Септември'09 - 49 - Нека Бог е с нас и с бебчетата ни!

• 23 003
  • 748
  •   1
Отговори
# 90
Момичета да ви питам, тези които са раждали без екип в Шейново, може ли да си поискам епидурална и колко пари е за нея?Чувам някакв слухове чев отказвали такава упойка ако нямаш екип...знам ли?Моля ви ако знаете да ми кажете как става и предварително ли се плаща или след това...
Дано при Цвета всичко е наред че я мисля цял ден милата... Praynig

Ако искаш упойка и нямаш екип струва 300 лв и  казваш че искаш като отидеш да раждаш. Плаща се накрая - те ти пишат в листа всичко което са ти слагали и накрая казват "глобата" Mr. Green

# 91
мерси значи няма да ми откажат, а?

# 92
Честита рожба на Pupe6! Да е жив и здрав Калоян, да порасне голям мъж!
Бебешоци, не го мисили този окситоцин, всичко минава и заминава-пък и в края на краищата в интерес на бебето е. За 3-4 часа всичко ще свърши и ще гушнеш най-прекрасното същество!
И мойта работа към индуцирано раждане отива, ама здраве да е- веднъж съм го преживяла, ще се справя пак!

# 93
Мама Цвета е родила след спешно секцио днес. Сега преглеждат бебчо. Молете се за тях всичко да е наред  Praynig Praynig Praynig

# 94
Мама Цвета е родила след спешно секцио днес. Сега преглеждат бебчо. Молете се за тях всичко да е наред  Praynig Praynig Praynig
Имах предчувствие че е родила днес милата...стискам палци бебчо да е добре ! Praynig Praynig Praynig Praynig

# 95
  • Габрово

Дано има късмет милата душичка и да оцелее, а дефекта ако изобщо има такъв да не е голям и да не му пречи занапред  Praynig Praynig Praynig

# 96
Моля се за малката душица!Дано всичко е с добър край!!! Praynig Praynig Praynig

# 97
И аз се присъединявам към молитвите!  Praynig Praynig Praynig  Дано всичко е наред с малката душица!

# 98
  • София
 Praynig Praynig Praynig Дано всичко да е наред с бебчето.

# 99
Мамета намерих информация за кърменте някой питаше КЪРМЕНЕдано ви помогне в затруднението много интересни неща има

# 100
 Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig
И аз се присъединявам към молитвата за бебчето на Цвета!
 Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 101
  • София
 Praynig Дано всичко е наред   с бебето и с мамата Praynig

# 102
  • София
Ние сега имаме запушен нос (почти изцяло запушен), и много секрети, много се мъчим, чистя каквото мога, но каквото е по-надълбоко нямам как...сега повърна мляко с парчета секрет, направо се стреснах, чакам мъжа ми да дойде да не заведе на лекар.

Пробвай това
http://shop.danet.bg/product.php?ProductID=1960 тази джажа ми спасява живота още от времето на каката, работи безотказно, носим я винаги с нас.

# 103
Дано бебчо оцелее, а ако има порок всичко да е поправимо и да живее пълноценен живот!
 Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

# 104
Честито на Цвета!  Hug
Имах някакво предчувствие, че ще роди днес и то със секцио. Вярвам, че всичко с нея и бебо ще е наред и скоро ще ни зарадват с присъствието си.   Praynig

Честити рожби и на Wish, Maya и Pupe6! Да растат здрави, щастливи и спокони дечица!

Последна редакция: пт, 18 сеп 2009, 15:58 от TRINITI

Общи условия

Активация на акаунт