Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 18

• 55 990
  • 801
  •   1
Отговори
# 90
Styper,

300-350 лири си е смешна цена, но незапознатите хора се подвеждат, разбира се  Wink А що се отнася до десния волан, ами то някой , дори повечето се обрръщат  Wink

Казаха ми, че след обръщането, колата не е толкова сигурна. А при нас това е важно - все пак возиме 3 деца. Ще уча немски и ще гледам в Австрия и Германия Simple Smile

Точно тези дни се дискутираше това или по новините или по някое предаване!  Наистина при смяната на волана колата вече не била толкова сигурна, а и сумата за обръщането не ми се стори на мен малка! Отделно казаха, че ставала доста опасна при пътуване в колони и задръствания, защото шофьора няма същата видимост при изпреварване, поради  десния волан на движение!  Peace

# 91
Да, аз сега гледах в една фирма, че ми искат по 1.3лв на километър  Shocked.

# 92
nqkoj da e poruchval tova da dade otzivi i razmeri
http://www.next.co.uk/shopping/children/youngergirls/7/5

# 93
В Германия като гледам излиза изгодно Simple Smile.

# 94
  • Някъде там на юг...
Момичета,

не искам повече да спамим темата, но само искам да вметна, че работата с колите е тънка и не е за всеки  Wink А относно сигурността при обръщането на волана искам само да кажа, че  някои модели са с огледална структура  Wink

# 95
  • France-Bulgaria
ще пускам нова поръчка от debenhams- ако някой иска да се включи -нека ми пише на лични. Peace
Срока е до утре т.к много бързо се изчерпват размерите,дори и да са сложени в кошницата,не се запазват.Плащането става само при наличност по сметка,ако няма не изчаква и не замразява/така да се каже/ артикулите и в рамките на 2-3 дена се изчерпват повечето хубави дрешки  ooooh!.
За това,колкото по-бързо толкова по-добре.

има код за безплатна доставка. Имаше го някъде в темата
Да,да знам-Благодаря все пак. Simple Smile
Но,ако някой иска нека ми пише-ако сам не може да я пусне!
 Peace

# 96
  • София
да се запиша да ви следя
за Танчето   bouquet

# 97
Здравейте!
Искам да ви питам с коя от фирмите идват най-бързо поръчки от Некст?
До сега съм поръчвала само с ДМ,но мнооооого ги бавят!
И има ли голяма разлика в проценти и такси?

# 98
С Римини е най-изгодно и идват бързо  Peace

# 99

Якето е страхотно,много мекичко и красиво.Само дето моделчето в сайта реално е по различно,това закопчаване отгоре го няма!
ето снимки: http://picasaweb.google.com/Dobrevi2005/OnLineShopping#

# 100
Момичета имам един въпрос-ако пусна поръчката с Риминикидс тя ще дойде ли във офис на Еконт във Варна???Т.е. цената ще е само 7%+1.5 на кг и доставката до английския адрес. newsm78

# 101
Аз имам поръчка към Алмуз от 1 и 3.09, но  ми се струва че този път нещо се забавиха нещата. Имам един артикул от Амазон и предполагам че от този сайт идва закъснението,  другите неща са от Некст и Адамс. Някой има ли инфо относно Алмуз, кога се очакват поръчки?

# 102
Момичета имам един въпрос-ако пусна поръчката с Риминикидс тя ще дойде ли във офис на Еконт във Варна???Т.е. цената ще е само 7%+1.5 на кг и доставката до английския адрес. newsm78
Ще дойде в този офис,който ти упоменеш в бланката за поръчка.Цената ще е стойността на дрешките+7%+ 1,30 лири на килограм-доставка от Некст до английския адрес няма Peace
Ще си платиш и куриерските разходи,които до офис са 5-6 лв.

# 103
Аз имам поръчка към Алмуз от 1 и 3.09, но  ми се струва че този път нещо се забавиха нещата. Имам един артикул от Амазон и предполагам че от този сайт идва закъснението,  другите неща са от Некст и Адамс. Някой има ли инфо относно Алмуз, кога се очакват поръчки?
Моята поръчка е от 2.09 и е само на Next-още нищо,но сега ще им пусна един имейл със запитване.

# 104

Аз чакам също от 1.09 поръчка от Алмуз, само че нещата са от М&М. Говорих с Яна във вторник и тя ми каза, че всички неща, които са получени на адреса им в Англия до миналата събота са тръгнали и трябваше на 16.09 да са тук. Обаче не можа да ми даде инфо дали и моите неща са там (каза че от този сайт поръчките идват за около 5 дни и би трябвало и те да са тръгнали за Бг). Сега гледам, че вчера е пристигнал курса и трябва вчера и днес да са раздавали нещата. Но още нямам мейл. Аз имам само три чифта сандали и много се надявам да пристигнат до другата събота, че се канех да отида с тях на почивката (на 27-ми тръгвам) и ако не дойдат трябва да търся спешно други от тук, а вече няма много по магазините.

Моята поръчка е от 2.09 и е само на Next-още нищо,но сега ще им пусна един имейл със запитване.
Ако ти пишат нещо, моля те да споделиш тук, че мен ми е неудобно пак да притеснявам Яна.

Общи условия

Активация на акаунт