Перла-"Щастието не зависи от географската ширина"-18

• 56 399
  • 741
  •   1
Отговори
# 30
# 31
Sayerin ,

най-новата за форума или най-скоро правена т.е. най-актуална???? И коя е дамата ???

Най-актуална! Дамата е Берен Саат  Wink

# 32
Лека нощ!!!!!!!!!!!!!!!!!! luvbed

# 33
Запис и от мен!

# 34
  • София
Цитат
Най-актуална! Дамата е Берен Саат 

нали бил с нея преди Мелтем и сега пак ли??? Малеееее тоя човек няма спирачки, що е екранна парньорка всичко разведе и оправи   ooooh! ooooh! ooooh!

# 35
Цитат

нали бил с нея преди Мелтем и сега пак ли??? Малеееее тоя човек няма спирачки, що е екранна парньорка всичко разведе и оправи   ooooh! ooooh! ooooh!

Преди Мелтем не е бил с нея, само във филма  Hug Аз всъщност не знам да е бил с друга екранна партньорка

# 36
  • Sofia
Цитат

Преди Мелтем не е бил с нея, само във филма  Hug Аз всъщност не знам да е бил с друга екранна партньорка

Нали се говореше, че е бил със Сонгюл по време на снимките на Перла, ама дали е така Rolling Eyes А за тази дама потвърдено ли е или пак само слухове?

# 37
  • София
е, нали Сонгюл развел   newsm78
То направо им загубихме края, аз поне от вас знам: манекенката, Мелтем, Сонгюл, Саат, тази в чиито клип играе си зарязала гаджето заради него. Абе луди млади години  Joy
Най-готиното е, че обикновено такива мъже си намират майстора един път ама завинаги, ха да видим  Joy

# 38
  • Sofia
Е, явно нашият човек има някакво невероятно влияние върху жените, която и да е била по-близо до него и веднага пада в капана на сините му очи Crazy

# 39
  • София
Цитат
Е, явно нашият човек има някакво невероятно влияние върху жените, която и да е била по-близо до него и веднага пада в капана на сините му очи

факт, ама те сем-та си развалят, а за него си е явно вид забавление, в което няма лошо, ама да е и за двете страни  Wink

# 40
Той е потвърдил само за манекенката и за Мелтем. За Саат мълчи, не е казал нищо, а не виждам причина да крие. Сонгюл се е развела заради други причини, а и по това време е била гадже на режисьора. С тази, в чиито клип е участвал, нямат абсолютно нищо общо, освен голямата сума, която му е платила за участието. Мисля че това са медийни интерпретации, като тези в Уикенд и от сорта.

# 41
  • София
Sayerin,

абе вземат ли да викат "не коментирам" или да мълчат, работата е ясна  Wink Не, че нямат право да мълчат де  Wink А, на мен ми стана странно, някъде четох със Сонгюл интервю и я питаха на Къванч и развода й. Беше отговорила, че за развода е имало много причини, а за К. не би желала да коментира  Wink Wink

# 42
  • Sofia
Ще си каже всичко той като го притиснат медиите още малко, той и за Мелтем не казвал в началото, ама после изплю камъчето Laughing

# 43
  • София
нали криели уж от мъжа на Мелтем  Wink

# 44
Ами не коментират, защото журналистите си го извъртат както искат. И аз не бих коментирала, особено ако всеки ми казва, спала си с този и този, а пък иди доказвай, че не съм!  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт