Ако дискова херния имаш ти, на купон с нас бъди! - 4

• 111 967
  • 765
  •   1
Отговори
# 615
Резгиле,дойдохме си на думата.Там я правих и аз.Ходих 10 пъти един оздравял не срещнах.Направих ямр след 4м нищо не беше и мръдноло от дх.Ама си платих доволно.А пък що ме боля,не ще и дума.Ще легна още веднъж на операция.
Това е само скенер,направи ямр и гледай.И аз щях да оздравявам на 2,3 процедура.За дисколизата не знам,ама това нищо не помага.Само дето не припаднах от болки единият път.

Аз мисля ако не се почувства подобрение до 4-5 процедура няма смисъл да се мъча повече.
Озона се инжектира отстрани не  в гр. стълб нали?

# 616
Добро утро!  Hug

Как сте тая сутрин? Аз не много добре  Crazy, но ще се оправя  Wink

# 617
Докторката,ме убеждаваше,че след всяка процедура ще съм по-добре.Като съм направила 10те и трябвало да мине няколка месеца за да има резултат.След 4м се правила контролна снимка за резултата.При мен резултата дойде по други причини.Излизайки от банята се схванах,така,че не можех да мръдна.Наложи се спешно ямр-ама промяна нямаше в дх.
Слагаше по 6,7инжекции в мускулите около прешлените.Дори каза,че ако улучила нерва щяло да е много добре,само дето аз не мисля така.Не искам да те разубеждавам.Аз поне не съм срещнала жив,човек,очи в очи на когото да е помогнало.Ама като те боли ,очакваш чудеса?Мисля,че при дисколизата,където се вкарва озона директно в диска,би могло да доведе до свиване на дх,но това е вече вид операция.Прилага се в неврохирургия ,не в кабинет в поликлиниката и то в нова дх не калцирана.

# 618
Докторката,ме убеждаваше,че след всяка процедура ще съм по-добре.Като съм направила 10те и трябвало да мине няколка месеца за да има резултат.След 4м се правила контролна снимка за резултата.При мен резултата дойде по други причини.Излизайки от банята се схванах,така,че не можех да мръдна.Наложи се спешно ямр-ама промяна нямаше в дх.
Слагаше по 6,7инжекции в мускулите около прешлените.Дори каза,че ако улучила нерва щяло да е много добре,само дето аз не мисля така.Не искам да те разубеждавам.Аз поне не съм срещнала жив,човек,очи в очи на когото да е помогнало.Ама като те боли ,очакваш чудеса?Мисля,че при дисколизата,където се вкарва озона директно в диска,би могло да доведе до свиване на дх,но това е вече вид операция.Прилага се в неврохирургия ,не в кабинет в поликлиниката и то в нова дх не калцирана.

Тая луда ли е, #2gunfire ако ти уцели нерва, след това няма да имаш нужда от никакво лечение  #Crazy

# 619
Добро утро и от мен. Hug
Май докато се наканя да пиша станало към обяд. newsm78
tishoo благодаря за кафето. Добре, че си ти да ни черпиш по едно....кафе newsm10
И аз не съм много добре, но няма начин ще се оправим. newsm44

# 620
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=438013.0

Прилагам сайт от БГ мама за едно дете, което очаква нашата помощ. Аз изпратих СМС.

# 621

Прилагам сайт от БГ мама за едно дете, което очаква нашата помощ. Аз изпратих СМС.

И аз изпратих, дано успеят да помогнат на момчето Two Hearts

# 622

+1 и от мен  Wink

# 623
  • София
Аз също. Praynig

# 624
Добро утро и от мен. Hug
Май докато се наканя да пиша станало към обяд. newsm78
tishoo благодаря за кафето. Добре, че си ти да ни черпиш по едно....кафе newsm10
И аз не съм много добре, но няма начин ще се оправим. newsm44

Моля  Hug
Аз вече съм по-добре но сигурно е от хапчетата  Peace

п.с. много сте мълчаливи днес, да не го запразнихте   Drunk

nikoleta - виждам те

Последна редакция: пт, 23 окт 2009, 16:23 от tishoo

# 625
  • Димитровград
Здравейте,много ми е тъжно когато се случват такива неща на дечица и държавата както винаги нехае!Дано се оправи детенцето Praynig

# 626
Здравейте,много ми е тъжно когато се случват такива неща на дечица и държавата както винаги нехае!Дано се оправи детенцето Praynig

Преди известно време бях чула, бе Бате Бойко създава фонд за такива операции в чужбина. Но нещо не схващам защо продължаваме да се бориме сами с гадориите в този скапан живот. Дано е вярно и поне тези мъки по събиране на парите да спрат. Днес цял ден съм в лошо настроение покрай тъжната история на Алекс. А като чета какви безчинства са правили всички идиоти от власта, и какви борби за оцеляване правиме и ние...нямам думи! Дано поне никога не умира добротата в душата на българина! Иначе сме загинали!

# 627
Но нещо не схващам защо продължаваме да се бориме сами с гадориите в този скапан живот.

Защото Лили сме имали "щастието" да се родим в най проклетата държава  Crazy, която само смуче пари от нас, а когато трябва да направи нещо за нас  тя продължава да смуче         под форамта на корупция .

# 628
Подкрепа за момчето и от мен!

# 629
  • Бургас
И аз пуснах едно СМС -че. Как сте банда. Аз съм като барометър напоследък ама се трае. Преди операцията се схващах за по 3-4 дена през 2-3 месеца. От 9-10 месеца не ми се е случвало да ми се налага да лежа и се надявам така да е за в бъдеще.

Общи условия

Активация на акаунт