ПАК ЛИ НЯМА ДЕТСКИ?!

• 35 174
  • 741
  •   1
Отговори
# 210
Има такава тема .Защо се отваря нова.Или аз нещо не съм разбрала. Rolling Eyes

# 211
И аз съм възмутена!!!!При нас във В-Търново все още ги няма.!!! Тия наистина се подиграват с нас!!А иначе искат да раждаме деца....

# 212
  • България
Пишете всички на Нова ТВ,и БТВ,за да ни обърнат  внимание от телевизията,и да питат министъра.Не е нужно писмата да са дълги!Аз писах на този адрес-news@btv.bg , и kalendar@ntv.bg

Последна редакция: сб, 28 ное 2009, 10:31 от juspar

# 213
Пишете всички на Нова ТВ,и БТВ,за да ни обърнат  внимание от телевизията,и да питат министъра.Не е нужно писмата да са дълги!Аз писах на този адрес-news@btv.bg , и kalendar@ntv.bg

Приветствам идеята, всички да напишем по едно имейлче на телевизиите. Аз съм отворила страниците на BNT, BTV i NOVA TV.
  Хайде да измислим горе долу някакъв примерен текст и всички да изпратим едно и също, така си мисля, че ще привлече повече вниманието. Нека да напишат тези, които вече са изпратили имейли.
Може и да се получи, по този начин да ни обърнат внимание.  И да зададат въпроса на "медийния" ни премиер, а той както твърди, че е в постоянна телефона връзка с Финансовия министър Мони Дянков, да го пита КОГА ще ни бъдат изплатени детските надбавки.

# 214
Аз писах на БТВ и на Нова, но нямам още отговор. Сега ще пусна писъмце до БНТ и ПроБГ. И въобще не трябва да се отказваме според мен  #Cussing out Нека всички да пишат, сега и до МФ ще пусна копие. Трябва да разберат тия хора, че майките и децата не са за подигравка!!!

# 215
  • България
Аз,получих отговор от БТВ и НОВА,че писмата ми са прочетени!

# 216
И аз писах до медийте,сега чакам отговор.Да видим какво ще стане.Подиграват се с нас-няма да им позволим! #2gunfire

# 217
Каквото и да питаме в медиите няма детски.Мисля ,че правителството трябва да си ходи.Бойко Борисов ,Симеон Дянков-да си вземат пицата и да си ходят кой откъдето дошъл.ОТ СЕГА НАТАТЪК ЩЕ Е ВСЕ ТАКА ,ЩЕ ВИДИТЕ.Няма детски,няма заплати, няма МАМА.BG,защото няма да има пари даже и да си платим интернета.ОТИВАМ ДО БАНКОМАТА ДА СИ ТЪРСЯ ДЕТСКИТЕ НАДБАВКИ!!!!!

# 218
Поне да дадат на хората точна информация ,ще ги дават ли няма ли да не стоим пред тия банкомати по цял ден като пазачи, унизително е!Но не те са заети с това да се показват по всички телевизии и да говорят да говорят как бившето правителство крало и как нямало пари и т.н. бла-бла-бла.А ние чакаме, чакаме, и пак чакаме!

# 219
Върнах се.Пак няма нищо.Ще гледам ТВ, дано кажат нещо.Мамка му!!!

# 220
Утре щели да дадат репортаж по БТВ

# 221
Да се надяваме, че скоро ще има. То нали са много пари 35лв.  Sad

# 222
 А защо не пишем и до "Господари на ефира". Борисов нали каза, че само това предаване гледал, но нека да повдигнем и въпроса за смешната сума, която отпускат на децата ни. Дайте  да измислим едно писмо, което да пуснем всички

# 223
  • България
Точно така ,да пишем и до Господарите,те да питат господата министри!

# 224
Изпратих имейли до БНТ, БТВ и Нова телевизия. Да видим кои ще обърне внимание на въпроса. Идеята за господарите никак не е лоша Peace подкрепям с две ръце. Дано да има резултат от всичко това, а де не остане глас в пустиня.

Имам едно притеснение, че в понеделник като ги пуснат паричките /много се надявам/ и всичко и всички ще затихнат до следващия път ,и нищо няма да бъде разрешено.

Общи условия

Активация на акаунт