даиде ми савет незнам какво да правя

• 4 241
  • 22
  •   1
Отговори
здравеите на вси4ки! аз сам една от4аяна жена която незнае какво да прави.
омажена сам от една година имам дете на 2 месеца страшно много си го оби4ам.
искам семеистввото ми да се запази оби4ам мажа си но не сам щастлива тои не ме прави щастлив не ми обраща внимание не ми казва 4е ме оби4а само когато го попитам казва да оби4ам те много не мога да ти го казвам постояно искам пове4е нейност вжнимание  когато запо4на да говоря за това тои ми казва 4е това са детски неща и неиска да говорим казва 4е ми обращал внимание какво пове4е сам искала тои като се прибере от работа сяда пред телевизора и мал44и ндайе не ме преграща целува винаги казва ти не идваш .сега на поселедак се 4увствам много страно негов приятел много добар мисля 4е ме харесва постояно ме преграща показва голямо внимание кам мен показва това от което се нуждая не го харесвам не искам да самм с него искам само тои да е до мен дори и да е за 5 мин до да е близо до мен незнам какво да правя 4акам с нетарпени е да го видя ммоля ви помогнете ми как да постапя не го харесвам не искам да сам с него поне така си мисля аа иискам да е до мен.извинявам се 4е пиша така омотано но за парви пат пиша в такам форум а и незнам от каде да по4на помогнете ми

# 1
Виж Коте,остави правописа за сега ами обърни внимание на себе си .Не си мисли ,че любовта на мъжете е безусловна,те не са ни бащи.Трябва интереса им винаги да се потдържа и никога да не си мислят ,че сме им вкърпа вързани.Знам,че с това малко дете и може би следродилна депресия не ти е до външен вид ама трябва да се стегнеш и винаги да изглеждаш добре.Не му се мотай с развлечена  из къщи ,защото навънка има тигрици ,които не са родили скоро и ......Не мрънкай,това не помага.С бебето си имаш достатъчно грижи,когато спи може да се занивамаш със себе си и така да релаксираш.Ще се почувстваш по-добре ако излизаш с приятелки  или неще друго да правиш само не се вглеждай толкова в мъжа ти и не брой колко пъти те е целунал и гушнал.

# 2
Родила си скоро, възможно е нещата да се подсилват от някоя следродилна депресия, потърси из нета и почети.

Преди поведението му същото ли беше или не? Ако не, кога се промени?

Създай контакт - правете разни неща заедно: разходка след работа примерно, намирай общи теми.

Нека има време с детето, определени неща да прави само той, да кажем къпането.

Включи го в грижите за дома, ако не го прави. След като човек лично се погрижи за уюта в дома, след това му става много скъп (и за децата важи).

Пропуснах най-важното: във връзка с приятеля му - уязвима си, не приемай всеки нормален жест за израз на любов, избий си го от главата.

... само не се вглеждай толкова в мъжа ти и не брой колко пъти те е целунал и гушнал.

Какви целувки  Joy та той се мята пред телевизора и си мълчи  ooooh! наистина ли го намираш за ок? Rolling Eyes

... като се прибере от работа сяда пред телевизора и мал44и ...

# 3
koteto_009  сппоре мен, мъжа ти е по-депресиран и от теб. Ти си била бремена 9 месеца и си свикнала с мисълта, че ще имаш дете. Носила си го и си го чувствала, а той..... Той само е чакал момента в който да почерпи приятелите си и да се похвали че е станал баща. Сега всъщност ще му е необходимо време да свикне с мисълта че има дете и трябва да се грижи за него и за теб разбира се. МАко ти си в следродилна депресия, мисля, че мъжит ти сега е в предродилна треска  Wink .Всички мъже са различни, но това наистина не означава, че не те обича. До сега сте били само двама, а сега вече сте трима. Вниманието вече се разделя на две както и от негова, така и от твоя стана.
След раждането имаше период в който мъжът ми се оплакваше, че не му обръщам достатъчно внимание, така че мисля случеят ти не е ненормален. Това което можеш да направисх е да използваш времето когато бебето спи и да обръщаш ти повече внимание на съпруга ти, а той няма как да не ти отвърне  Wink

# 4
Мерси много за саветите но тои от няколко месеца е така.няма си друга обедена сам в това заедно сме постояно когато не е на работа.
предлагала сам му няколко пати да излезем на разходка да правим разли4ни неща но тои не иска.когато е пред телевизора и някои пат като му кажа 4е не ми обраща внимание тои казва обращам ти.

# 5
Котеее, сЪвет, пЪти, обрЪща, бе моито момиче.
Ами потърси причината в себе си. Може пък ти да не правиш нещо както трябва, или да го дразниш с нещо, и за това той да предпочита да седи пред телевизора вместо да се занимава с теб.
А на детето обръща ли внимание?

# 6
... Ти си била бремена 9 месеца и си свикнала с мисълта, че ще имаш дете. Носила си го и си го чувствала, а той..... Той само е чакал момента в който да почерпи приятелите си и да се похвали че е станал баща. Сега всъщност ще му е необходимо време да свикне с мисълта че има дете и трябва да се грижи за него и за теб разбира се. МАко ти си в следродилна депресия, мисля, че мъжит ти сега е в предродилна треска  Wink ...

Завалията  Mr. Green 9 месеца бременеeм, всеки месец ни пребъркват и бодат, хормоните откачат, лежим по болници и накрая се разпаряме, ама на мъжката част била по-трудна  hahaha

Когато спрем да мислим за мъжете като за деца, тогава и те ще започнат да се държат като възрастни.

Последна редакция: чт, 17 сеп 2009, 11:37 от Не се сърди, човече

# 7
koteto_009, а спрямо детето какви са задълженията му? Поне с него има ли контакт.
И пак питам, от кога е така, преди раждането беше ли?

# 8
Вземи се успокой и пиши правилно текста! Ако нивото ти на общуване е на нивото на правописа ти- разбирам го мъж ти.

# 9
Коте, без да искам да се заяждам- правописа ти е кошмарен. Измъчих се, докато го прочета. Дано общувайки с мъжа си поне имаш добър речников запас, иначе в нищо няма да го убедиш.
А за съвет - погрижи се за себе си, за външния си вид, изхвърли телевизора и намерете общи интереси. За какво си говорехте преди, какво ви доставяше  и на двамата удоволствие преди да се зажените и създавате дете? Използвай малко женска хитрост и тактичност, защото не вярвам с мрънкане и укори да го накараш да ти се "нахвърли".

# 10

Вас май само ви интересува правописа на хората.
Направо съжалявам 4е, реших да си споделя проблема.пиша ви на 4си български език това 4е, не сам слагала запетаи удивителни или 4е, сам имала 5 грешки смятам 4е, не  е толкова голям проблем .
С мажа ми общувам много добре и той общува дори с мен не ми е викал не ме е удрял много добре се държи с мен само внимание и нежност искам аз.а що се отнася до външния ми вид той винаги ме е харесвал с това няма проблем.
Немога да разбера това 4е, искам неговия приятел да е до мен на какво се дължи?

# 11
...
Немога да разбера това 4е, искам неговия приятел да е до мен на какво се дължи?

Дава ти човешко отношение, нещо, което ти липсва, но мъжът ти не смята за нужно.

# 12
Не разбирам защо повечето от вас се държат така ужасно с момичето ! Много сте нелюбезни!
Момичето явно наистина е развълнувано и притеснено от проблема си. А и е казала че пише за пръв път в такива форуми и се е извинала .
По темата -  Аз бих те посъветвала да вдигнеш глава и да не се предаваш.
Вероятно следродилната депресия си е казал думата, но знай , че ти си майка, имаш най-ценното в живота си - своето двумесечно бебче, имаш съпруг до себе си и възможността да изживееш едно прекрасно майчинство. Съмнявам се да има голям проблем, а в случай , че има дори и зародиш на проблем, ако си песимистично настроена можеш само да влошиш ситуацията. Най-вероятно появата на детето е го стресирала, и на двама ви е необходимо време за да свикнете с новостите около вас и бебчо. Опитай да се успокоиш и да накараш мажа ти да почувства топлината на семейството, да изпитва заедно с теб емоциите около детенцето, направи го част от всичко което вълнува и теб.
Желая ти успех, мила !
И не забравяй, най-важното е ти да не падаш духом, ти  си майка и съпруга, и от теб зависи пламъкът на семейното огнище.
Относно приятелят на мъжа ти, аз на твое място при следващия му опит за небрежна прегръдка бих му казала директно, че подобна близост не я възприемам за нормална и предпочитам за да запазим добрия тон по между ни да избягва подобни действия.

# 13
  • София
Аз ли не разбрах нещо или наистина не може да се разбере нищо от написаното в началото.Според мен КОТЕТО не пита как да се държи с мъжа си и не споделя да има проблем между тях,ами иска съвет за това което става между нея и приятелят на мъжа й.Според мен се заформя някакъв любовен триъгълник и тя е доста объркана,че предпочита другия мъж,пред своя.Нямам идея почти нищо не разбрах от написаното.
Колкото до правописа,да не забравяме ,че долу в дясно пише-ПРОВЕРКА  НА ПРАВОПИСА,колкото и да си изнервена или не знам какво точно би могла да провериш какво си сътворила и да видиш че дете от 1клас пише по вярно и разбрано.
Котето,поясни какво  за държането на мъжа ти или това че искаш да си с другия мъж,но малко по четливо ако може.

# 14
Абе някои хора ме изумяват. Значи като допуска правописни грешки, да я убием с камъни. К'ви са тия семейни проблеми, като не може да пише грамотно, нали? Трябва тест по български, преди да те допуснат до брак. После и тук тест по български.

А, забравих, на учителите са им ниски заплатите. Иначе те са добри учители, а момичето само си е виновно.

Здравейте на всички! Аз съм една отчаяна жена, която не знае какво да прави.
Омъжена сам от една година, имам дете на 2 месеца, страшно много си го обичам.
Искам семейството ми да се запази. Обичам мъжа си, но не съм щастлива. Той не ме прави щастлива, не ми обръща внимание, не ми казва, че ме обича. Само когато го попитам, казва "да, обичам те много, не мога да ти го казвам постояно". Искам повече нежност, внимание. Когато започна да говоря за това, той ми казва, че това са детски неща и не иска да говорим. Казва, че ми обръщал внимание, какво повече съм искала. Той като се прибере от работа, сяда пред телевизора и мълчи, даже не ме прегръща, целува. Винаги казва "ти не идваш". Сега напоследък се чувствам много странно. Негов приятел, много добър, мисля, че ме харесва. Постоянно ме прегръща, показва голямо внимание към мен, показва това, от което се нуждая. Не го харесвам, не искам да съм с него, искам само той да е до мен, дори и да е за 5 мин., но да е близо до мен. Не знам какво да правя. Чакам с нетърпение да го видя. Моля ви, помогнете ми! Как да постъпя - не го харесвам, не искам да съм с него, поне така си мисля, а искам да е до мен. Извинявам се, че пиша така омотано, но за първи пат пиша в такъв форум, а и не знам от къде да почна. Помогнете ми!

Айде, ето ви съвсем грамотно написаното. Да видим дали ще има изказвания по същество  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт