Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 18

• 55 927
  • 801
  •   1
Отговори
# 60
Как така местят адреса newsm78 Crossing ArmsКъде ще е новият

Разбрах -става дума за английския им адрес.Обаче пише" Преместването няма да се отрази на подготовката и транспортирането на вече пристигналите пратки към България!"Ами тези които не са пристигнали newsm78

# 61
аз пак ще пускам поръчка от Дебенамс, но чакам от Фемитрейд да ми отговорят дали вече приемат поръчки. Като ми пишат ще пиша в темата  Peace
Тони,Римини не писаха ли,че вече работят с Дебенамс? newsm78
не, аз лятото направих запитване до тях и те ми отговориха, че за момента няма да приемат поръчки от този сайт.  Confused
А за Фемитрейд - те само временно са спрели да поръчват от Дебенамс, защото наистина си местят адреса и понеже само от този сайт поръчките се бавят, та докато не се преместят, няма да поръчват - поне така ми обясниха в мейл на моето запитване. Но когато информират, че вече приемат поръчки, пак ще питам за обща за да разделим доставката  Peace

# 62
Получих имейл, че са ми шипнали поръчката от debenhams. Платих с Виза Електрон и писах английския адрес и като billing и като shipping.
Супер!!!

В английските форуми четох, че зимните им якета са умалени. Трябва да се поръчва поне 1-2 години по-големи в сравнение с истинската възраст.

# 63
ето и размери на адидаса,по етикет 1-2г ,ние сме на 2г и ни е голям
горница д-40,ш-34,ръкав подмишница/защото е реглан/-25,долница д-47,талия-24
кой ме беше питал не помня обаче,че беше в старата тема Peace
Aз бях  Wink благодаря ти   bouquet

# 64
здравейте момичета,някой беше получил това
http://www.next.co.uk/shot.asp?extra=sch&b=X44&p=174& … =485-511&excl
имам нужда от малко помощ за размера,незнам кой да поръчам дали наистина отговарят на европейските ?  newsm78  newsm78  newsm78

# 65
В английските форуми четох, че зимните им якета са умалени. Трябва да се поръчва поне 1-2 години по-големи в сравнение с истинската възраст.

Мерси, че сподели с нас - мислех да поръчвам яке на Александра от там Hug

# 66
# 67
  • France-Bulgaria
От Debenhams току=що ми изпратиха имейл,че са ми отменили поръчката...питам се защо?
 newsm78
На някой да му се е случвало нещо подобно? newsm78
Платих с виза електрон преди 3-4 дена,прие ми поръчката,а сега този имейлл  Cry

Dear Customer,
Unfortunately the order you recently placed with Debenhams has been cancelled due to your order details failing our internal security verifications.
Whilst I am unable to provide further information; may I recommend you ensure all the information provided to Debenhams is the same as that held by your card provider.
In addition to this, you may wish to contact them to ensure all details are correct and up to date.
Kind Regards,
Debenhams Customer Services

# 68
# 69
  • Sofia
Получих чудесни обувки и ботуши от wynsors, само че се чудя дали няма начин да си намалим доставката до България.  Платих около 15 паунда за доставка с посредник  Sad

# 70
От Debenhams току=що ми изпратиха имейл,че са ми отменили поръчката...питам се защо?
 newsm78
Платих с виза електрон преди 3-4 дена,прие ми поръчката,а сега този имейлл  Cry

На коя банка ти е картата?

И аз съм малко на тръни, че писах други данни, но не ми прие моя код. Имам имейл, че са я изпратили. Също беше Виза електрон.

# 71
annaaa, изчерпан ти е лимитът за ЛС и не мога да ти пиша.
Поръчката ни от Matalan  пристигна.

# 72
  • Пловдив
[
Цитат
quote author=eftelya link=topic=429276.msg12505811#msg12505811 date=1253350207]
 newsm78

на мен ми се е случвало дори при плащане с английска карта, ти кой адрес даде за доставка? да не би оттам да е проблема

Последна редакция: сб, 19 сеп 2009, 14:14 от hris80

# 73
  • Варна
annaaa, изчерпан ти е лимитът за ЛС и не мога да ти пиша.
Поръчката ни от Matalan  пристигна.

чрез кой от посредниците е поръчката от маталан ?
аз чакам от фемитрейд от 4ти септември

# 74

Деси, супер е якето  Peace
В тази връзка - как са като размери дрехите на Мадъркеър и бельото? Моля за отзиви  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт