омажена сам от една година имам дете на 2 месеца страшно много си го оби4ам.
искам семеистввото ми да се запази оби4ам мажа си но не сам щастлива тои не ме прави щастлив не ми обраща внимание не ми казва 4е ме оби4а само когато го попитам казва да оби4ам те много не мога да ти го казвам постояно искам пове4е нейност вжнимание когато запо4на да говоря за това тои ми казва 4е това са детски неща и неиска да говорим казва 4е ми обращал внимание какво пове4е сам искала тои като се прибере от работа сяда пред телевизора и мал44и ндайе не ме преграща целува винаги казва ти не идваш .сега на поселедак се 4увствам много страно негов приятел много добар мисля 4е ме харесва постояно ме преграща показва голямо внимание кам мен показва това от което се нуждая не го харесвам не искам да самм с него искам само тои да е до мен дори и да е за 5 мин до да е близо до мен незнам какво да правя 4акам с нетарпени е да го видя ммоля ви помогнете ми как да постапя не го харесвам не искам да сам с него поне така си мисля аа иискам да е до мен.извинявам се 4е пиша така омотано но за парви пат пиша в такам форум а и незнам от каде да по4на помогнете ми
та той се мята пред телевизора и си мълчи
наистина ли го намираш за ок?
.Всички мъже са различни, но това наистина не означава, че не те обича. До сега сте били само двама, а сега вече сте трима. Вниманието вече се разделя на две както и от негова, така и от твоя стана.