51 ОУ в София, моля за мнения

• 124 620
  • 486
  •   1
Отговори
# 165
Да, да... Много е хубаво да се приемат всички деца, а още по-хубаво ще е да има занималня за всички деца до 4 клас. За съжаление, перспективата не е такава. Приемат се все повече и повече деца, помещенията не достигат и аз вече се чудя, ако не измислят нещо, как догодина ще се справям сама с третокласничка?

# 166
Мисълта ми беше - доволна съм от училището, но ако трябва да я записвам тази година ще проуча по-подробно въпроса със занималнята, защото това е проблем за мен, и ако ми отговарят уклончиво - ще избера училище, което не е и гимназия и не се приемат деца на всяка цена. Мисля, че това е една от грешките на ръководството в последните 2 години - дай да вземем желаещите, пък после ще му мислим... Да, но ако искаш да управляваш престижно училище, трябва да осигуриш по-добри условия за децата.

# 167
здравейте
да споделя своето мнение от 51............нищо особено, квартално училище. Гледах резултатите постигнати от учениците в софийстикя математически турнир - под средните...... Прехвалена работа

# 168
Аз съм майка на първокласничка в 51 СОУ.То наистина е квартално училиеще и това е чудесно, заото аз живея в този квартал. Училището е прекрасно. Имам поглед и върху кампанията за първи клас и на други училища. Тук се представят блестящо- нови технологии, съвременни методи. Откритите уроци са празник и за нас -родителите и за децата. Дъщеря ми ходи с огромно желание на училище, а какво по- хубаво от това. Идва с научени уроци вкъщи и иска да ми чете и на английски и на български. Всеки ден в часовете имат презентации-старите методи само с учебник и тебешир-забравете. Това е училище на Новото време. А , за който не живее в квартала-съжалявам, но не е причина да очерняте името на училището. Дано всяко квартално училище стане като нашето!

# 169
Аз съм майка на първокласничка в 51 СОУ.То наистина е квартално училиеще и това е чудесно, заото аз живея в този квартал. Училището е прекрасно. Имам поглед и върху кампанията за първи клас и на други училища. Тук се представят блестящо- нови технологии, съвременни методи. Откритите уроци са празник и за нас -родителите и за децата. Дъщеря ми ходи с огромно желание на училище, а какво по- хубаво от това. Идва с научени уроци вкъщи и иска да ми чете и на английски и на български. Всеки ден в часовете имат презентации-старите методи само с учебник и тебешир-забравете. Това е училище на Новото време. А , за който не живее в квартала-съжалявам, но не е причина да очерняте името на училището. Дано всяко квартално училище стане като нашето!

Напълно подкрепям! Моята дъщеря също е 1-ви клас и скоро бяхме на открит урок по математика с интерактивни учебници. Какво да ви кажа - няма нищо общо с това, което сме свикнали досега - сухото поднасяне на материала. Цялата информация се поднася по страхотен и приятен за децата начин, който не ги напряга, а дори напротив - стимулира ги да мислят, да участват в работата в часа, да бъдат креативни!
И аз ще кажа - дано всяко училище стане такова!

# 170
  • София
Момичета,кои учителки ще поемат 1ви клас от септември 2012?
Тук има ли майки на 4то класници?

# 171
Можете ли да кажете, тези заявления, които се подават заедно с копие от акта за раждане, на място в училището ли се попълват при записването, т.е. януари при записването носим само копие от акта, така ли е? От там ли ги дават или ги има публикувани в сайта? Може ли линк, ако ги има в сайта? Предварително благодаря!

# 172
Още го няма в сайта на училището. Ето тук ще се появи: http://51sou.info/pages/priem.htm

# 173
  • София
Странно,все още няма заявление  Thinking
Как ще се подават тогава документи на 3ти  ooooh!

# 174
На място дават, в канцеларията Simple Smile

ЧНГ, бъдете здрави и по-успешни!

# 175
Запис да следя темата. Тази есен моята голяма принцеса ще е първи клас. Моята любима учителка Митракиева, която ми преподаваше навремето ще е с трети клас, а другите имена нищо не ми говорят, така че чакам отзиви от майки на 4-ти клас.

# 176
Ариел, да не сме учили в един випуск? Simple Smile

# 177
Възможно е. Ти при коя си била, не че другите много ги помня...

# 178
Коларова.

# 179
Здравейте, тъй като повечето от отговорилите по темата са родители на деца от началния курс, а те всички споделиха положително мнение за училището, искам да попитам майки на деца от 5 клас нагоре - доволни ли сте от нивото на обучение в училището, средата, учителите, представянето на учениците на изпитите след 7ми клас, всичко, което може да е от полза и искате да споделите. Предварително благодаря.

Общи условия

Активация на акаунт