Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кои са някои от основните изразени емоции в публикациите?
Какви теми се обсъждат във форума?
Какви са основните теми, които се обсъждат в публикациите?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кои са някои от основните изразени емоции в публикациите?
-
Какви теми се обсъждат във форума?
Форумът обсъжда различни теми, като рожденни дни, здраве на майките и бебета, опит с лечение на различни здравословни проблеми (напр. гъбички), опит с различни методи за грижа за бебета (напр. използване на дневници за бебета) и споделяне на лични преживявания. Освен това се обсъждат различни аспекти на бременността и раждането.
-
Какви са основните теми, които се обсъждат в публикациите?
Основните теми, които се обсъждат в публикациите, включват подкрепа и молитви за бъдещи майки, споделяне на лични преживявания и проблеми, свързани с бременността и раждането, както и обмен на съвети за грижа за бебета. Публикациите се съсредоточават върху подкрепата и положителната енергия, изразени към Цвета и нейното борбещо се за живот бебе. Форумът е изпълнен с пожелания за успех и здраве както за Цвета, така и за другите майки и бебета.
-
Какви са трите вида болнични за майчинство и кога се издават?
-
Как да се грижим за пъпчето на новороденото?

много гадно така, не искам АМ...
При нас кърменето нещо не върви.Кърмата ми намаля и бебка суче на празно.Снощи й направих 60мл АМ и тя изпи 40мл.После й дадох да суче от мен и така заспа.Надявам се днес да не се налага да й давам АМ.С нищо не мога да си увелича кърмата.
Но аз и много се изнервям с Алекс.Сигурно и това си оказва влияние.Станал е ужасен след раждането на Андреа.Не знам вече как да се справям с него.При вас как приеха по-големите деца,бебето?Уж в началото беше добре,но сега нямам думи.Дано е временно явление.
Много съжалявам, че и ти и другите неродили момичета се чувствате така, наистина се надявам да нямаме октомврийски мами, а до края на септември да родите всички до една. Вчера точно казвах на Миринда - не го мисли, а прави нещата които сега още можеш и които ти доставят удоволствие, например да си полегне, да изгледа хубав филм, да се разходи по магазините и прочие, неща които аз например вече не мога да си позволя. Тя пък взе че роди.
Затова ти си настоявай да продължаваш да си го кърмиш, вече нямам доверие на нито един педиатър.