Кои са най-красивите и вкусни детски торти?

• 169 360
  • 737
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Последното се приема, макар и да няма нищо общо с темата  Peace
Сега се върнах да прочета какво съм писала. Мислих да напиша едно, след което съм написала друго и малко недописано е станало, макар и да беше ясен отговора ми по темата  Peace

# 511
Искам да похваля сладкарката,която прави обемните торти на сладкарница Джани на Мадрид.Не и знам името,само знам че е рускиня.Тая жена за всеки детски рожден ден ни прави по 3 торти и с какви ли не герои сам я измъчвала-винаги са ставали страхотни тортите.Но трябва да си носите пластмасова играчка за модел,че жената не гледа анимации и не познава героите.

# 512
Аз лично харесвам тартите на Лагуна - като вкус. Като картинка вече доста сладкарници се научиха да ги правят.
За мен обаче най-красивата и вкусна торта си остава тази, която майката прави заедно с детето си - домашно производство. Тогава дори и да не стане много добре - всички я харесват, защото е направена с много желание. Аз поне така практикувам от 2 години .

# 513
Според мен най-вкусните торти са домашноприготвените. Peace Peace Peace

# 514
И аз съм за домашните, и веднага след тях - тези на сладкарницата в Симеоново. М-м-м-м-м...

# 515
  • софия
Тортата на сина ми беше от Лагуна.Е с чиста съвест мога да кажа,че
гостите и ние
включително си облизахме пръстите.

# 516
  • с/у ОколоМръсТното
Според мен най-вкусните торти са домашноприготвените. Peace Peace Peace

май така се оказва  Peace

#2gunfire МНОГО и силно разочарована от тортите на НЕДЕЛЯ  Sick. Горещо не препоръчвам.  Naughty Naughty

И вилико, няма смисъл да ми казваш какво и да е.

# 517
Аз ли  newsm78

# 518
Шани, може ли аз да кажа нещо. Днес след работа мислех да взема торталета от Неделя за ЧРД на тате, та да те питам какво толкова е лошо е станало с тях, тъй като от 2 месеца не сме вземали, а преди това винаги са били невероятни и сладки и красиви ( говоря за детските торти ), да де как няма да са сладки като са торти  Joy то и аз се изказах, имах на предвид че са хубави на вкус.  Heart Eyes

# 519
  • с/у ОколоМръсТното
Красиви са, да...
Но не мен не ми харесаха като вкус. Бели и дебели блат и крем. Да не говорим, че тежеше цял тон  Joy Някак сбито, сухо и безвкусно. Нямаше онзи лек вкус, който очаквах.

# 520
Очаквах друго да ми кажеш, ама съм доволна на отговора ти. Всеки си има собствен вкус мисля да им се доверя и ще кажа утре как е била .  Grinning

# 521
Ако трябва да съм точна - една от най-хубавите торти, която съм яла, е точно на Неделя - Сахера! Невероятен!
Но поръчах за рождения ден на детето от там - тежка, мазна, безвкусна торта. Никаква сочност, нищо подобно със Сахера. Да не говорим, че украсата не беше кой знае какво също. С две думи - мога да ям Неделя само парче от някой салон, иначе поръчка втори път оттам - не. Naughty

# 522
Аз оттам обожавам плодовата, ама не я пряват на детски.

# 523
  • София
Тази седмица бяхме на Рд в детски клуб-тортата беше на Лагуна,както винаги-еклерова с баварски крем(любимата ми)
и беше превъзходна.На дъщеря ми в края на юли също беше от там тортата,на всички хареса,и децата си изядоха
всичко,което е рядкост при нас.
Лично аз повече ги харесвам,когато са за РД.В салона или на парче за вкъщи не ми харесват... Rolling Eyes

# 524
И аз съм ял торти на Неделя и бяха страхотни.Но...въпрос на вкус.

Общи условия

Активация на акаунт