Португалия и Лисабон - дайте съвети, впечатления и хрумки

• 130 392
  • 810
  •   1
Отговори
# 195
Запис - утре ще ви изчета  Hug

# 196
# 197
Здравейте, предстои ми пътуване до Лисабон през декември. Полетът на отиване е през Мюнхен, на връщане през Цюрих. Ако някой е летял по тези маршрути бих попитала за някои неща, може и на лични!
Благодаря!

# 198
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
Запис и аз, планирам следващото лято един Лисабон или Порто.  Peace
Всъщност къде е по-интересно?

# 199
Лисабон без съмнение.
Има места в провинцията, където си струва да се отиде (Коимбра, Евора, сигурно има и други), но като основна дестинация никоя не може да се сравни с Лисабон. На морето също може да се слезе, но то всъщност е Атлантическия океан и си е студенко.

# 200
Значи ще е Лисабон, благодаря за съвета   bouquet

# 201
Шебек, не изключвай  Порто, с автобус Лисабон-Порто е 3 часа и половина за 18 евро: http://www.rede-expressos.pt/default.aspx . А с Райън летяхме Порто-Мадрид на смешни цени - 2 евро.

# 202
С влак също става и е доста приятно пътуване по крайбрежието.
И аз смятам , че Лисабон е мястото !!!

# 203
Всъщност аз искам повече Порто заради онзи мост със трамвайната спирка по средата, ама приятеля ми иска повече Лисабон...
А с какво летяхте за 2 евро  Shocked

да стигнем до там ще го мислим влак или рейс да е  Simple Smile

# 204
........
А с какво летяхте за 2 евро  Shocked
............
Райън

# 205
С влака ще минеш по съседния мост Simple Smile
Порто си заслужава около 2 дни . Малък град е и забележителностите се обхождат пеш.

За мен беше добра комбинацията Мадрид-Порто с Ryanаir и връщане  Лисабон-Мадрид с еаsyJet.

# 206

Вижда ми се много прилична тази програма.
Единственият недостатък според мен е пътуването с рейс от Мадрид за Лисабон.

# 207
До Лисабон вече летят само Изиджет и Блуеър да доста височки цени, дори и от Мадрид - 26 евро билет и 11 евро такса - та общо 37 евро  на посока  ooooh!

# 208
До Лисабон вече летят само Изиджет и Блуеър да доста височки цени, дори и от Мадрид - 26 евро билет и 11 евро такса - та общо 37 евро  на посока  ooooh!

Аз не помня някога Ryan да са летели до Лисабон.
Много са ни разглезили - 37 евро не е чак толкова лошо - сега ще погледна аз за колко съм го летяла през 2009-та  ... аха ето €21.99 , ами инфлацията си взима своето Simple Smile

# 209
Ако беше от Милано веднага ги давах  Mr. Green От Мадрид обаче нъц
Раян летят до Порто, може до там, после рейс за Лисабон и да се върнем от там  newsm78 Нещо подобно ще да е...да излязат летните разписания следващия месец и ще го мисля.

Общи условия

Активация на акаунт