51 ОУ в София, моля за мнения

• 124 662
  • 486
  •   1
Отговори
# 225
  • София
На нас ни препоръчаха Атанасова. Но не я познавам. Приемът на документи е започнал на 03.01. и вече сигурно има към 160-170 заявления.......ако не са станали и повече...... Тази година няма да приемта 5, а 4 паралелки май по 28 деца казаха...... за бройката не съм сигурна, но защо..... хвалиха го у-щето...но като видях какъв разграден двор е - оградата не е направена, децата могат да излязат на улицата по всяко време и външен човек да има в двора, пък и в междучасието какво става...... нещо не съм сигурна вече....
Но ще видим.Има време!
Успех!
То да не се случва! Но, ако едно дете е без надзор и реши да излезе, не оградата ще го спре. Може да излезе и през вратата.

# 226
Чух за няколко случая на изключени ученици от 51во соу при безобразно поведение / и за първокласници и за гимназисти/, което за мен е показателно и говори положително за училището.
Изключени първокласници? Все си мислях, че към тях има по-снизходително отношение... Thinking

# 227
По принцип има по-снизходително отношение, но понякога се налагат и по-строги мерки.

# 228
  • софия
На нас ни препоръчаха Атанасова. Но не я познавам. Приемът на документи е започнал на 03.01. и вече сигурно има към 160-170 заявления.......ако не са станали и повече...... Тази година няма да приемта 5, а 4 паралелки май по 28 деца казаха...... за бройката не съм сигурна, но защо..... хвалиха го у-щето...но като видях какъв разграден двор е - оградата не е направена, децата могат да излязат на улицата по всяко време и външен човек да има в двора, пък и в междучасието какво става...... нещо не съм сигурна вече....
Но ще видим.Има време!
Успех!
Сигурна ли си че Атанасова ще приема деца 1-ви клас тази година?
Освен ако не са две госпожите с тази фамилия (но мисля че е само една- Валя Атанасова) тя в момента е с третокласници, което ше рече още една година преди да вземе следващ пъви клас.

# 229
  • София
Учителката, която ще води първи клас се казва Татяна Атанасова

# 230
Така ми казаха, но коя от двете не знам....

# 231
Здравейте, моля да ми кажете ОТ кога започва приема на документи в 51 за първи клас.На сайта им пише само до кога се подават. Peace

# 232
Ако някой знае моля да пише инфо за подготвителна група / предучилищна / и за занималня за първи клас, ще ми е от полза Hug

# 233
Здравейте, моля да ми кажете ОТ кога започва приема на документи в 51 за първи клас.На сайта им пише само до кога се подават. Peace

Започна в 1-вия работен ден на 2013-та година. Но не е проблем да си ги подадете и в последния ден. Номерът по ред на подаване на документите не е критерий за прием. Критерий е само, ако две деца имат равен брой точки в края на списъка с приетите, но мисля, че приемат всички с равен брой.

Ако някой знае моля да пише инфо за подготвителна група / предучилищна / и за занималня за първи клас, ще ми е от полза Hug

Няма подготвителна група.

# 234
Много благодаря, Алекс1  HugА случайно да знаеш нещо за занималня в малките класове!?

# 235
Има си уредена занималня за 1-ви и 2-ри клас със сигурност.
Не зная кои учителки ги поемат, но миналата година, когато бяхме 1-ви клас имаше занималня и родителите бяха много доволни. Сега, във 2-ри клас пак има занималня, но моята не ходи, и миналата година не е ходила.
Според детето, занималнята е била до 17 часа в 1-ви клас.

# 236
  • София
Моя син е 1ви клас в 51во.Имат заниманля от обяд до към 17.00,ако някое дете все още не е взето от родител го оставят при охраната.Също така в сградата на училището има частна знаималня мисля,че децата са около 12 на брой и ги държат до 18.30ч.Цената тази година беше 150лв на месец.

# 237
  • София
Здравейте
Аз имам питане относно тазгодишните критерии за приемане в 51 СОУ.
Единия от тях е по адрес - искат копие от лична карта, за установяване на адреса. Аз, обаче имам адресна регистрация тук по настоящ адрес - не постоянен. Та питането ми е - ще важи ли, ако вместо лична карта представя удостоверение за настоящ адрес или трябва да сменям адреса на постоянен и съответно личната карта?

# 238
Най-добре питайте в училището, там ще ви отговорят най-точно.

# 239
Моя син е 1ви клас в 51во.Имат заниманля от обяд до към 17.00,ако някое дете все още не е взето от родител го оставят при охраната.Също така в сградата на училището има частна знаималня мисля,че децата са около 12 на брой и ги държат до 18.30ч. Цената тази година беше 150лв на месец.
Частната занималня от 17.00-до 18.30 ли или за целия следобед? ам децата от първи клас ли са само или от всички начални класове?

Общи условия

Активация на акаунт