Цветолечението на д-р Бах- 3

• 68 782
  • 816
  •   1
Отговори
# 420
  • В голямото море...Живот
Момичета  Hug
Ниждая се от малко помощ и за мен  Praynig
Започнат ли нещата да стават и да придобиват очертания аз се дръпвам/оттеглям...абе направо си бягам  ooooh!Става толкова спонтанно,че направо се плаша  Confused От дълго време е така.
И друго - как да повярвам на човека до мен?Не ме е лъгал,но обещанията за него май нищо не значат.
Има ли въобще комбинация за тези проблеми  newsm78

# 421
Пристигнаха ми специалните шишенца. На тях пише да се напълнят целите с вода и да се капнат по 2 капки от есенциите. Можело да се използа до 3 седмици комбинацията така. Чудя се сега дали да го направя така, и без друго не ми е много приятен вкуса на алкохола, а точно тази комбинация ще ми трябва за около седмица.

# 422
Пристигнаха ми специалните шишенца. На тях пише да се напълнят целите с вода и да се капнат по 2 капки от есенциите. Можело да се използа до 3 седмици комбинацията така. Чудя се сега дали да го направя така, и без друго не ми е много приятен вкуса на алкохола, а точно тази комбинация ще ми трябва за около седмица.
За тези от e-bay ли говориш? Беше писала, че излизали скъпо - можеш ли да дадеш ориентир? Мерси!

# 423
Благодаря за информацията!  bouquet
Прочетох две теми назад, и реших да пробвам и аз чудесата на тези есенции!

# 424
За тези от e-bay ли говориш? Беше писала, че излизали скъпо - можеш ли да дадеш ориентир? Мерси!
Цената им е 1,15 паунда, доставката 2 паунда, а за всяко следващо по 0,5.

# 425

#Crazy  аз ги купувам по 40евроцента тук

# 426
Moмичета, моля ви, споделете какво е подходящо да вземам в моя случай за известно време, понеже в понеделник ми откраднаха портфейла с всички документи, пари и телефон и непрекъснато се обвинявам за това и все си мисля как бих могла да избегна тази неприятност.

Според мен има значение дали изпитваш чувство за вина изобщо или се обвиняваш за някакъв конкретен случай, както е при теб

# 427

#Crazy  аз ги купувам по 40евроцента тук
на мен от София ми ги изпращат по 1 лев за бройка

# 428
  • В голямото море...Живот
Момичета  Hug
Ниждая се от малко помощ и за мен  Praynig
Започнат ли нещата да стават и да придобиват очертания аз се дръпвам/оттеглям...абе направо си бягам  ooooh!Става толкова спонтанно,че направо се плаша  Confused От дълго време е така.
И друго - как да повярвам на човека до мен?Не ме е лъгал,но обещанията за него май нищо не значат.
Има ли въобще комбинация за тези проблеми  newsm78

Ще се цитирам,важно ми е  Praynig

# 429
Момичета, имам няколко въпроса към вас. Съвсем нова съм в темата, прочетох тук там разни неща, но не намирам отговор на това което ме интересува.
Определих си чрез теста(моментното ми състояние) три есенции - Мимулус, Бял конски кестен и Киселица. Мога ли да комбиниран тези трите в една смес? Доколкото схванах в 30 мл шишенце се капват по 3 капки от тинктурата-майка, долива се с 3/4 вода и 1/4 алкохол. Така ли е? И дали се капват по 3 капки от всяка есенция или по 1 капка за това 30 мл шишенце?
Благодаря предварително.

# 430
До 6 есенции максимум - по 3 капки от всяка, след което се сукусира около 10-15 пъти.

# 431
Не е ли по 2 капки от всяка и какво е сукусира?

# 432
Не е ли по 2 капки от всяка и какво е сукусира?

според някои източници пропорцията е по 1 капка за всеки 10 милилитра от шишето, т.е. при шише от 20 мл. - 2 капки, при шише от 30 мл. - 3.

сукусира = разбърква, разтръсква

Heart Eyes

# 433
Здравейте,има един въпрос.
Дали има някой,който е със страхова невроза и депресия да е ползвал цветотерапията на Бах?Дали има някакъв ефект и какво е ползвал от неговите капки.
Благодаря

# 434
Здравейте,има един въпрос.
Дали има някой,който е със страхова невроза и депресия да е ползвал цветотерапията на Бах?Дали има някакъв ефект и какво е ползвал от неговите капки.
Благодаря
пробвай -щом си стигнала до тук значи си опитала всички лекарства.Аз съм със сърдечна невроза и съм доволна при криза.Нищо няма да ти навреди-все пак говорим за цветни екстракти , които имат много меко и дълбоко действие.Определи от теста МОМЕНТНОТО си състояние и ДАВАЙ СМЕЛО.НАпълно везвредно е и няма опастност от предозиране като лекарствата.Ако има нужда от тях-те работят.Ако объркаш  някое......просто организмът ти няма да го "използва"След седмица две -преразгледай нещата и при нужда можеш да промениш с нови  комбинация.ОПРЕДЕЛЯЙ  МОМЕНТНОТО СИ СЪСТОЯНИЕ.Успех!!! Peace

Общи условия

Активация на акаунт