Кои са най-красивите и вкусни детски торти?

• 169 362
  • 737
  •   1
Отговори
# 495
И двете са обсъждани стократно в темата.
Пчела са много по-мазни и тежки от Неделя.
Неделя им падна качеството преди около две години.

# 496
Тортата, която поръчах изобщо не е била тежка и мазна, малко по-сладка беше, но крема в никакъв случай не е бил мазен, а и в края на краищата аз такъв си избрах, можеш да избираш най-различни комбинации блатове и кремове.

# 497
  • София
На Неделя определно им куцат тортите за РД. Като отида на място - не съм имала забележки към готовите торти от витрината, като съм яла специално поръчани все нещо не ми е харесвало.  Rolling Eyes

# 498
Когато изобщо поръчвам сладкиши за някакъв случай, е от 100 грама сладки.

# 499
Аз определено съм фен на Неделя, не мога да разбера какво са им развали според вас вкуса, фаворити са ми ягодовата и шоколешник, на детето за  3 РД поръчахме тази с пълнеж фантазия
http://www.nedelya.com/%D1%82%D0%BE%D1%80%D1%82%D0%B8/%D0%9F%D0% … D0%B0?category=15
, а за първия РД  Мечо пух, за моето семейство това са фаворитите и като цена и като качество. За 2 РД моя приятелка работеше в сладкарски цех и тя ми я направи, но за жалост не е там вече, а самият цех  беше на някакъв италианец и цените бяха доста скъпи, ако трябваше да си я купувам определено нямаше да е от тях.

# 500
  • София
Преди няколко дена бях на детски рожден ден и имаше торта на Скайлайн бисквитена беше страхотна.
Аз също харесвам Неделя, но пък малко  се уляха с цените  Tired

Последна редакция: ср, 25 авг 2010, 16:08 от kimbolina

# 501
Е Скай по-евтини ли са?

# 502
  • София
Е Скай по-евтини ли са?

Не , знам как са цените, защото бяхме на рожден ден.
Запазих в същата сладкарница за синът ми дата за неговият рожден ден и тези дни ще избирам тортата и ще знам как са цените.
Няма база за сравнение, защото харесвам Неделя и си взимаме от там торти.

# 503
Тоест в коя сладкарница ще празнувате сега?

# 504
  • София
Тоест в коя сладкарница ще празнувате сега?

Това какво общо има с тортите, похвалих на Скайнлайн бисквитената торта  Peace

# 505
Много общо има - питах какви са цените сега на Скайлайн. На което ти отговори, че сте запазили в тая сладкарница , но не знаеш цените, но харесваш Неделя - тоест - нищо не се разбра от поста ти. Или уточни - или просто...твоя си работа.

# 506
  • София
Ти май не четеш или се чудиш как да се дрънкаш с някои из форума по цял ден удоволсвие ли ти прави  newsm78

Казах, че не знам цените след два дена ще разбера.
Казах също, че на Неделя харесвам тортите макар и да се уляха напоследък с цените.
Темата е за вкусни торти, не за цените , ТЕБ какво точно те вълно пък аз не разбрах  Mr. Green

# 507
Не се пъни, но просто ако пишеш малко по-грамотно - постовете ти ще са доста по-разбрани.
Кой те кара да пишеш за рд-то на сина си - като нямало връзка?  ooooh!
А аз какво правя във форума - си е моя работа - теб кво те грее  Crazy

# 508
  • София
Не знам как по грамотно да ти напиша, че най- вкусната детска торта която съм яла е на Скайлайн.
Явно имаш проблем с четенето  Crazy

# 509
И кога го каза това по-точно?  ooooh!

Преди няколко дена бях на детски рожден ден и имаше торта на Скайлайн бисквитена беше страхотна.

Запазих в същата сладкарница за синът ми дата за неговият рожден ден и тези дни ще избирам тортата и ще знам как са цените.
Няма база за сравнение, защото харесвам Неделя и си взимаме от там торти.

Излишно е, приятна вечер  Stop

Общи условия

Активация на акаунт