51 ОУ в София, моля за мнения

• 124 712
  • 486
  •   1
Отговори
# 270
Ами съгласно регламента за прием, публикуван на сайта на 51 соу:

"При равен брой точки предимство дава по-ранният входящ номер на заявлението."

Така беше и миналата година, така е и сега. Само, че миналата година всички деца с по 10 т. /това са децата от кв. Хиподрума/  ги приеха, но тази година останаха и такива деца под чертата.

# 271
  • София
Ами не знам вече
Имаше класирани и с по 8 точки и то не 1 или 2 деца, а последното беше с 0 точки. Освен да са променили нещо  newsm78

# 272
  • софия
Ами не знам вече
Имаше класирани и с по 8 точки и то не 1 или 2 деца, а последното беше с 0 точки. Освен да са променили нещо  newsm78

как така имаше?! ти ги видя в списъка?! кога ги видя в списъка?!

не се заяждам  Peace питам те, защото така ще потвърдиш сигурноста ми в болднатия текст.

# 273
  • София
Да, видях го - отидох на 07.06. да проверя дали са приели сина ми, въпреки че знаех, че няма да го приемат, защото не бях занесла Удостоверението от детската градина, но все пак, от чисто любопитство минах от там. Тогава видях общия списък на приетите деца. Последните бяха с по 8 т., а най-отдолу имаше едно с 0 точки - нямаше как да не ми направи впечатление  Grinning. Тогава вече знаех, че са щели да го приемат, ако бях занесла удостоверението. После разгледах и списъците по паралелки - направи ми впечатление, че в първата паралелка са 23 деца, а в останалите 3 са по 22 деца - това мога да дам, като информация  Peace

# 274
Да, видях го - отидох на 07.06. да проверя дали са приели сина ми, въпреки че знаех, че няма да го приемат, защото не бях занесла Удостоверението от детската градина, но все пак, от чисто любопитство минах от там. Тогава видях общия списък на приетите деца. Последните бяха с по 8 т., а най-отдолу имаше едно с 0 точки - нямаше как да не ми направи впечатление  Grinning. Тогава вече знаех, че са щели да го приемат, ако бях занесла удостоверението. После разгледах и списъците по паралелки - направи ми впечатление, че в първата паралелка са 23 деца, а в останалите 3 са по 22 деца - това мога да дам, като информация  Peace
Това, което си видяла е общия списък, където децата с 8 и 0 точки са в резервите. Просто не си обърнала внимание, че пише РЕЗЕРВИ: .... и са изброени деца с 10 т, с 8 т. и с 0 т. Тези деца ги няма в списъците по паралелки. А в общия списък явно са само деца донесли оригиналите от удостоверенията. Така, че вас няма как да ви има в списъка, след като оригинала не е занесен.

# 275
  • София
Възможно е - не споря  Peace
Просто споделям какво видях. Много вероятно е да съм пропуснала, че пише "Резерви"  Simple Smile

# 276
По мои сведения големият ремонт се отлага. 15 септември ще посрещаме в нашето училище!

# 277
  • София
По мои сведения големият ремонт се отлага. 15 септември ще посрещаме в нашето училище!

Жалко

# 278

Жалко

Да, сигурно е. Има съобщение от директора в електронния дневник.
Чух обаче, че парите за ремонта са били "отклонени" отгоре за друго училище.
Жалко!

# 279
Жалко, да. Мечтаех си как сутрин ще отивам на работа, на обяд ще се прибирам, ще водя детето на училище в Бъкстон, после пак ще отивам на работа, а вечерта ще го прибирам щастлива от ползотворния ден. Беше прекрасна перспектива за един сам, работещ родител, без кола  Mr. Green

# 280
  • София
Момичета,дъщеря ми ще бъде 1ви клас 2015/2016г
Моля за впечатления от учителите в 51во които тази година са водили 2ри клас.
Вече е време да съберем мнения и впечатления,за да знам при кого да се запишем Simple Smile

# 281
Ми няма угодия....
Хем искате децата ви да учат в хубаво училище, с хубава материална база, хем се дразните, че ви се нарушава фън шуй-я! А и ставаше въпрос за две седмици!
И на мен нямаше да ми е готино да обикалям половин София, да ангажирам баби и дядовци, но в края на краищата се радвам, че се прави нещо, че има инициатива децата ни да учат в ремонтирана сграда!

# 282
Някой може ли да ми каже нещо за г-жа Балчева. Тази година ще води занималнята на 2рите класове. Предварително благодаря.

# 283
Здравейте,

може ли някой да ми каже дали има занималня за първи клас и как са смените за малките класове - въртят ли се, целодневни ли са ??? Hug

# 284
Всички първи и втори класове имат задължително занималня. Децата са в един кабинет с един възпитател. В трети и четвърти клас става по-проблематично, най-вече заради липсата на помещения. Първокласниците учат само първа смяна, а по-горните класове се сменят, поради по-горната причина.
Аз съм много доволна от училището и горещо препоръчвам класната ни - г-жа Митракиева, която наесен ще поеме първи клас.

Общи условия

Активация на акаунт