Кои са най-красивите и вкусни детски торти?

• 169 352
  • 737
  •   1
Отговори
# 540
Алоууууу, Нещо, някой за Вега знае ли?

# 541
  • София
Тази с баварски крем на Вега е вкусна, други не съм опитвала.

# 542
Та да кажа, тортата на тате за РД беше от Неделя и беше невероятна, елерова с шоколадово покритие, не ме подведоха както обикновено. Малко разтопена стигна до нас, че с това задръстване на Драгичево в петък беше кошмар.

# 543
Харесвам 100 грама сладки.
Правят невероятни красоти и винаги при повод поръчвам оттам.

# 544
Ние за първия рожден ден на малката поръчахме от Неделя. Беше много красива и много вкусна. Всичко беше точно с поръчката и не сме имали никакви проблеми.

# 545
Даа на Маркрит са хубави тортите Peace, та в този ред на мисли в Била продават техни торти.

# 546
От Вега съм поръчвала вече 3 торти - йогурт пролетен вариант, еклерова и с баварски крем. Добре правят украсата и се стараят, точни са при доставка. Но баш тази с баварския крем много сладка ми дойде, бе Ben10 за РД на баткото в края на септември. Две от тортите ни ги има и в галерията им.

# 547
Аз съм голям фен на тортите Захаро-в Бургас.... много вкусни, хубави и евтини.

# 548
Не знам дали е писано, но за мен най-красивите са на Bubolinkata - потребител от форума.  Simple Smile

Ето още снимки:
http://www.flickr.com/photos/41132251@N06/

# 549
Онемях... Дали приема поръчки и къде се повдизава тази Буболинка?
---

# 550
В София е. Приема поръчки.
http://bubolinkata.blogspot.com/p/blog-page_25.html

И аз онемях, ако можех, щях да си поръчвам по торта на седмица, само за да си ги гледам.  Simple Smile

# 551
  • София
Айде и аз във фен-клуба на Буболинка, такива красоти не бях виждала!  Crazy Crazy

# 552
  • София
Шедьоври!!! Не съм виждала такива торти, като картинки... Определено ще се свържа с нея за поръчка  Grinning

# 553
  • В една Дупка.
Лелееееее Shocked, тази жена е майстор. Със сигурност ще се възползвам, само да дойде повод Grinning
Буболинката   bouquet

# 554
 Shocked  ..... невероятна красота .... 

Общи условия

Активация на акаунт