Септември'09 - 49 - Нека Бог е с нас и с бебчетата ни!

• 22 430
  • 748
  •   1
Отговори
# 585
tsveta прекрасна новина Simple Smile да го нагушкаш и нацелуваш......а за поста ти за шейново, хич не беше дълъг дори....
честито на chocomoco
RAQSVETLINOVA нали утре ти беше секциото?? Стискам палци всичко да мине бързо и изобщо да не те боли и да гушкаш бебо съвсем скоро..
 А ние още сме 2 в 1, нъц води, нъц контакции......Който е казал че секса помага излъгъл е ....чистенето също...

# 586
tsveta, страхотна новина! Прегръщам ви!  Hug
Същото и от мен  Hug Да си го нагушкаш мнооого  Heart Eyes И снимки да ни покажеш. И скорошно оздравяване на каката  Peace
Хубаво е, когато имаме хубави новини Simple Smile

Относно лактацията: аз с каката много малко време кърмих, само месец, нямах много кърма. И чайове пих, и боза, и сокове, и вода, и анасон... И гърдите изцеждах и стимулирах - нищо! Не помогна. Орехи не съм яла - мразя орехи, миризмата им...  Sick Не съм кърмила под час, а на поискване. Бебето искаше често, а не на 3 часа. Дохранвах, но малко. Колики обаче, за щастие, не е имала. Този път ще видим, само да се родим Simple Smile

# 587
  • София
Добро утро!Ние още сме си 2в1 и аз да ви
забия един въпрос-може ли,аджеба,тапата
да е безцветна?От 2 дни имам някакво такова
прозрачно,слузесто като се изпишкам и се чудя! Rolling Eyes
Дали не си внушавам?

# 588
симбиоза - може може! Simple Smile на мен дълго време ми обясняваха, че всъщност не трябва да има нищо кърваво в нея... ама.. така и не я видях тази тапа  Crazy

# 589
  • където има любов
Цвета страхотна новина!  bouquetДа го нагушкаш и нацелуваш юнака.[
Ладида и при нас е така-каката не можех нито капка вода да й дам,докато мъжа си пийва без проблем гликозата

# 590
Добро утро!
И аз съм все още 2в1! Mr. GreenСнощи ме сряза на два три пъти корема,но дотам!!!
Tzveta,безкрайно се радвам за вас!!!Най-после ще си гушнеш мъника!!!Дано и каката се оправя,че бебо трябва много да го пазите сега!!!
Wish,аз също бях с епизиотомия при първото раждане,единствено тетрата ме оправи,за два-три дни зарастна!
Засега това от мен!!! Hug

# 591
  • София
симбиоза - може може! Simple Smile на мен дълго време ми обясняваха, че всъщност не трябва да има нищо кърваво в нея... ама.. така и не я видях тази тапа  Crazy
Сериозно ли?Аз знам,че може да е с бежов
цвят или да има кървави жилки!
Значи си е тапата и да очакваме включване!
Тя моята акушерка утре е на работа и ако не я извикам
преди това,мога да отида да ме види!

# 592
Добро утро момичета Simple Smile

Цвета, много се радвам, че Габи вече е добре и че ще си го вземете вкъщи.

Бебка снощи ни остави да поспим. Беше доста послушна Simple Smile
По отношение на коликите- аз всеки ден на всяко ядене давам чай от копър и еспумизан. Понякога я мъчи коремчето, но мисля, че върши работа( пу пу).

wish, аз също съм с епизотомия. В началото се миех с тетра и 2 пъти на ден се пръсках с Неомицинум( казаха ми, че е по- добро от Оксикорта). В момента нямам абсолютно никакви оплаквания от шевовете. Седя си нормално от няколко дена, ходя си без проблеми и нямам болки или придърпвания.
Явно зарастването на шевовете е строго индивидуално при всяка жена. Дано при тебе неразположенията да отшумят по- скоро.

Ладида, и аз хванах на няколко пъти как моята хитруша иска да я носим на ръце, за да заспи. Нито беше гладна, нито наакана, нито имаше колики- просто въртеше очите и като я сложиш да легне почваше да мрънка. Реших, че иска да пободува малко, затова я занесох в другата стая( да смени обстановката) и я оставих да легне до мен на дивана. Като се поудрема реших да я преместя в креватчето и пак почна да мрънка. Оставих я така и след 30 мин мрънкане си заспа.
Незнам дали ще успея, но ще се постарая да не я дондуркам за щяло и нещяло, защото ако се научи на ръце, ще ме направи луда калинка.

# 593
Здравейте, хубавици Hug
Ехее, Цвета страхотна новина. Много се радвам за вас Heart Eyes
Gorska_Kitka, явно наистина е строго индивидуално това със шевовете, защото аз още на втория ден си сядах спокойно на дупето, а на 4-тия ден спря да ме боли (имам и външни и вътрешни). Но за всеки случай десетина дена се обливах обилно със смрадлика и се пръсках с Неомицинум.

Ох, момичета и при нас го има проблема с носенето на ръце. Отначало мислех, че има колики, защото надава много силен вой като е в креватчето, но като го гушна "коликите" моментално изчезват. Цяла сутрин ме разиграва така, нищо не мога да свърша, как ще го отучвам не знам Tired

# 594
  • Варна
Имам и въпрос  Embarassed
Тези от вас, които раждахте нормално и имате епизотомия ... как се справяте с шевовете? Мия се с тетра, пръскам с оксикорт, правя риванолов компрес веднъж на ден, но имам чувството, че не минават. Снощи от болка съм се будила... Ужасно е!
на мен ми бяха изписали лидокаин( при първото раждане) и много успокояваше  Peace но точно какъв лидокаин беше не помня

tsveta страхотни новини  Grinning

# 595
Естествено, че като си гушнете бебетата, изведнъж коликите сякаш минават. Наистина е така, а не "сакаш" - нали им се затоплят коремчетата, лежат на една страна, а не по гръб. Е, вярно, че те свикват а ръце, но... Не забравяйте, че само още 10 години ще можете да ги гушкате - после порастват изведнъж и идват гаджетата, училището... Wink

# 596
Естествено, че като си гушнете бебетата, изведнъж коликите сякаш минават. Наистина е така, а не "сакаш" - нали им се затоплят коремчетата, лежат на една страна, а не по гръб. Е, вярно, че те свикват а ръце, но... Не забравяйте, че само още 10 години ще можете да ги гушкате - после порастват изведнъж и идват гаджетата, училището... Wink
MammaT, това за затоплянето на коремчето го знам, аз имах предвид, че в момента в който го вдигам от креватчето без дори да съм му докоснала коремчето изведнъж спира да плаче Mr. Green

# 597
Цвета много се радвам за вас Hug
Я ми кажете по колко капки ИНФАКОЛ давате??? newsm78
И преди всяко  хранене ли се дават??? Praynig

# 598
Благодаря за подкрепата милички Hug, страшно ме успокоявате, да секциото ми е утре Praynig  и се моля всичко да е наред Praynig, относно упойката , анестезиолога ми каза че ще е венозна тип пълна но не точно newsm78п така и не разбрах какво значи това и че след като ме зашият веднага ме будят и направо в родилна зала нямало в реанимация да лежа, ох момичета страхотни сте само чета и препрочитам това което сте ми написали за да се успокоявам Hug  bouquet Hug , а относно за клизмата ми казаха днес да съм на кисело мляко и бисквити и да пия две пакетчета дуфалак и сутринта пих  Embarassed няма да Ви разказвам какво става с мен сега /не знам вече пишкам или друго правя Embarassed/

# 599
 Simple Smile аз моето буболече смятам да си го разнасям. най-вече защото такава е и моята потребност, харесва ми да бебемириса му  Grinning и да го усещам до себе си. така бях и с батко му, уви, той вече все по-рядко търси ласките ни. най-вече си прося целувчици и прегръдки от него.  Simple Smile докато е време ще нагушкам и емо  Simple Smile
 а ето и нещо интересно по темата
http://www.biberonbg.com/info/plach.htm
 аз моите шевове този път нещо не ги отразих. сядах без проблем още на първия ден. явно доки е свършил страхотна работа.
от седмица някъде не ги промивам вече с нищо специално.
цвета  Hug

Общи условия

Активация на акаунт