Септември'09 - 49 - Нека Бог е с нас и с бебчетата ни!

• 23 004
  • 748
  •   1
Отговори
# 210
Ох момичета, мн съм зле с тези снимки-качих две на моя мъник, но ги качих в албума “НАШИТЕ ДЕЦА„
Моля ако някой може да ги изтрие или ако не-да ми каже как да ги махна от там Embarassed

# 211
Тази нощ със спешно секцио Gingerina e родила своя голям юнак  с царско име Калоян и още по-царски мерки 4 150кг и 53см

Да е жив и здрав Калоян и да радва много мама и татко!!!

# 212
Сега прочетох и за Цвета-чудесна новина!!!И аз продължавам да стискам палци за бебчето!Ще чакаме инфо от самата Цвета,като се включи!!! Hug

# 213
Ухааааааааа! Simple Smile
Позздравления на Gingerina!!!  bouquet   bouquet   bouquet

# 214
Здравейте момичета!

Сега прочетох за бебчето на цвета - много добра новина!!! Дано всичко се оправи и това да  остане лош спомен  Praynig

Честито на новообебилите се мами  bouquet да са им живи и здрави дечицата и много да ги радват.

Аз съм още 2в1! На ЖК вчера ми казаха утре да отида до родилното, което съм избрала и там щели да преценяват дали има нужда от преглед и т.н. Също така от понеделник трябвало да ходя всеки ден да слушат беб, и ако не родя в следващите седем дена, на осмия ме приемат  Confused
Само ми е доста притеснено като са празници и почивни дни... А си бях избрала да раждам в Шейново, а сега трябва да ходя в МД, че е на две крачки от нас  ooooh!

Хубав ден милички  bouquet

# 215
Мисля си (без да имам никаква представа дали съм права или не от медицинска гледна точка), че реално сърцето не е имало проблем, което е супер новина!!! Оптимистично ми звучи и факта, че още вторник или сряда ще са си в къщи!
Значи - продължаваме палцестискането!!!  Hug Praynig Peace

Всъщност искам да уточня, че тя каза, че нея ще я изпишат тогава, за бебчо не се знае още кога. А колкото до сърчицето, не е вродено ако това имаш предвид.  Peace
Доколкото видях в другата отчетна в която е Цвета, казали са на таткото, че утре ще пробват да махнат кислородния апарат на бебо.

# 216
Честито на Gingerina! Да и е
жив и здрав малкия голям мъж!
Радвам се, че при Цвета нещата се изясняват лека полека и отиват към добро!Бързо възстановяване на мама и бебчо!

# 217
Браво на бебето, все така борбено да е! Много хубава новина, даа  Peace

Честит да е Калоян на Gingerina!   bouquet

# 218
Днес само хубави новини.
ksantipa, като прочетох твоите постове с хубавите новини за Цвета, не се стърпях и й звъннах да я чуя.
Действително звучи доста по-добре. Дори се шегуваше, че ще започне да пропагандира нормалното раждане, защото не е доволна от раждането със секцио. Кефя се на духа й след всичко, което изживя. И мен ме поломи да благодаря още веднъж от нейно име за положителната енергия и подкрепа, която всички й оказахте. И аз така разбрах, че бебчето ще го изпишат по-късно, но  така мисля, че ще е по добре. Да го стабилизират напълно и да си й го дадат здравичко, за да си се гледат.
Много се радвам за тях.

Честито и на Gingerina! Нека бебчето и расте здраво и щастливо дете и много да ги радва.

Ей ама такива добри новини ми оправят настроението, което напоследък хич го няма.

# 219
Честит юнак на мама Gingerina! Да й е жив и здрав, това е най-важното! Дано мама бързо се възстанови от операцията, за да може да разказва после как е минало всичко.

TRINITI, определено Цвета има борбен дух, щом успява да звучи ведро след всичко, което преживя. На нейно място едва ли бих била толкова силна, браво на нея!

# 220
Gingerina, да ти е жив и здрав малкият мъж с царско име!  smile3525 newsm67

Извинявам се, ако съм пропуснала някоя мама...  Rolling Eyes

# 221
здравейте момичета,
много ще се радвам да ме приемете сред вас  bouquet

Казвам се Полина от варна и имам две дъщери
Летисия и Захара.
Захара е родена на 9.09,а каката е на 18.12.07г.

# 222
Мисля си (без да имам никаква представа дали съм права или не от медицинска гледна точка), че реално сърцето не е имало проблем, което е супер новина!!! Оптимистично ми звучи и факта, че още вторник или сряда ще са си в къщи!
Значи - продължаваме палцестискането!!!  Hug Praynig Peace

Всъщност искам да уточня, че тя каза, че нея ще я изпишат тогава, за бебчо не се знае още кога. А колкото до сърчицето, не е вродено ако това имаш предвид.  Peace
Доколкото видях в другата отчетна в която е Цвета, казали са на таткото, че утре ще пробват да махнат кислородния апарат на бебо.

Е пак си е добра новината де Simple Smile Много се радвам! И бебешокът ще е ок, сигурна съм!!! Няма как да не е Simple Smile И на самостоятелно дишане ще мине, и сърчицето си е ок, значи всичко е доста оптимистично в крайна сметка.
Всичко е добре, щом завършва добре, нали така Simple Smile

# 223
ех, да поотдъхнем след добрите новини за Цвета. много се радвам, че нещата при тях се нареждат.
честито бебче, гингерина. да ти е живо и здраво и много да си се радвате.
ами, добре дошла, полина. да са ти живи и здрави дъщеричките.
 много ми  се иска да дойде време за консултация. така ми е притеснено бебко дали се храни достатъчно. вие кога ходихте на дк за първи път. на мен ми казаха, че ще ми се обадят, но кога това  newsm78
 и да питам мамите със слингове, това, че се носите, отразява ли се после за количката? имам пред вид дали няма да отказва да стои в количката и да си настоява за слинга

# 224
  • Варна
Браво на Цвета и борбеното бебче, надяваме се, че всичко ще е наред от тук нататък! Hug Hug

Честито на Gingerina , да и е жив и здрав момъка с това хубаво име!  bouquet

Полинна, добре дошла при нас! Още едно майче от Варна?

Чакаме следващите бебета...То кой ли остана, ама Септември не е свършил, нали..? hahaha

Общи условия

Активация на акаунт