Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 18

• 55 979
  • 801
  •   1
Отговори
# 75
  • France-Bulgaria
[
Цитат
quote author=eftelya link=topic=429276.msg12505811#msg12505811 date=1253350207]
От Debenhams току=що ми изпратиха имейл,че са ми отменили поръчката...питам се защо?
 newsm78
На някой да му се е случвало нещо подобно? newsm78

на мен ми се е случвало дори при плащане с английска карта, ти кой адрес даде за доставка? да не би оттам да е проблема

DELIVERY address-е в UK,но Billing address беше BG- сега вече го промених. ooooh!
Сега им писах имейл.Само се притеснявам да не стане така да поръчам пак същите неща,и те да вземат да решат,да доставят поръчката,която е отменена Crazy

# 76
на мира получих якенце от м&с и наистина е малко умалено, тя е 90см, поръчах уж по-голямо за 3-4г. размер, а и е съвсеем малко голямо, може би 2см на ръкавчета Peace но е страхотно Flutter

# 77
Днес Фемитрейд са ми писали на мейла, че от другата седмица пак ще почват да приемат поръчки от Дебенамс.
Аз в сряда ще правя поръчка към тах, пак. Ако някой иска да се комбинира за обща, да пише на лични  Peace

# 78
ice от сряда ли ще са на новия адрес?

# 79
Искам да ви питам нещо малко амбициозно  Rolling Eyes.

Дали някоя фирма не предлага превоз на коли от УК или Германия? Ако се разберем евентуално за твърда цена според вас колко ли ще ми искат  Rolling EyesPraynig

# 80
  • France-Bulgaria
ще пускам нова поръчка от debenhams- ако някой иска да се включи -нека ми пише на лични. Peace
Срока е до утре т.к много бързо се изчерпват размерите,дори и да са сложени в кошницата,не се запазват.Плащането става само при наличност по сметка,ако няма не изчаква и не замразява/така да се каже/ артикулите и в рамките на 2-3 дена се изчерпват повечето хубави дрешки  ooooh!.
За това,колкото по-бързо толкова по-добре.

# 81
Искам да ви питам нещо малко амбициозно  Rolling Eyes.

Дали някоя фирма не предлага превоз на коли от УК или Германия? Ако се разберем евентуално за твърда цена според вас колко ли ще ми искат  Rolling EyesPraynig

Почти всички превозвачи предлагат тази услуга. Цената е според вида на превозното средство.  Peace

# 82
От Англия за лека кола е около 600 лири. Но внимавай с кой се уговаряш. Трябва някакъв лиценз.

# 83
ще пускам нова поръчка от debenhams- ако някой иска да се включи -нека ми пише на лични. Peace
Срока е до утре т.к много бързо се изчерпват размерите,дори и да са сложени в кошницата,не се запазват.Плащането става само при наличност по сметка,ако няма не изчаква и не замразява/така да се каже/ артикулите и в рамките на 2-3 дена се изчерпват повечето хубави дрешки  ooooh!.
За това,колкото по-бързо толкова по-добре.

има код за безплатна доставка. Имаше го някъде в темата

# 84
От Англия за лека кола е около 600 лири. Но внимавай с кой се уговаряш. Трябва някакъв лиценз.

Струва ми се доста  Tired. А какъв лиценз, идея?

# 85
  • Някъде там на юг...
Дори бих казала , че 600 лири е идеална цена  Peace Все пак става въпрос за около 3000 км.  За лиценза, аз лично  нямам идея какъв трябва да е, но смея да твърдя, че всички или повечето, които извършват такива услуги го имат. Все пак европейските закони не са като нашите. И такова нещо като точно фиксирана сума няма да ти кажат, а ще ти посочат цена около сумата. Може повече, може по-малко, според зависи точно къде е возилото. Все пак Германия и Англия са обширни понятия  Wink

В нета има доста координати на фирми извършващи такива услуги   bouquet

П.С.: Сори за спама  Embarassed

# 86

Струва ми се доста  Tired. А какъв лиценз, идея?

Не знам точно. Сигурно за международен превоз на коли с автовоз.
2 фирми са ми казвали, че имат лиценз и могат да превозват коли.

Имаше един който превозваше за 300 или 350 лири. После имаше репортаж по телевизията, че ги е карал на самоход, а някои от собствениците си търсиха колите с полиция.

Имай предвид, че колите там са с десен волан. И е трудно карането в България. Аз исках да поръчам, но мъжът ми ме попита как ще заобиколя отляво ако седя отдясно.

# 87
  • Някъде там на юг...
Забравих само да попитам, има ли някой известие от Римини за поръчка от 2-ри септември?

# 88
  • Някъде там на юг...
Styper,

300-350 лири си е смешна цена, но незапознатите хора се подвеждат, разбира се  Wink А що се отнася до десния волан, ами то някой , дори повечето се обрръщат  Wink

# 89
Styper,

300-350 лири си е смешна цена, но незапознатите хора се подвеждат, разбира се  Wink А що се отнася до десния волан, ами то някой , дори повечето се обрръщат  Wink

Казаха ми, че след обръщането, колата не е толкова сигурна. А при нас това е важно - все пак возиме 3 деца. Ще уча немски и ще гледам в Австрия и Германия Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт