Кои са най-красивите и вкусни детски торти?

• 170 032
  • 737
  •   1
Отговори
# 150
Ох, как ме запалихте сега с тези торти Вега Simple Smile И като гледам, цената не е различна, ако изработват "уникат", за което обръщам внимание и на кари12 Simple Smile
Моля, препоръчайте измежду техните ми подходящ пълнеж за детска торта - важно е да е много "лека", защото детето ми не обича твърде сладкото, масленото и парфетеното!!!

# 151
Ох, как ме запалихте сега с тези торти Вега Simple Smile И като гледам, цената не е различна, ако изработват "уникат", за което обръщам внимание и на кари12 Simple Smile
Моля, препоръчайте измежду техните ми подходящ пълнеж за детска торта - важно е да е много "лека", защото детето ми не обича твърде сладкото, масленото и парфетеното!!!

Аз мога да ти кажа за нашия пълнеж Нежност - беше хубав, но имаше доста смлени орехи и по тази причина беше по-твърд, в сравнение с Лагуна примерно.

# 152

Аз мога да ти кажа за нашия пълнеж Нежност - беше хубав, но имаше доста смлени орехи и по тази причина беше по-твърд, в сравнение с Лагуна примерно.

Нашият пълнеж беше баварски крем и много допадна на всички. Но имат и еклерова и йогурт, които може би ще се харесат повече на децата...

# 153
Благодаря ви, дами! Ще проведа консултации с рожденичката и ще докладвам какво сме решили Simple Smile Все пак - голяма е вече и си има и тя своите изисквания (и фасони) Simple Smile

# 154
До миналата седмица и аз бях в сериозна дилема откъде да поръчаме торти за рожденника.

От една страна не исках да е прекалено скъпа тортата, от друга - исках да е вкусна, да си я изядем с кеф.

Опитът ми от последните 3 години е: Лагуна, Росита - НИКОГА вече! Всяка година качеството на тортите на Лагуна бавно и полека се движи в посока надолу.
Гади ми се вече от еклерова с баварски крем. А така се изхитриха при формованите торти, че посинявам, като се сетя. Миналата година в огромен Маккуин се гонеха няколко еклерчета срещу 80 лв., което, извинявайте, но е пълна свинщина. Преобладава твърдата мазна сметана и тук-там можеш да опиташ еклерче.
Стара слава не се яде. Освен това няма такива цени и гадно пренебрежително отношение. Силно се надявам в това време да са по-свободни от работа и да помислят какво не им е наред.

Росита също стана сладкарница с огромно самочувствие, а тортите не са нищо особено. Работех до сладкарничката им на Хладилника и съм опитала голяма част от асортимента и не разбирам защо се прехласват хората толкова.

Изчетох темата преди това, разбира се  Mr. Green

В крайна сметка поръчахме 2 торти от  http://lionking-bg.com/.

Номер 1: темата е Star Wars, тортата е с Йода, с 5 меча, супер пипната и оригинална.

Номер 2 ще вземем утре и ще кажа.

Номер 1 не я опитахме, но от детската градина казаха, че е била ужасно вкусна и не са яли такава. Пълнежът беше шоколад и банани (каквото и да значи това).

Номер 2 ще бъде с малини и нещо си (казах, че искам различна торта), а как ще изглежда - нямам никаква представа - очаквам лъвовете да се развихрят, като отново спазят темата: междузвездни войни, но ако има и клонинги, ще е супер!

Това, което със сигурност ще е печелившо за клуба: лично отношение и много предложения. Огромна разлика от повечето сладкарници и клубове.

# 155
Благодаря ви момичета за темичката и мненията ви!   bouquet
Преди време бях споделила, че тази година искам да поръчам различна торта от тези на Лагуна. Вече 2 години бяхме с техните торти. На нас ни харесваха, но честно казано поомръзнаха, да не говорим, че където и да сме на рожден ден са все те. След "консултацията" с вас Simple Smile се спрях на Клуб "Цар Лъв" - направиха ни невероятна торта - и като външен вид и като вкус (беше малинов крем). Отидохме и служителка искаше да ни показва каталози на Лагуна  newsm78 , ние казахме, че искаме от техните торти и изчакахме управителката. Беше много мила! Описахме какво долу горе искаме, за колко човека и каква възраст и тя ни ориентира в обема, пълнежа....Искахме да видим и някакви примерни техни изпълнения, въпреки, че бях подготвена от поместеното в сайта им, но тя каза , че няма да е като предишните и да й се доверим ....не сгрешихме! Ето това е резултата   и още веднъж  

Извинете ме за  дългия пост, но наистина всички бяха очаровани! 

kari12, надявам се , че съм била полезна в търсенето на уникална торта Simple Smile

# 156
Da neveroiatna e tortata."Lion king"mai sa mnogo dobri v tortopraveneto!

# 157
Аз досега винаги поръчвах от Сто грама сладки. Харесвам ги много, но на последния рожден ден, на който бяхме, тортата беше от Цар Лъв и освен красива бе и изключително вкусна, така че сигурно за тази година ще поръчам от тях.

# 158
  • София
И аз поръчах за Мартин торта от Цар Лъв (всичко е по негов избор, изцяло съм се доверила на управителката) - какви уникални торти видях в детският клуб, ммм...
Смърфиета и нашата торта ще е с пълнеж банан и шоколад, много ме зарадва, че се е харесала на децата.

# 159
Дами,
ориентирайте ни за цените на Цар Лъвовите торти Simple Smile

# 160
  • София
Дами,
ориентирайте ни за цените на Цар Лъвовите торти Simple Smile

4 лв. на парче - можеш да си поръчаш колкото си пожелаеш и да ти изработят каквото си пожелаеш  Hug

# 161
  • До морето
извинявайте, нямам време да изчета цялата тема, може ли някой да ме ориентира за цените на тортите на Ламор във Варна.Не мога да отворя сайта им! Благодаря предварително!

# 162
Момичета, да ви попитам нещо за тези торти от Цар Лъв. Видях че се намира в Манастирски ливади самото клубче - а доставят ли тортите в други квартали или трябва да се ходи до самия клуб? newsm78

# 163
  • София
Лурдес, ходи се на място.
И ние тази година поръчахме от "Цар Лъв". Беше много хубава - вкусна (с бял и малинов мус и орехова платка), красива, с много фигурки на животни за всяко дете и както я искаше дъщеря ми. Избра си "Трите прасенца", но да е с къщичките и с Вълчо Simple Smile Фигурките са страшно изпипани. Засега пазим големите, понеже ми е жал да ги хвърля Rolling Eyes
Ето:

# 164
  • София
И нашата торта беше от Цар Лъв - общо взето ми хареса - невероятно изпълнение на външен вид - с героите от Мечо Пух, но самият пълнеж /малинов/бял крем, с орехова платка - мисля, че го наричат холандски/, ми дойде прекалено "кремест". На някои от децата също май не се хареса, защото не беше ужасно сладък, а леко накиселяващ - вероятно от малините - макар че, лично за мен това е плюс. Simple Smile Доволна съм, но вероятно поради многото похвали очаквах нещо още по-добро... а то всъщност не беше лошо.
Не доставят на място.  Цената беше 72 лева /18 парчета/  - стигна за 10 деца и 22 възрастни, даже и остана.

Общи условия

Активация на акаунт