51 ОУ в София, моля за мнения

• 124 643
  • 486
  •   1
Отговори
# 210
  • софия
Специфичните случаи, са "думички" написани за да се "обоснове" някоя и друго класиране което не попада в общия знаменател на правилата, в случай на потърсена отговорност.( не говоря за случите в които се ползва предимство за деца с особенни нужди.
Дали ме разбрахте Wink

# 211
  • софия
разбрах ви отлично. това е регламентираната вратичка, която се използва, за да се оправдае така наречената директорска квота. на прав път съм, значи.

# 212
  • софия
разбрах ви отлично. това е регламентираната вратичка, която се използва, за да се оправдае така наречената директорска квота. на прав път съм, значи.

Не съм убедена, че ме рзбрахте правилно, или аз по-меко от необходимото се изказах и останах неразбрана в Неудоволствието си. или просто това ви устройва.Не зная какво точно имате предвид под директорска квота. Спрях да се занимавам и изобщо да мисля за правилата, които отдавна не се спазват в това училище.

Но ако това ви устройва като вратичка, защото драпате да се вредите в училището, ще стане- не се притеснявайте. Малко залъгалки като "единомислие за доброто на училището" и някое друго спонсорство  винаги помагат. И двете страни доволни- въпреки че аз съм против!
Желая ви успех! Peace

П.С никак не е трудно човек от пламенен привърженик на нещо да отиде на другия бряг от обикновенно човешко негодувание заради грубо погазване на основни правила. Все пак не сме маймуни!  Аз съм вече на другия бряг!  Wink

# 213
  • софия
Благодаря за отговора. явно наистина не съм разбрала. аз за себе си предпочитам яснотата и затова се опитах да си изясня специфичните критерии - когато кандидатствах за детска градина отидох там и хората кратко и ясно ми обясниха какво представляват специфичните случаи за детските градини, какво аз мога да направя и какво те. бяха си изписали всичко черно на бяло четеш, говориш. Според мен яснотата само помага.

# 214
Привет,
другата година големият ми син ще е първолак и от сега ми се иска да посъбера мнения за учителите и училищата в района ни. Понеже 51-во е едно от училищата, от които се интересувам, се записвам в темата да следя отзивите ви, както и мнения за учителите.

# 215
Здравейте, детето ми е в класа на г-жа Узунова. Може ли да споделите нещо и за нея? Предварително благодаря!

Здравейте,

тъй като никой не ми отговори искам да споделя, че впечатленията ми до този момент и от г-жа Узунова и от училището са много добри. Детето си харесва училището и госпожата, макар че често му е доста мъчно за детската))). Дано така е и за напред.

# 216
Здравейте почитатели на 51 СОУ! Честита Нова Година, много здраве и добро попадение наесен Simple Smile! Много ще ми е от полза мнение за някоя от следните преподавателки в началния курс:
М. Миразчийка
Т. Атанасова
В. Шишкова   
Р. Симеонова
Р. Алексиева
Благодаря!

# 217
Записвам се да следя темата и нас ни интересува същото Simple Smile

ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА Simple Smile

# 218
Здравейте!
Аз също ще ви помоля за мнение за тези учителки, които ще бъдат първи клас догодина септември!

# 219
На нас ни препоръчаха Атанасова. Но не я познавам. Приемът на документи е започнал на 03.01. и вече сигурно има към 160-170 заявления.......ако не са станали и повече...... Тази година няма да приемта 5, а 4 паралелки май по 28 деца казаха...... за бройката не съм сигурна, но защо..... хвалиха го у-щето...но като видях какъв разграден двор е - оградата не е направена, децата могат да излязат на улицата по всяко време и външен човек да има в двора, пък и в междучасието какво става...... нещо не съм сигурна вече....
Но ще видим.Има време!
Успех!

# 220
Оградата на училището е чисто нова, направиха я миналата година.
В двора има поне 2-ма дежурни учители. Всеки клас излиза на двора с учителката си. Тя ги води до стола под строй, където се хранят и после ги извежда в двора.
Охрана също има. Той или наблюдава камерите, или стои на площадката през междучасието. Външни лица в сградата не допускат, само със записване на данните от личната карта и при уговорка с учител.

# 221
Чух за няколко случая на изключени ученици от 51во соу при безобразно поведение / и за първокласници и за гимназисти/, което за мен е показателно и говори положително за училището. Явно за дисциплината се следи. Пък ще видим занапред живот и здраве как ще бъде!

# 222
Ако е правена оградата, значи не е довършена, защото има отвори. Казвам, това което видях лично. И понеже ми го похвалиха, хареса ми сайта и информацията за у-щето. Но това, което видях ме смути. Охараната наистина ни записа, аз говоря за лесният достъп на децата до улицата.Извинете ме, но и да гледаш цял ден в камерата, то като излезе извън двора на улицата е все тая вече - говоря за най-малките. Охраната не ни допусна да се запознаем с г-жата, защото тя беше на вторият етаж, а ние бяхме слязли вече от другата страна и ни показа заповедта от 17.09.2012г мисля, че пишеше за забраната за външни лица - ок това е супер. Дано наистина учителките следят децата в двора. Все пак ми се струват доста, доста малки още........уф.

# 223
Нашата ги следи, винаги ги е следяла. Още от миналата година, когато бяха първи клас, всички учителки са с тях на двора. И сега пак е с тях.

# 224
Нашата ги следи, винаги ги е следяла. Още от миналата година, когато бяха първи клас, всички учителки са с тях на двора. И сега пак е с тях.

Това е много важно, защото вече е страшно.А като ги видях в междучасието - ей, хора направо не ми го побира главата как ще е след няколко месеца.....

Общи условия

Активация на акаунт