ПАК ЛИ НЯМА ДЕТСКИ?!

• 34 699
  • 741
  •   1
Отговори
# 495
Аз все още нямам детски, освен ако не са пуснати днес

# 496
Това за октомври ли? По пощите ли са твойте?

# 497
  • Mediterraneo

За кога нямаш  Shocked Все още се говори за парите за октомври.

# 498
Какво стана с петицията?Кога ще се изпрати до съответните органи?
Мда, някой ще отговори ли на този въпрос, моля?

# 499
Ами следете темата де, нали ви я пуснах скоро Simple Smile

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=448930.105

Продължаваме със събирането на подписи, обмисля се приложение с по-конкретни действия. Протестът ще бъде вероятно след празниците.  Peace

# 500
Da taka e vsi4ki si polu4iha pari4kite i mlaknaha da vidim toq mesec kakvo 6te stane? Thinking

# 501
  • Mediterraneo
Da taka e vsi4ki si polu4iha pari4kite i mlaknaha da vidim toq mesec kakvo 6te stane? Thinking

Същото ще стане- ще забавят детските, тук ще се избиват да мятат пистолети и да говорят простотии и то докато си получат парите. После тишина. Овчав народ е това българският...

# 502

Същото ще стане- ще забавят детските, тук ще се избиват да мятат пистолети и да говорят простотии и то докато си получат парите. После тишина. Овчав народ е това българският...

Съгласна съм!Всеки ден следя петицията!

# 503
просто предлагам,но незнам къде да го напиша-като има излишък в бюджета и ще се раздават коледни на пенсионерите,ако на един пенсионер ще се дават 100 лв,нека се разделят- 50 лв на пенсионер и 50 лв на дете  Whistling няма гаранция,че броя на децата и  пенсионерите е равен.Нищо против хорицата,работели цял живот-добре е да има за тях,поне старините си да изкарат спокойно.Но мисълта ми е,че има майки,който сами отглеждат децата си и нямат пенсионери,които биха дали някой лев.За такива майчета,това е огромна помощ. Peace

# 504
  • Mediterraneo
Няма да се получи. Пък и никъде не са казали, че ще дават по 100 лв на пенсионер.

# 505
  • Mонтана
сега по новините казаха 4е мислят да им дадат 50лв.

# 506
Няма значение по колко, нека им дадат  Peace
А майките като са толкова отворени и им запушват устата с 35 закъснели лева така и ще си останат!
Момичета, никой няма да воюва заради нас, ако ние сами не го направим нищо няма да се промени!!!

# 507
Няма значение по колко, нека им дадат  Peace
А майките като са толкова отворени и им запушват устата с 35 закъснели лева така и ще си останат!
Момичета, никой няма да воюва заради нас, ако ние сами не го направим нищо няма да се промени!!!

Peace  моето мнение е същото...Но като стана дума за стачка-в нашия град никой не каза-ок,идвам.Пак ще се оплакваме тук и нищо...Така едно и също

# 508
сега по новините казаха 4е мислят да им дадат 50лв.
Все още не се зне колко ще им дадат.

В другата тема продължават да се мятат пистолети.
Нещата не са оставени така-хората които поеха инициативата за петицията не са спрели дотук.
Но както повечето теми в този форум и тази се превърна в поредната война.
Такива сме си, за съжаление  Rolling Eyes

# 509
За съжаление живеем в страната на абсурдите .
Моите уважения към пенсионерите,със здраве да си харчат паричките .
Но защо за децата няма нищо дори и това което им се полага се бави . bg santa2

Общи условия

Активация на акаунт