Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 18

• 55 997
  • 801
  •   1
Отговори
# 105
kristalka,току що пуснах писмото и ще пиша какъв е отговора Peace.

# 106
Записвам се   bouquet

# 107

Якето е страхотно,много мекичко и красиво.Само дето моделчето в сайта реално е по различно,това закопчаване отгоре го няма!
ето снимки: http://picasaweb.google.com/Dobrevi2005/OnLineShopping#

Mnogo ti blagodarq,pisah ti na li4ni  bouquet

# 108
  • Варна
Фемитрейд са писали във форума си, че заради смяна на адреса няма да приемат поръчки между 20-22 септември .
Ако пусна сега, ще ми я приемат ли  Simple Smile, как мислите ?

# 109
Ще я приемат,но обработят другата седмица

# 110
kristalka,ето това е отговора на запитването ми относно поръчката направена на 2.09(кога ще пристигне):
"След като не получихме доставка за куриерите миналата седмица, направихме запитване до Next за поръчките от началото на месеца. Наложи се да се свържем с някой от по-висшестоящите, за да разберем, че поръчките ни са били изпратени в посоченият от нас магазин и след това са били изтеглени обратно.
От месец се опитваме да решим проблемите от лошата комуникация с Next. Вчера получихме уверението, че поръчките ще ни бъдат доставени отново и ще потърсим начин да ги изпратим тази седмица за България.
Много съжалявам за забавянето и се надявам то да не обърква плановете Ви. В случай, че се очертае допълнително забавяне, ще Ви информирам, за да можете да прецените дали да откажем поръчката."

# 111
Здравейте  bouquet!
Някой скоро ще поръчва ли от George?Ако може да се включа с 3-4 неща ... Hug

# 112
здравейте момичета,някой беше получил това
http://www.next.co.uk/shot.asp?extra=sch&b=X44&p=174& … =485-511&excl
имам нужда от малко помощ за размера,незнам кой да поръчам дали наистина отговарят на европейските ?  newsm78  newsm78  newsm78

извинявам се, че се самоцитирам,но наистина ми е важно  Embarassed

# 113
здравейте момичета,някой беше получил това
http://www.next.co.uk/shot.asp?extra=sch&b=X44&p=174& … =485-511&excl
имам нужда от малко помощ за размера,незнам кой да поръчам дали наистина отговарят на европейските ?  newsm78  newsm78  newsm78

извинявам се, че се самоцитирам,но наистина ми е важно  Embarassed
Кой размер носиш по EUR? (дай си мерките и ще те оразмерим дружно)

# 114
нося 38-40,и съм висока 170,но нали дрехите на NEXT са малко уголемени,а и имат за ниски,нормални и високи и за това не знам какво да си поръчам  newsm78

# 115
нося 38-40,и съм висока 170,но нали дрехите на NEXT са малко уголемени,а и имат за ниски,нормални и високи и за това не знам какво да си поръчам  newsm78

По тяхната таблица излиза 10-12L 
 L - Long (167.5-177.5cм) - за нас високите 

По талията и бюста ще определиш дали си 10L или 12L
Peace

# 116
  bouquet благодаря ти много
но понеже са дадени опции -regular i tall-коя от двете?

# 117
 bouquet благодаря ти много
но понеже са дадени опции -regular i tall-коя от двете?

Tall трябва да избереш, но аз предполагам, че си за 10. Нека и някой друг да даде мнение за по-сигурно. Аз съм 170 и нося 38-40 EU и по тяхната номерация 8-10 ми стават, като 8 с уговорктата, че няма да напълнявам  Wink За палтенцето, ако не греша, Бингъл май имаше такова.

# 118
kristalka,ето това е отговора на запитването ми относно поръчката направена на 2.09(кога ще пристигне):

Sansil, направо съм изумена от Яна от Алмуз - тази жена имам чувството,че работи денонощно и как за един час ти е върнала отговор на запитването и то в събота вечер. На мен днес ми е писала,че са ми тук нещата и ще си ги получа другата седмица. Много съм доволна от комуникацията с нея и сега подскачам от радост,че ще си имам нови сандалки другата седмица  Grinning

# 119

Sansil, направо съм изумена от Яна от Алмуз - тази жена имам чувството,че работи денонощно и как за един час ти е върнала отговор на запитването и то в събота вечер. На мен днес ми е писала,че са ми тук нещата и ще си ги получа другата седмица. Много съм доволна от комуникацията с нея и сега подскачам от радост,че ще си имам нови сандалки другата седмица  Grinning
Сандалки? Laughing
Ще ти стискаме палци да има поне 5-6 слънчеви дни,че да можеш да си ги разходиш newsm10

Общи условия

Активация на акаунт