Кои са най-красивите и вкусни детски торти?

• 169 359
  • 737
  •   1
Отговори
# 525
Скоро присъствах на детски рожден ден, където тортата беше мнооого вкусна и мнооого красива! Попитах откъде е поръчана, от "100 грама сладки" - личеше си, че е правена с любов и истинско старание. Реших тази година, за рождения ден на моето детенце, да поръчам оттам! Simple Smile 

# 526
  • София
Скоро присъствах на детски рожден ден, където тортата беше мнооого вкусна и мнооого красива! Попитах откъде е поръчана, от "100 грама сладки" - личеше си, че е правена с любов и истинско старание. Реших тази година, за рождения ден на моето детенце, да поръчам оттам! Simple Smile 
Само не си я поръчвай с пълнеж Бидермаер - не струва.  Peace

# 527
Само не си я поръчвай с пълнеж Бидермаер - не струва.  Peace

а какъв пълнеж би препоръчала?

# 528
  • София
Надявам се да се включат и други поръчвали от тази сладкарница, аз имам само еднократен опит с тях.  Hug За РД на големия бяхме поръчали Мечо Пух и Приятели - перфектна визия, но този пълнеж не беше хубав. Лошото беше, че там, където я поръчвахме /до Бизнес парка/ няма как да дегустираш и поръчваш по разказ в картинки.

# 529
Някой път ще пробвам тези торти.

# 530
Скоро купих първата за последните 3-4 години вкусна торта - еклерова с баварски крем от Маркрит:

Днес купих една от Неделя, щото ме мързеше да ходя до центъра. Ако става ще я похваля (тежи 100 кила).

# 531
Изглежда чудесно.Дано да ти хареса. Praynig Praynig

# 532
Оо, тези на Маркрит - ама истинските Маркрит - на Патриарха - са невероятно вкусни - и назад го бях споменала, но се подмина някак тая сладкарница. Тъпото е, че има много Маркрити и по кварталите - но нямат нищо общо, там са гадни и мазни, не зная как такава разлика...

# 533
Нещо за тортите Вега?

# 534
Оо, тези на Маркрит - ама истинските Маркрит - на Патриарха - са невероятно вкусни - и назад го бях споменала, но се подмина някак тая сладкарница. Тъпото е, че има много Маркрити и по кварталите - но нямат нищо общо, там са гадни и мазни, не зная как такава разлика...

Баш от Патриарха я взех.

А от Неделята днешната торта заминава в кофата.  Confused

# 535
  • София
Скоро купих първата за последните 3-4 години вкусна торта - еклерова с баварски крем от Маркрит:

Днес купих една от Неделя, щото ме мързеше да ходя до центъра. Ако става ще я похваля (тежи 100 кила).
Щом ти я хвалиш,непременно ще се пробва!  Peace

А за Неделя-та точно това и предполагах ,че ще и се случи...

А от Неделята днешната торта заминава в кофата.  Confused

# 536
  • София
И аз съм много разочарована от тортата Неделя за р. ден на детето.Тя си избра тази:
http://www.nedelya.com/%D1%82%D0%BE%D1%80%D1%82%D0%B8/%D0%9F%D0% … D0%B0?category=15
Просто ядеш нещо сладко,ама не и вкусно.Все едно евтин сладкиш.
Преди 2 год. взехме тази:
http://www.nedelya.com/%D1%82%D0%BE%D1%80%D1%82%D0%B8/%D0%9A%D0% … D0%B0?category=15
и наистина беше вкусна.Би трябвало блатовете да са еднакви и на двете,но уви поне за мен качеството се е влошило.
Жалко,че Неделя ми е най-близко,но другата година определено тортата няма да е от тях.

# 537
Значи в сравнение с преди - да, Неделята се развалиха...но пък имат и хубави торти, аз лично често похапвам там, защото ми е срещу офиса и така ме съблазнява, аз съм си по сладкото. Та имат и хубави. Но не е онзи вкус - ефирен, лек, невероятен...просто са приятни някои от тортите им.

# 538
  • София
Аз съм облагодетелствана,че до работата ми е Теа-та. Mr. Green
Неделята ми е и втръснала,че за всеки празник все от нея си вземаме,че е близо до нас.Иначе има една с много шоколад и лешници-ммммм....
http://www.nedelya.com/%D1%82%D0%BE%D1%80%D1%82%D0%B8/%D0%A8%D0% … D0%BD%D0%B8%D0%BA

# 539
Аз харесвам меките повече, плодовите, бялата неделя, бял шампион, шок.мус....стават, стига да уцелиш пресни и скоро нарязани.

Общи условия

Активация на акаунт