Отговори
# 90
Добро утро мами! Grinning
 Не съм влизала от няколко дни и ми стана мъчно за вас.Отне ми много време но изчетох всичко,вече съм максимално информирана PeaceЧестито на всички мами с хубави новини,честито и на всички Вяра,Надежда и Любов!
Шашкова при личния лекар се ходи на последно място за медицинските,само да ги завери и да си вземе едното копие,на първо място се взима кръв за Васерман,после се ходи на психиатър,кожен,и фтизиатър(поне вав варна е така),и накрая при джипито да се завери NaughtyМами аз имам много киселини особено вечер,и се чудя дали да не си пийна малко сода,но ме е страх,някой имали подобен проблем?
А сега бременлийки желаяви един прекрасен и усмихнат ден,възползвайте се smile3525

# 91
Sunny Sky, относно медицинските за брак искам да ти кажа, че всички прегледи и изследвания през които сте минали са абсолютно ненужни и предполагам сте ги правили на частно и целта е била да ви издрънкат с колкото се може повече пари. Кожен лекар?????  ooooh! наистина ли? Изследването за СПИН се прави само с изрично съгласие на пациента, никой не може да те задъжи да даваш пари. Единственото, което трябва да се направи за медицинското е - васерман и печати от личния лекар. Съжалявам много че са ви мотали толкова  Sad

# 92
  • Бургас
megelina за киселините пробвай с малко газирано  Peace
Svetla R 100% бяха ненужни....А като си спомня тоя кожен лекар ,изглеждаше като някой тип от филма "Психо".
И аз съжалявам ,ама явно в Бургас са си така нещата

# 93
Хелоуууууу на всички  Hug

Честит празник на всички празнуващи днес   bouquet

Честити показали се мъжленца.
Амика радвам се, че всичко при теб е наред и вече си спокойна.Анджи съшото важи и за теб мила.И се появявай по-честичко  Hug

Добре дошла на новата мама и успеша бременност.
Мяуче, много съжалявам мила, че си станала поредната жертва на порочната система за ДГ. Ако имаш нерви и ти се занимава пусни жалба. Искренно се надявам да има някакъв резултат. Ама да питам аз къде са спали тия идиоти от май до сега а?  #Cussing out #2gunfire #Cussing out То бива бива ама....... това вече на нищо не прилича.

Рали мерси за закуската.Мен напоследък си ме гони един глад сутрин..... Embarassed
За течението, което бяхте коментирали и аз си го имам от началото.Нон стоп съм с ежедневни превръзки.Другата седмица трябва да се боря с доФторката да ми пусне секрет, че се услушва нещо и май ще има  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Утре съм на ФМ от 15.00 часа. Вече нямам търпение и аз. Етърва ми нали и тя е бременна (термина и е на 20.02) вчера на първо четене са и казали, че ще е мома  Grinning
Да видим и при нас дали няма да се обърнат нещата.Ако и Томова потвърди утре значи си остава МЪЖ  Grinning

Това е засега от мен.По-късно ще се включа пак   bouquet

Успешен ден на всички

# 94
  • До Балкана
Добро утро!
И аз да се запиша като първо честитя разкрилите се бебчовци! Да са ни живи и здрави!
Мауче, аз не бих се примирила с това безочие и мисля, че това трябва да се разчепка до края. Предложението на Velv е чудесно за пренасочване на детето в друго близко заведение, ако е възможно разбира се. Така ще има справедливост и няма да стресират Калина. Но се възхищавам на търпението и разума ти, аз бих реагирала ужасно необмислено и бурно!  #Cussing out  
Вчера една контрольорка в автобуса ме накара да отстъпя място на едно бремнно момиче  Confused ...незнам...
Хайде хубав ви ден и само положителни мисли и новини!  Hug

# 95
Добро утро!
Докато ви изчета и вие нова тема Simple Smile Браво!
Честито на узналите пола!
Добре дошла на Кетелинка   bouquet
Нещо нямам настроение напоследък за писане, но ви чета...друг е въпроса, че забравям кой какво е споделил, защото обикновенно ми се събира доста да доизчитам...
Случката с детската градина наистина е доста неприятна. Голяма сложнотия е с тези градини, направо не ми се мисли като дойде време..
При мен нищо ново...Беб си рита и се преобръща както си иска..харесва му да се позиционира в дясно до пъпа ми, от време на време ме сритва и ниско долу Simple Smile Тази сутрин го събудих с дежурните си кихавици - кихам от мн отдавна, предимно сутрин или ако съм спала на обяд (от светлината можеби, дразни ми на очите и от там на носа)...Свеки все ме тормози, че било алергия, не можело току така да си кихам от светлината..дрън-дрън..
Витамини не пия, ФК отдавна я спрях...Тези дни нещо мн налитам на шоколадови изделия, в смисъл един ден се натъпквам с цял шоколад и 2 вафли примерно и после 2-3 дни затишие Simple Smile
Ами отплеснах се, стига толкова за сега Simple Smile Лек и усмихнат ден на всички! Simple Smile

# 96
Привет, привет в този мрачен ден smile3507

Първо - Честито на новоразкрилите се мъжки мами - АМОРЕ, Анджи, Роси, Гери, Сияна baby_neutral baby_neutral baby_neutral

На Кетелинка, добре дошла  Hug

Мег, разбира се, че можеш да пийваш по малко сода, мен само това ме спасяваше в последните месеци Peace

Мяу, много неприятно  #2gunfire #Cussing out Както са писали и другите момичета само в Б-я може да се случи такова нещо. Подкрепямте морално и дано да намерите най-доброто решение за по-натам Hug Heart Eyes

# 97
  • offshore & overseas
Добре дошла на Кетелинка!

Момичета, благодаря ви за подкрепата и за съветите!! Трогната съм от вашето внимание и не съм очаквала, че всички ще бъдете съпричастни към проблема ми. Не смятам да оставям нещата така, но още не съм решила откъде да започна. И жалба ще има, и идеята за пренасочване към друга детска градина ми допадна. Малко се уморих вчера и още не съм се нахъсала днес, за да започна, но.... няма как -- ще трябва да се борим. Ще ви уведомя за изхода от ситуацията, който, вярвам, ще бъде добър.

Рали, не се притеснявай за малините. Надали ще ми стане лошо от туй, че са ми се прияли, аз не съм от пощеливите. Дори нещо да ми се яде, мога да го преживея. Поне досега е било така, но не знам дали няма да се изненадам от себе си в близките дни. Mr. Green

Що се отнася до сладкото, винаги съм била безразлична към разни там шоколади и тем подобни, а сладкиши не правя от четвърти клас. Ям го спорадично, но мога и без. Не и сега, обаче, бременността ми се отрази катастрофално в това отношение. Набивам сладко до полуда, то се видя и от ПКК-то (още не съм повторила пробата -- утре ще видим кога да стане). Казват, че налитащите на сладко най-вероятно чакат моми... Уф, и аз вече нямам търпение, наистина!!

Алергии ако имате, трябва да предупредите преди раждането, евентуално заради анестетици или аналгетици, които могат да ви бъдат приложени. Доколкото знам, при силни алергии няколко дни преди датата на цезаровото (за онези които ще се планирГат) се прави профилактика с антихистамини (или подобни). При нормално раждане може и без упойка, тъй че не се правят профилактики.

# 98
Добър ден!Честит празник на всички които празнуват днес!  bouquet
Мяуче направо нямам думи!Как може такова безобразие.Ами ако ти си беше направила някаква сметка и нямаше кой да гледа Кали?
Не оставяй нещата така.
Анджи радвам се че те виждам сред нас! Hug
Добре дошла на Кетелинка!
На всички мами узнали пола на бебчетата честито!

Като ви слушам как ви се преобръщат бебчовците и ви риткат,се замислям моето доста го помързява,най-много вечер ако усетя нещо лекичко и това е!

# 99
  • София

Като ви слушам как ви се преобръщат бебчовците и ви риткат,се замислям моето доста го помързява,най-много вечер ако усетя нещо лекичко и това е!

Пухи  Аз края на 19та усетих бебето ве4е 2 седмици ритаме много сега съм 21 седмица, има време спокойно а и си е доста големи4ко 26см е някоя мама ще сподели нейното в 21 седмица колко е , може пък моето да е по малко, 4исто любопитство ме гони Simple Smile Joy  Да ре4ем слън4оглед Simple Smile Тя е около мен +- 3 дни Hug

Боби  Колко е твоето беб4е нали каза 4е си ходила тези дни Simple Smile

Последна редакция: чт, 17 сеп 2009, 11:10 от Sashkova

# 100

Здравейте!  Hug

Амика, радвам се, че всичко е наред при теб!

Добре дошла на новата мама!

На мен ми казаха да продължа да пия ФК заради ниския ми хемоглобин. Утре съм при доктора, че трябва да ми изпише хапчета, с които да ме подготви за дългия път към острова  Laughing.

Добре, че вчера си купих малини от пазара, че като говорите и ми се прияде. Аз съм много лакома, УЖАС!

Приятен ден!

# 101
Здравейте,след 16часа днес ще ми излязат изследванията за даун и тн. стискайте ми палци   bouquet

# 102
  • София
Здравейте,след 16часа днес ще ми излязат изследванията за даун и тн. стискайте ми палци   bouquet

Стискам палци, спокойно вси4ко ще е наред  Hug

# 103
Пипиту имаш и моите стиснати палци! Peace

# 104
стаскам палци и аз, но задължително ги покажи на твоя лекар, не ги тълкувай сама - че без да са лоши изследвания могат и да шашкат!  newsm10

Общи условия

Активация на акаунт