Ако дискова херния имаш ти, на купон с нас бъди! - 4

• 111 122
  • 765
  •   1
Отговори
# 465
да така е ОК, аз забелязвам че толкова много ми влияе напрежение, принеснение и подобни.
И наистина започва вече и в леглото крака да ме боли леко и да ми изтръпва, но това го нямаше преди. Преди изобщо не ме болеше в легнало положение. Ама според кинезитерапевта след една операция може да се почувстам малко по-добре, но казва, че после ще започнат подобни проблеми и като нямам мускулатура ще стане още по-зле

Роми изчакай малко както ти каза и ОК, направила си едва една процедура трябва повече   Peace

# 466
  • София
ОК Тишо, слушам!
Ще чакам, толкова съм чакала... Simple Smile
И без това друго не правя, само се тормозя психически.
Ще ви пиша утре как съм след процедурата, ако компютъра е свободен разбира се!

# 467
Явно аз не мога да чета Rolling Eyes карам отзад напред, а не съм рак newsm78

smile3525 безболезнена седмица ви желая в това гадно време и се пазете, няма кои да помисли за нас, освен самите ние...

# 468
Явно аз не мога да чета Rolling Eyes карам отзад напред, а не съм рак newsm78

smile3525 безболезнена седмица ви желая в това гадно време и се пазете, няма кои да помисли за нас, освен самите ние...

Стига де, ти пък да не се обиди Rolling Eyes, не го приемай толкова сериозно, всичко е на майтап  Hug

ОК Тишо, слушам!
И без това друго не правя, само се тормозя психически.

Само, така  newsm10
Не се тормози, отразява се на болките и на цялата нервна система, мисли позитивно  Peace

# 469
Роми, пропуснах да пиша, че преди да се подложа на операция аз правих два месеца сеанси при кинезетерапевт през ден. Имах големи резултати, но ме събори физиотерапия, която направих след като се бях изправила на крак.
Ели, не се засягай, в първия момент и аз се заблудих, но при мен четенето с внимание за скрити козове е професионално изкривяване.

# 470
OK,

Можеш ли да дадеш контакти на този кинезитерапевт? Аз сега пробвах озонотерапия , но нямам почти никакъв ефект ..
 Аз си правя едни упражнения , но мисля ,че е време да ги сменя , а в Токуда не са много добри кинезитерапевтите ..

# 471
Добро утро!  Hug

Как сте тая сутрин?

# 472
OK,

Можеш ли да дадеш контакти на този кинезитерапевт? Аз сега пробвах озонотерапия , но нямам почти никакъв ефект ..
 Аз си правя едни упражнения , но мисля ,че е време да ги сменя , а в Токуда не са много добри кинезитерапевтите ..

Поне кажи от къде си, аз живея във Варна.

http://lubomirivanov.com/1383

Това са упражненията за възтановяване след криза, които аз практикувам и в момента.

Последна редакция: пн, 19 окт 2009, 10:04 от OK

# 473
Привет на всички!Днес ми е 21 дена след операцията.Постъпих на 25.09 в Токуда,оперираха ме на 28.09 ,и на 15.10 ме изписаха.Стабилизираха ме,но все още трудно ходя.Операцията е продължила около 5 часа.Получих някои усложнения след операцията и затова сигурно ме държаха толкова дни.

# 474
Привет на всички!Днес ми е 21 дена след операцията.Постъпих на 25.09 в Токуда,оперираха ме на 28.09 ,и на 15.10 ме изписаха.Стабилизираха ме,но все още трудно ходя.Операцията е продължила около 5 часа.Получих някои усложнения след операцията и затова сигурно ме държаха толкова дни.
Здравей  Hug
Бая си полежала в болницата  Crazy, сега как се чустваш?
Пожелавам ти бързо възстановяване  Peace

# 475
привет  Hug
успешна и безболезнена седмца на всички

# 476
Чувствам се все още изтощена,може би лекарствата ми дойдоха в повече.Получих изтръпване на левия крак около глезена и ходилото-който беше здрав,болеше ме десния,и още една болка в десния по целия крак отзад-която нямах преди операцията.Докторите казаха че било временно и щяло да отзвучи след време-дано да етака,защото преди операцията не са ми изтръпвали краката и сега е много гадно това изтръпване.Постоянно бях с ниско кръвно и на седмия ден след операцията загубих равновесие и паднах назад на оперираното място.Казах на доктора че съм паднала,той ме попита дали имам болки-нямах такива и тогава той ми каза че съм добре закована и няма страшно,но за всеки случай се съгласиха да ми направят поне ренгенова снимка.Снимката не видях ,но на визитацията ми казаха че снимката била добра и няма причина да се притеснявам.

# 477
Какво ти сложиха?Колко нива стабилизираха?
Аз нямах лекарства само упойките по време на операцията.На мен също ми се виеше свят и затова не ставах много.

# 478
Здравей, roni147! Пожелавам ти бързо възстановяване!
Не се притеснявай за новите изтръпвания, които си получила след операцията. Нормално е, все пак са пипани нервите. Прави много лека разтегателна гимнастика, за да се запазят сетивността и подвижността им. След 1-2 месеца ще намалее това болезнено изтръпване.
Изтощаването може да идва и от упойката. Повече течности и витамини, пресни сокове, за да изчистиш организма.
Кой те оперира в Токуда и слагали ли са ти нещо за стабилизация на кръста?

# 479
  • София
Рони бързо възтановяване,мила.
ОК-това е пожелание на почти 100год. пожелава се при един от най хубавите бебешки празници прощъпулник/но пък Тишо няма как да знае ,та ме освирка/Когато момичето замеси питка ,прави за момчето бели мустаци  и брада от брашно и нарича мъжка молитва.За съжаление до мен не е достигнала момичешката.
Безболезнена седмица.

Общи условия

Активация на акаунт