даиде ми савет незнам какво да правя

• 4 244
  • 22
  •   1
Отговори
# 15
  • Няма такава държава!
Никой не е хукнал да я убива с камъни, но просто е срамно възрастен човек да пише така. То не е неграмотно, то е отвъд това.
Иначе по същество - като имам такъв или подобен проблем, отивам при съпруга и с него се изясняваме. Не може цял куп непознати хора, пък макар и добронамерени, да ми решат този проблем. Нито познават мен, нито него, нито ситуацията.

# 16
Добре. И решението какво е?

1/ Срамува се, не се жени, няма семейни проблеми, няма деца, живее в гората.
2/ Срамува се, може да се ожени, да има дете, но никога не ползва интернет, особено бг-мамма, където по правописа посрещат.
3/ Срамува се, ползва бг-мамма, но така или иначе никой не й отговаря, щото всички са по-грамотни от нея и не го заслужава.
4/ ...

Другите решения не включват "срамува се". По-скоро "сама си решава". Може би 50% от грешките са компютърно-правописни, така да се каже, много чат, но няма значение. Тя ако иска да си оправя правописа, има начини, но темата й не е за това. Просто ме дразни, че всяка втора тема става правописна и че на тия хора не им се отговаря, каквото и да питат. Дразни ме тоя правописно-правоговорно-образователен ценз тук и т'ва си е  Crossing Arms

# 17
  • E-CLM & CH-VD
Авторката, предполагам, е в чужбина и ползва някоя кирилизираща програма. В някои от тях определени букви липсват.

До авторката: опитай се да стреснеш по някакъв начин мъжа си - заплаши го, че ще го зарежеш, или нещо от сорта; оставяй му бебето за по няколко часа между кърменията (ако кърмиш). И внимавай малко с отзивчивия приятел, че не се знае той пък какво може да иска.

иВарна  Laughing Hug Някое и друго предупреждение за бан ще спре този правописно-правоговорно-образователен спам, ми се струва.

# 18
иВарна Благодаря, сега вече наистина разбрах за какво става въпрос.  Wink Но ако бях на мястото на КОТЕ колкото и да ми е оприятно присъствието на приятеля, бих избягвала да го каня вкъщи и изобщо да мисля за това, а да се съсредоточа върху детето и мъжа Peace

# 19
  • Няма такава държава!
Добре. И решението какво е?

Написала съм решението какво е, според мен. А не си спомням да съм споменавала, че не трябва да се жени и да има деца - моля, не преиначавай. Но че трябва да се срамува, че пише така - да и определено има спешна нужда от някакви действия в тази посока, а оправдания всеки си има за всичко.

# 20
  • София
иВарна, и на теб ти намерих правописни грешки Laughing
Към авторката: може би съпругът ти не е от този тип, които си падат по "слаби" работи, не му е необходимо непрекъснато  да демонстрира обич. Ако е така, ще се наложи да пукнеш розовия балон и да живееш в реалността.
Може би е моментно състояние. Не ми се вярва да е успял да те разлюби толкова бързо.
Относно приятеля: в моменти на слабост понякога сме в състояние да натворим уникални простотии, а очевидно за теб момента е такъв. Избий си този човек от главата и не се захващай никога с неща, които сърцето ти не иска.
Захаринът не е захар! Wink

# 21
Как може такова нещо , направо надминахте себе си . Тук не е конкурс по правопис или дайте да си открием грешките , толкова сте се вглъбили в себе си и се опитвате да се изтъкнете и да станете по - интересни , че изобщо сте забравили същността на форума . Напоследък всяка втора тема , която чета е последвана с нападки , заяждане , самоизтъкване и незнам си още какво . Ако някой иска да даде мнение по дадена тема , просто да го даде , ако ли не да я подниме и да не се заяжда . Това е едно затворено общество , където хората имат нужда от подктепа , съвет и помощ , не от нападки .
Помислете си дали това отношение от някой съфорумки е нормално ?

# 22
Според мен най-добре е да поговориш със съпруга си откровенно и да му кажеш как се чувстваш. Много мъже не считат за нужно да повтарят колко много обичат и да са нежни и любвеобилни, но също обичат по свой си начин или го показват. Това при вас може да е или следродилна депресия и ти отдаваш значение на най-малките подробности или е временна ( да се надяваме) криза, която с малко търпение ще отмине. Ако не се промени нищо просто се задълбочи в грижите и детенцето,  то ще ти даде нежност и изчакай да премине "бурята". Ако го оставиш на мира мъжа си може и да му мине по-бързо, ако ли не, може пък да не е такъв тип и си избираш дали да се примириш. Що се отнася до неговия приятел, не се замесвай, по-късно може и да съжаляваш!! Той най-вероятно иска да задоволи похотта си!Следвай сърцето си! Това са моите съвети,  ти вече си решаваш как да постъпиш!!! Пожелавам ти успех каквото и да решиш!! Peace

Общи условия

Активация на акаунт