51 ОУ в София, моля за мнения

• 124 636
  • 486
  •   1
Отговори
# 195
Ето график на седмицата на отворените врати в училище:
http://www.51sou.info/pages/otvoreni%20vrati.htm

# 196
Някой може ли да каже отзиви за г-жа Елисавета Славчева. Днес разбрах, че сме приети в нейния клас.

# 197
Някой може ли да каже отзиви за г-жа Елисавета Славчева. Днес разбрах, че сме приети в нейния клас.

Здравейте, миналата година г-жа Славчева водеше занималната на нашия клас и децата я обожават! Много е мила, освен това много съвестно се отнасяше към ученето, а и към забавленията за децата. Само добри неща мога да кажа за нея.

# 198
Здравейте

Детето ми е прието в класа на г-жа Миланова, моля ви ако имате впечатления да споделите нещо за нея.

# 199

Здравейте, миналата година г-жа Славчева водеше занималната на нашия клас и децата я обожават! Много е мила, освен това много съвестно се отнасяше към ученето, а и към забавленията за децата. Само добри неща мога да кажа за нея.
Благодаря! Единствената учителка, която познавам е Митракиева и знам, че тя е родена за учителка. Радвам се ,че макар да не сме при нея пак сме попаднали на добра учителка.

# 200

Благодаря! Единствената учителка, която познавам е Митракиева и знам, че тя е родена за учителка. Радвам се ,че макар да не сме при нея пак сме попаднали на добра учителка.

Г-жа Митракиева е нашата класна и аз съм изключително доволна, че я избрах. Наистина за нея професията е призвание. В първи клас /сега сме за трети/ тя избра си г-жа Славчева за занималната и винаги е казвала, че и се доверява на 100%. Така че - радвайте се!

# 201
Здравейте

Детето ми е прието в класа на г-жа Миланова, моля ви ако имате впечатления да споделите нещо за нея.

Здравей,

Малката ми дъщеря учи в първи клас в 51-во училище. Сега вече й предстои 5 клас. И до ден днешен госпожа Миланова й е в устата. Влюбена е в нея. Но за жалост по ред причини, нямащи общо с училището, след 1-ви клас, малката учи в друго училище.

51-во е, по мое мнение, училище каквото трябва да е всяко едно училище. Още с влизането там, знаех, че искам децата ми да учат там. Голямата сега се колебае дали след 7 клас да не се върне отново там, но поради залитане към източни езици и култури, май то ще остане спасителен вариант.

Доверете се на Миланова, с две думи.

# 202
Здравейте, детето ми е в класа на г-жа Узунова. Може ли да споделите нещо и за нея? Предварително благодаря!

# 203
  • София
А как стои въпросът със занималнята след 1ви клас?

# 204
Още едно голямо "ЗА" за госпожа Славчева! Много меко и топло излъчване, много интелигентна и много хубаво и спокойно учи децата. Дъщеря ми и аз сме влюбени в нея!

# 205
Здравейте, детето ми е в класа на г-жа Узунова. Може ли да споделите нещо и за нея? Предварително благодаря!
[/quo

Моля ви за някакво инфо и за нашата госпожа)))?

# 206
  • София
Следя темата с интерес. Simple Smile

# 207
  • софия
и аз следя с интерес. интересува ме някой с опит знае ли от критериите за кандидатстване за 1 клас какво означава СПЕЦИФИЧНИ СЛУЧАИ?Да видим може ли да се впишем в този критерии, или.....

# 208
Най-добре да звъннете в училището и да питате. Предполагам, че става въпрос за дечица с различни проблеми.

# 209
  • софия
а дали специфичните критерии не са: работа в системата на столично образование, деца с особени изяви в определена област или нещо от сорта? Все пак, надявам се да не става въпрос за здравословни проблеми, интеграционни програми на роми и други такива.

Общи условия

Активация на акаунт