Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са препоръките за витамини и хранителни вещества както за деца, така и за възрастни?
Как мога да предложа различни храни на дете, без да се притеснявам за алергии?
Какви са препоръките за хранене на деца с нисък хемоглобин?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са препоръките за витамини и хранителни вещества както за деца, така и за възрастни?
-
Как мога да предложа различни храни на дете, без да се притеснявам за алергии?
-
Какви са препоръките за хранене на деца с нисък хемоглобин?
-
Как да предложа твърда храна на дете, което не я приема добре?
-
Как мога да насърча детето си да се храни самостоятелно?

,много е вероятно твоята бонбонка да свързва мястото с игра,те са уникални същества с уникална памет,аз за това много му се карам на мъжа ми като му даде нещо забранено,с което не искам детето да си играе(например дистанционното),той ми вика ама аз само сега ,та да стои да му изрежа ноктите,е да ,само сега,ама то като си го иска и друг път,а ти не го даваш....малко отклонение
Опитвам да стимулирам лактацията, но усещам, че кърмата ми е много по-малко. Скоро свърши последния ми МЦ. Рада е на изключително кърмене, но това вече ми е трети цикъл - дойде ми още на 4 и 1/2 месец от раждането на моята дъщеря. Ако увелича количаството на микродозите, дали няма да си направя лоша услуга с кърменето?
ей много се израдвах...дано един ден като има деца и той, така да си ги гледа...доста е научил покрай мен и катерина...
Не иска храна,която хаправо да се гълта-обича да дъвче и го прави все едно,че цял живот е яла само твърда храна....Слагам я в столчето за хранене на масата,когато всички сядаме да се храним,за да свиква,че това е мястото и времето за цялото семейство.Хапва от всичко,което ядем ние и то понякога със супената лъжица-вчера яде спагети-много смешно си ги смукваше
,но нямаше загуби-всичко влиза навътре
!