Перла-"Щастието не зависи от географската ширина"-18

• 56 397
  • 741
  •   1
Отговори
# 45
# 46
# 47
# 48
Ами не коментират, защото журналистите си го извъртат както искат. И аз не бих коментирала, особено ако всеки ми казва, спала си с този и този, а пък иди доказвай, че не съм!  Laughing

Joy То ако са "спали" само, няма проблем!!
Така е! И аз не бих коментирала, но  Mr. Green бих им дала списък - да си избират в чие легло да ме вкарат!

Най-готиното е, че обикновено такива мъже си намират майстора един път ама завинаги, ха да видим  Joy
Joy Joy Като четох вчера каква еуфория се заформя около идването му, "майсторите" са на линия, някои "сценарии" са достойни за "Оскар" newsm10

За анкетата - и аз мисля, че ще са към 160 серии, ако са 130 с тази продължителност, тия от БТВ-то голям шеф и кройка трябва да са дръпнали... Thinking

А бабето, дето се вкопчва в дядката ми прилича на извънземното И-Ти, само че поостаряло...

Приятен ден на всички!  mrstraetz

# 49
И аз снощи не можах да гледам  Cry. Не мога да намеря сериите, а доколкото ми разказаха са се развили бързичко нещата. Ако някоя от търсещите все пак намери нещо, моля пуснете линк   bouquet.

# 50
  • София
Цитат
  Като четох вчера каква еуфория се заформя около идването му, "майсторите" са на линия, някои "сценарии" са достойни за "Оскар"

я, сподели за прочетеното, че аз пак съм изпуснала  Crossing Arms

# 51
Добро утро момичета Hug Абе престанете вече с тези записи.Темата е достатъчно актуална и винаги е на 1-ва страница,т.е ЛЕСНА ЗА ОТКРИВАНЕ за всеки,който се интересува Rolling Eyes Ако няма да пишете нещо смислено по темата,поне не пълнете страниците с безмислени постове #Cussing out Уважавайте труда на Перличка Crossing Arms

# 52
http://www.vbox7.com/search/?vbox_q=%D0%9F%D0%B5%D1%80%D0%BB%D0%B0+105
Ето ги сериите за който не е успял да гледа снощи

missence, имах предвид какво съм прочела тука - във форума (в предишната тема)

# 53
Някой може ли да разкаже с ББ какво става в следващите няколко епизода?  bouquet

# 54
  • София
добро утро дами   bouquet

момчето си е младо, Убавец е, що да не си поживее Mr. Green
другите като са глупави да се развеждат - той каква вина има  Crazy

# 55
Мехмет ме подразни снощи с изказването си, че обича толкова много Инджи, защото тя винаги му прощава. Осъзнава значи, че прави гафове, и въпреки това продължава. Заприличва ми все повече на Тарък. Жена му мисли, че той е на работа, а той с Нихан. Като му се разсърди Инджи, малко повече внимание към нея и готово. После пак. Прилича ми на човек, търчащ само да гаси пожарите, които сам е запалил. Не може да вкара ред в живота си. Носи да му се натрие добре носа. Трябва да приеме факта, че след като не е женен за майката на сина си, няма да го вижда толкова често, колкото му се иска.

# 56
  • София
Цитат
другите като са глупави да се развеждат - той каква вина има

точно така   Peace

Цитат
Мехмет ме подразни снощи с изказването си, че обича толкова много Инджи, защото тя винаги му прощава. Осъзнава значи, че прави гафове, и въпреки това продължава. Заприличва ми все повече на Тарък. Жена му мисли, че той е на работа, а той с Нихан. Като му се разсърди Инджи, малко повече внимание към нея и готово. После пак. Прилича ми на човек, търчащ само да гаси пожарите, които сам е запалил. Не може да вкара ред в живота си. Носи да му се натрие добре носа. Трябва да приеме факта, че след като не е женен за майката на сина си, няма да го вижда толкова често, колкото му се иска.

е това мислене ще му изиграе лоша шега съвсем скоро ББ: след като Инджи го напуска и той пак хуква да се моли, тя казва "не, не съм родена, за да прощавам на Мехмет и аз съм човек с чувства..."

За сериите: не са орязани (извинявам се за грешната) информация и на турски са така монтирани (като нарязани)    Naughty

Разкостихме Къванч, я да каже някой за Пънар и Онур в реалния живот с кого са, имат ли сем-ва, деца??? Много са сладки във филма  Wink

# 57
Момичета, а колко ли време е казармата в ТР?
Бергчо колко време трябва да го чака момата?
Тя вече обяви, че живота няма да я подминава докато той е в казарма.

# 58
  • София
Цитат
Момичета, а колко ли време е казармата в ТР?
Бергчо колко време трябва да го чака момата?
Тя вече обяви, че живота няма да я подминава докато той е в казарма.

няколко серии Peace
 за жалост ще се върне друг актьор, който хич не е симпатичен   Sad

# 59
Да не би да е Дерин с бебето? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт