици

# 99
Сега виждам темата  Embarassed
Дано само сме здрави Hug А може ли и татковци,че ще ми е трудно сама  Rolling Eyes из софийските улици
Разбира се. Hug Ние винаги сме с него. Grinning

# 100
  • Все на втория етаж
Записвам се , с две или три деца. Дъщеря ми и племенницата и евентуално Максим. Само да сме здрави!  Grinning

# 101
  • Viena
И ние тука

# 102
И ние с вас  Heart Eyes

# 103
записче за мама atiati

# 104
  • София
Искаме да дойдем. Необходимо ли е да правим друга резервация или тази тук е достатъчна?

Общи условия

Активация на акаунт