за ясновидката Мария Асенова

• 71 586
  • 83
  •   1
Отговори
# 60
 Ей сега по НОВА ТВ имаше интервю с тази "гадателка",..."ясновидка" !
Ми тя била "извънземна" newsm78

Разчитала ДНК ! Бреее
То генома е от около 18 000 гена,а досега около 500 са проучени !
Що ли не я качат на някоя орбитална станция , да разчете и др неща...

Мислите Й течали като "морзовата азбука"- направо я връщаме по времето на Втората Световна Война и
я потапяме на някоя подводница да разчита кодове.

Защо се дава ефир на такива хора ?

# 61
Мила, изобщо не вярвай! Това са пълни, ама пълни глупости! Направо ти се чудя на акъла как си могла да пуснеш СМС и да пълниш гушата на шарлатани... newsm78
Аз освен Баба Ванга, друг не признавам!

# 62
Не може да твърдите,че всички ясновидци са шарлатани-касто хората са различни така и ясновидците са различни и точно нея я пускат в ефир,защото явно си го е заслужила по някакъв начин!Защо така я плюете,когато не я познавати!Всичко,което казва е истина и аз лично съм се убедила в това!Всичко,което казва става,а вие осмивате нещо само,защото не го разбирате

# 63
Хелоу, Мария!    bouquet Добре дошла!

# 64
Здравейте,аз по скоро съм склонна да вярвам на Мария,защото и тя и Ивелина Христова все пак са признати от много хора.А за това 4е отговорите са шаблони не вярвам и това че питаш за изневяра не означава,че е логично отговора да е ДА,защото аз също съм питала за изневяра и отговора беше НЕ.Не съм се съмнявала в съпруга си писах просто ей така.Така че според мен ако не сте се допитали до тази жена не можете да я съдите,просто защото не вярвате.

# 65
 Joyиска ми се да съм Мария и да имам нейните способности,но за жалост не съм Joy

# 66
  • София
Не може да твърдите,че всички ясновидци са шарлатани-касто хората са различни така и ясновидците са различни и точно нея я пускат в ефир,защото явно си го е заслужила по някакъв начин!Защо така я плюете,когато не я познавати!Всичко,което казва е истина и аз лично съм се убедила в това!Всичко,което казва става,а вие осмивате нещо само,защото не го разбирате
Колко ти струваше удоволствието, да я прецениш дали може нещо?

# 67
  • в кукувиче гнездо
О, ужас!!!! Блажена простота. Ние тук с малките мозъчета, дето не й вярваме на тази вещица, ми по-добре да се гръмнем или да си посипем главата с пепел.... Не мога да повярвам, че все още се намират хора, които в 21 век да вярват на такива неща. Навремето, когато човеците не са били толкова образовани, колкото сега, да, прибягвали са и са се занимавали със всякакви врачки и баячки.Някакво успокоение за невежите. Но простете ми, в днешни времена, когато са създадени всякакви технологии, компютри, интернет, безжични телефони, хората са доста по- интелигентни, дори и завършилите само осми клас имат някаква обща култура, да се занимавате с вещици е просто супер смешно.

# 68
  • в кукувиче гнездо
Между другото Буршу, как така се появяваш тук винаги, когато някой напише нещо за тази велика Мария, която има наглостта да се представя за наследница на Ванга. И защо апропо непрекъснато влизаш, като гост. Ами вземи се появи един път и с регистрацията си. Или се срамуваш от нещо....

# 69
От нищо не се срамувам-просто все още нямам регистрация WinkАми появявам се защо да не е забранено да пиша за Мария Асенова??? LaughingНе може да сравнявате Мария Асенова с Ивелина Христова,защото Ивелина се занимава с това от има няма 2 години,а Мария повече от 20 години!Мария не е шарлатанка и си е заслужила всеки лев-тази жена от сутрин до вечер е затворена между четири стени и работи!Вие, като не и вярвате никой не ви кара,както самата тя днес каза-ще се убедите в думите и сами!

# 70
  • в кукувиче гнездо
ах, горката мария асенова, затворена между четири стени по цял ден. направо ще се разплача за нея. между другото пиши си, ни ме пречиш, ама си тук от два месеца и ми и странно как така не ти остава време да се регистрираш, не че ме вълнуваш изобщо де...

# 71
Ами аз и не искам да се вълнуваш от мен...Не е нужно да плачеш за нея ти все пак говориш за непознат човек

# 72
  • в кукувиче гнездо
напротив, познавам я

# 73
и с какви впечатления си от нея?

# 74
Виж първо казваш,че не вярваш на  вещици,а после незнайно откъде я познаваш....И магии има-те съществуват от как свят светува,но човек не може да убеди някого в противното ако той си има свое мнение по въпроса

Общи условия

Активация на акаунт