Септември'09 - 49 - Нека Бог е с нас и с бебчетата ни!

• 22 405
  • 748
  •   1
Отговори
# 600
Естествено, че като си гушнете бебетата, изведнъж коликите сякаш минават. Наистина е така, а не "сакаш" - нали им се затоплят коремчетата, лежат на една страна, а не по гръб. Е, вярно, че те свикват а ръце, но... Не забравяйте, че само още 10 години ще можете да ги гушкате - после порастват изведнъж и идват гаджетата, училището... Wink
MammaT, това за затоплянето на коремчето го знам, аз имах предвид, че в момента в който го вдигам от креватчето без дори да съм му докоснала коремчето изведнъж спира да плаче Mr. Green
ГУШКАЙ ГО БЕ!!!!!!  Hug Не се обяснявай Wink

# 601
Taзи сутрин в 8.30ч,се е родила малката Ивайла на мама Гаци,със спешно секцио!Мерките и са перфектни 3500кг и 50 см!!!Мама и бебка са добре и ви изпращат поздрави!!!

Да е жива и здрава малката принцеска и много да радва мама и татко!!!

# 602
Айде честито и на мама Гаци  bouquet  Да и е йива и здрава малката сладуранка  ylinfant

# 603
Най-после! Честито на Мама Гаци, вчера цял ден съм я мислила! Бързо възстановяване на двете дами!

# 604
Миринда нещо ми се губи, а пък днес е петък... Да стиснем едни палци за всеки случай!

# 605
Стискайте, стискайте, явно друго няма да ми помогне...
Сутринта бях на ЖК. Измери ми кръвното, преслуша ми корема с един архаичен апарат и ми каза - до довечера ще родиш. Ако пък не - ела пак утре. И за това чаках 1 час... Мисля да пропусна ходенето утре... Не виждам смисъл да бия път до там, да вися пред кабинета, за да ми измери кръвното... Мисля си и друго. Всъщност още вчера си го мислех, ама докато се наканя и стана много късно и заспах... От вчера на обяд съм с неболезнени контракции, ама през 30-40 минути, та не ги зачитам много-много... Та си мисля довечера да се направя на ударена и да идем с мъжа ми до МД. Да им кажа, че съм с болки от вчера, като видят, че ми е минал термина може да се смилят над мен и да ми пуснат я система, я хапче  Embarassed Щото както я виждам работата и тоя петък ще пропусна... Пък вече не се трая, толкова съм нервна, че се изпокарах с всички.

Ех, и мама Гаци се обеби... Честито!

d34, gorbi, май само ние си останахме... Егати...

# 606
Честито и на Мама Гаци! Живи и здрави всички у дома!  bouquet  newsm30
Аз все още съм  preggo

# 607
  • София
И аз,и аз Peace
Вече нямам търпение. На бебешоците май много им харесва на топло в коремчето Grinning
Дано не станем октомврийки само Mr. Green
Честито на Мама Гаци и от мен  bouquet

# 608
Честито на мама Гаци, живи и здрави!   bouquet
Н апреносващите-представям си какво ви е да чакате. Скорошно и безпроблемно раждане!  Peace
vesita007 , няма да свикне на ръце, просто има нужда от мама си, гушкай го, както ти е казала MammaT   Grinning

# 609
vesita007 , няма да свикне на ръце, просто има нужда от мама си, гушкай го, както ти е казала MammaT   Grinning
Гушкам си го и хич не ми пука, дори и да свикне, най-много баща му да се научи да си готви и чисти сам, а ние с бебо по цял ден да си се гушкаме, егати кефа smile3534

Последна редакция: пт, 25 сеп 2009, 15:44 от vesita007

# 610
И аз,и аз Peace
Вече нямам търпение. На бебешоците май много им харесва на топло в коремчето Grinning
Дано не станем октомврийки само Mr. Green

Peace
Тази сутрин се обадих на сестра ми и тя прогнозира,че ще родя на 28.09,защото и тя е родена тогава! Mr. GreenКогато-тогава,какво да се прави!
Станислав цяла сутрин говори на корема ми Mr. GreenДано помогне Praynig
Mirinda,споко душко,днес е петък,до 24.00ч има време Wink
Рая,стискам ти палци за утре,мила!!!Всичко ще мине и най-после ще си гушкаш бебчето!!!Мисли позитивно!!! Hug

# 611
Свекър ми и той е на 28 септември Wink Майка ми е на 5 октомври... Кой ли ще е късметлията?  Crazy

# 612
Честито на мама Гаци- да й е живо и здраво детенцето, а на нея- бързо възстановяване !

Mirinda, много добра идея... Нищо не ти пречи да се пробваш. Предполагам колко е изнервящо цялото това чакане... Само че ако нямаш необходимото разкритие и може да те върнат. Все пак не преносваш толкова много... стискам палци и дано бебо скоро да се роди  Praynig

Аз днес храних бебка на терасата и на нея много й хареса... Смятам от неделя да почнем с разходките и при всяко хубаво време да сме навън Simple Smile
Дадоха ми един шезлонг и засега тя се чувства перфектно в него. А и на мен ми е много удобно, защото мога да си я пренасям в хола и да й сменям обстановката, когато будува. А и да не будува- да ми е пред очите Wink

Последна редакция: пт, 25 сеп 2009, 15:43 от Gorska_Kitka

# 613
здравейте и от мен  Hug
Честито на всички нови мами - ДА са ви живи и здрави съкровищата и много да ви радват

Ние от вчера  сме си в къщи.Сега отивам да ви изчета и довечера ще гледам да се запиша - тъкмо ще ви разкажа как мина раждането  Hug

п.п Цвета мн се радвам че всичко с вас е наред  Hug  bouquet

# 614
  • София; Дружбето
Ние сме си дома и ми е много странно Crazy Накърмих малкия, надявам се да му е стигнало. не искаше другата гърда и сега вече час спи. Ще давам на поискване пък дано нещата да влязат в ритъм
Каката е на АБ от днес и не трябва да се доближава до бебето, а милата само иска да го гледа и пипа. Как ще го опазим незнам ooooh! А и установих, че незнам как да го облека, че мен още от хормоните ми е жега и не мога да преценя температурата в стаята Rolling Eyes
Срга, честито на мама Гаци, да и е жива и здрава малката.
Миринда, айде бе жена. Има време и днес да родиш Laughing

Общи условия

Активация на акаунт