Бебеправене и секс с друг?

• 12 127
  • 140
  •   1
Отговори
# 60

Арлена, честно да си кажа имам един съсед, дето съм му хвърлила око и при други обстоятелства не бих му простила. Ама съм принципна и не искам да изневерявам на любовника си.  Mr. Green
Joy ох, ще се самоУбеся с кабела на мишката, няма такава драма....

# 61
ти знаеш ли изобщо какво искаш?

# 62
  • София
#Черешка#, а ако в един прекрасен момент съпруга ти разбере за тази връзка, какво правиш? Реши да поиска и тест за бащинство на детето? Тогава също толкова приятно ли ще ти е и без главоболия както сега?
Защото рано или късно едни такива взаимоотношения излизат на яве и партньорът ги хваща.

ама черешката иска бебе от мъжа си не от любовника  newsm78 тогава теста няма да я засяга  newsm78
следа   mrstraetz
Извинявам се пуканките от къде ги вадите  newsm78

# 63
На мен ми е по-интересно като стане бебето дали ще продължи бременна похожденията.

Познавам една такава която като стана бебето ги напусна и двамата и не казва чие е детето. Laughing Тя вероятно и сама не знае.

# 64
Бих прекъснала всякакви контакти с бившия....  Peace
Съвсем случайно се запознах с едно момче, което е било любовник на една наша съфорумка преди грубо казано 3 години. Те дълго време си нямали деца (за съфорумката и мъжа й иде речта), а само 2 месеца след срещите си с младия любовник - тогава той е бил на 19, тя забременява, разделя се с любовника си и прекъсва всякаква връзка с него. Още се чудя що за съвест има тая ...... аре да не казвам каква  newsm78  Sick #2gunfire

Ооо, аз също познавам една която използва любовника си за осеменител. Дълги години не могат да си имат деца и какво ли не бяха изпробвали. Накрая забременя от любовника си и го заряза. Любовника- мъж с високо положение и абсолютна непоклатимост направо се промени до неузнаваемост, просто откачи човека. Още ми е жал дано се е съвзел след удара.

# 65
И около мен има нагледни примери за деца, за който цял град не знае точно чии са и хиляди глупости сътворени от жени,та затова се изненадах,че така реагирате на 4 станици. За първи път ли чувате за подобни случай?

# 66
Ами аз да, признавам си  Laughing Laughing Laughing

# 67
  • София
И около мен има нагледни примери за деца, за който цял град не знае точно чии са и хиляди глупости сътворени от жени,та затова се изненадах,че така реагирате на 4 станици. За първи път ли чувате за подобни случай?

Неоми,драмата не е от кой да е детето.То е решено,от мъжа.Проблема е черешка дали да спре връзката си с любовника за момета в който ще е бременна или аз не съм разбрала  newsm78

# 68

какво ли не прави една жена, за да има дете, така че май в един момент може наистина да й е все тая от кого е, важното е да се получи. и тук не става дума за морал, ами за себеутвърждаване. иначе е лесно да се дават съвети отстрани, особено когато са се хванали за първия, дето им е напомпал тумбака поради неумение да преценява в кой точно момент му изтича спермата, а и се стиска за презервативи. дано пък черешката да забременее. мъжът й трябва да е голям глупак, ако тръгне да се подлага на тестове за бащинство после. като че ли тези тестове нещо ще променят в детския смях. разбира се, освен ако не искат да цоцат кинти от осеменителя. но ако детето е родено в брак, значи пред закона бащата е съпругът, другият е просто техническият изпълнител, и толкова.

# 69
  • София
абе хора вие верно не четете,само си чешете езиците  blahblah

# 70
Черешке яко ни пързаляш Joy,ама ме кефиш давай все така...но като родиш.. bowuu

# 71
zlobi, разделихме се защото той замина да следва в Щатите. И на двамата това беше първа сериозна връзка и бяхме тотално обсебени един от друг. Затова неговото заминаване бе повод да решим да си дадем свобода един на друг. А след време като/ако се върне в Бг да продължим ако ни е писано.

# 72
Темата е страшна...
Разведете се и се съберете отново, защо трябва да лъжете околните? Защо трябва да разждаш дете от мъж който не обичаш? И прочетох че и двамата ги обичаш, но не ти вярвам.

# 73
  • София
А как би реагирала, ако разбереш, че съпругът ти също си има любовница? Някоя недоизживяна любов?

(съвсем хипотетично, разбира се  Stop )

# 74
  • Vienna
Темата не е 4ак толкова хипотети4на.....

А3 ра3бирам дилемата на 4ереШката, не става въпрос 3а това от кого ще е детето (то си е ясно). По скоро проблемът е емоционален (морален), как ще си правиШ дете с някой, а от време на време ще си лягаШ с друг. Просто не се връ3ва...
Според мен, остави нещата както са си (просто ако 3абременееШ, кажи на другия, и ще видиШ как ще реагира). Най важното е, оба4е мъжът ти да не ра3бере нищо 3а аферата ти (ина4е става мноооого сложно, много проблеми, много нещо, а с дете още пове4е...).

Общи условия

Активация на акаунт