Перла-"Щастието не зависи от географската ширина"-18

• 56 399
  • 741
  •   1
Отговори
# 15
Перла продължава от вторник 22 септември от 21:00 а Сървайвър е от 20:00
http://telemaniac.com/forum/index.php?topic=10375.0
http://static.btv.bg/media/static_pages/P10_N58.pdf

# 16
  • Варна
Момичета,като гледах толкова много бременни в тези серии се сетих за името на бебето Мелек.Тези бебета в тр.сериали май все Мелек ги кръщават.А какво значи самото име,защото не го видях сред изброените в началото на темата?
ангел  Simple Smile

# 17
  • София
Цитат
Момичета,като гледах толкова много бременни в тези серии се сетих за името на бебето Мелек.Тези бебета в тр.сериали май все Мелек ги кръщават.А какво значи самото име,защото не го видях сред изброените в началото на темата?

Мелек= ангел

а защо сега превеждат малкия Мехмет като Мехметджан   newsm78

# 18
# 19
Мехмедджан значи Мехмедчо, джан добавено към мъжко име и джиим прибавено към женско име са умалителни

Ето и най новата снимка:

# 20
  • Варна
Може да са променили преводача или консултанта. Mr. Green
А за орязаните серии, не знам дали са орязани, но няма да е лошо да се провери. Ама и какви са тия през 3 месеца, през 3 месеца. Разпрепускаха се нещо.
Програмата на бтв се качва в сайта на бтв в неделя за следващата седмица. До тогава ни остава само да гадаем.

# 21
  • София
Sayerin ,

най-новата за форума или най-скоро правена т.е. най-актуална???? И коя е дамата ???

# 22
да се запиша и аз
не можах да гледам филма още сигурно ги няма проверих на всяка де където се сетих
ако някой ги има моля за линк newsm17

# 23
  • София
GARLEY ,

утре сутрин във Vbox  Peace

# 24
  • Sofia
Може да са променили преводача или консултанта. Mr. Green
А за орязаните серии, не знам дали са орязани, но няма да е лошо да се провери. Ама и какви са тия през 3 месеца, през 3 месеца. Разпрепускаха се нещо.
Програмата на бтв се качва в сайта на бтв в неделя за следващата седмица. До тогава ни остава само да гадаем.

Сериите не са орязани, така са си и на турски в оригинал, там също действието се развива през 3 месеца Naughty

Няма как да стане като Дързост и красота, сериите са си определени, според мен така както ги дават БТВ трябва да са около 160, там някъде

# 25

Сериите не са орязани, така са си и на турски в оригинал, там също действието се развива през 3 месеца Naughty

Няма как да стане като Дързост и красота, сериите са си определени, според мен така както ги дават БТВ трябва да са около 160, там някъде
В момента нашите вървят с 2 серии преди арабските. По едно време бяха около девет. Като се има в предвид че при тях са поорязани и аз мисля че при нас ще са около 160 в най-добрия случай 150 (но се съмнявам)

# 26
  • Луната ни пази
Гласувах с опция,4е и идея нямам.И за мен не е важно колко са само да ги излъчат всички  Peace Е освен,ако не стане като "Дързост и красота"  hahaha Тогава няма да имам толкоз нерви да го доизгледам  #Crazy
Peace  bouquet

# 27
# 28
Здравейте! Тази вечер като гледах как шеметно им наедряват коремите през 3 месеца, имах чувството, че ще свърши филма. Берг се ожени и Нихан проходи. Запрепускаха като хвърковата чета. Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
Sayrin, страшна си! Откъде я изрови тая снимка? #Crazy #Crazy #Crazy

# 29
днес гледах програмата в един вестник за другата седмица ще има перла по един епизод,програмата беше до петък.за по-нататък не знам
Как постигнахте този успех с килограмите - дайте диетата, моля!  bouquet  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт