Перла-"Щастието не зависи от географската ширина"-18

• 56 410
  • 741
  •   1
Отговори
# 585
ББВ коя страна са отишли Мехмет и Инджи, когато се женят третия път.
ББ Индия , или поне така писаха преди
Точно там!

# 586
Довечера ще стане следното: - Епизод 112
28.09.2009 / 10:38

28 септември 2009 г.

Инджи започва да преосмисля поведението си спрямо Мехмет, след като получава доста съвети... Обожателят на Нихан научава нещо, което го шокира... Шереф вижда голяма заплаха за семейството.

# 587
# 588

28 септември 2009 г.

Инджи започва да преосмисля поведението си спрямо Мехмет, след като получава доста съвети... Обожателят на Нихан научава нещо, което го шокира... Шереф вижда голяма заплаха за семейството.

ама ти откаде знаи6 туи;да не си новата нострадамка;аи 6та вида дове4ера колко си познала;брееее големи снофидки се извъдиха последно време

# 589
Взех един цитат от една друга тема и го слагам тук,защото това касае всички фенове на турските филми Tired

Симпатичен цитат от прясно-заключената тема за "сериала Перла":

хораааа чухте ли че очастници от перла ша идват в декември през балгария на някво мероприятрие  

IQ-то на фенката оставям без коментар, но от личен опит го смятам за общовалидно за всички такива фенове на ориенталски продукции, независимо от възраст/пол/заетост/религиозна принадлежност.

cobra13 това с червените букви познато ли ти е? Като гледам,продължаваш по същия начин ooooh! ooooh! ooooh!

# 590

28 септември 2009 г.

ама ти откаде знаи6 туи;да не си новата нострадамка;аи 6та вида дове4ера колко си познала;брееее големи снофидки се извъдиха последно време
Аууу то бива бива излагация,ама толкова да си тЪпа няма начин.Пишеш по-зле от неграмотна циганка.  Sick
Момичето НОСТРАДАМКА  Joy не е,но ти определно си някоя девойка с празна главица.  hahaha

# 591

28 септември 2009 г.

Cobra 13, не знам дали си на 13 години, но вземи и научи правописа. Не забелязваш ли, че допускаш елемнтарни грешки. Много е жалко и грозно. Преди да седнеш да пишеш и изразяваш мнение по форумите седни и учи  Naughty Направо съм ужасена, че има толкова неграмотни хора.

# 592

28 септември 2009 г.

Това трябва да го публикуваме в темата "Смешки от форума".

# 593
Според мен cobra13 се прави на интересна,като пише така(вижте постовете и от профила, неможе да има толкова неграмотен човек ), ако не и се обръща внимание по-добре.Въобще не е интересна обаче.

Някой знае ли дали пак ще дават по 1 серия в делничните дни или някои дни и по 2??

# 594

28 септември 2009 г.

И туй, и онуй преди туй, е на сайта на Бтв - инфото за предстоящи епизоди; момичето си е направило труда да го пренесе тук, за да ни информира....

боболинка, понеделник-петък по 1 епизод от 20:00 часа

# 595
Според мен cobra13 се прави на интересна,като пише така(вижте постовете и от профила, неможе да има толкова неграмотен човек ), ако не и се обръща внимание по-добре.Въобще не е интересна обаче.

Някой знае ли дали пак ще дават по 1 серия в делничните дни или някои дни и по 2??

Тя направо е смешна. То бива неграмотност, но тя направо ме преби.

# 596
Момичета, на такива просто не обръщайте внимание и всичко ще е ок!

Момичета от Пловдив! Много се радвам че се видяхме! Супер сте!  Hug

# 597
Може ли някоя от вас, която  е гледала сериала докрай да напише какво става с Шерефчето? Напоследък много ми става жал за нея, всички си нагласиха живота някак, а пък тя горката пак сама остана. Много ме е яд, че не станаха нещата с адвоката, толкова го харесвах!

# 598
Може ли някоя от вас, която  е гледала сериала докрай да напише какво става с Шерефчето? Напоследък много ми става жал за нея, всички си нагласиха живота някак, а пък тя горката пак сама остана. Много ме е яд, че не станаха нещата с адвоката, толкова го харесвах!
ББ В последния епизод я дават сама когато всички са около масата, но малко преди това се среща с адвока. Според мен си остава сама, така го разбрах аз. Ако друг знае нещо повече нека пише

# 599
Перличка хайде пускай новата тема с анкетата дали Мехмет наистина обича Инджи, и аз съм за нея с две ръце  Peace
Темите вече се пускат след 50 страници  Peace
Какви са тези неща,които чета тук с cobra13.Мила верно пишеш отвратително,това не е скайп или някакъв чат  ooooh!
Момичета приятно гледане и после тук за обсъждане  Hug
А аз си мислех новата анкета да е свързана с Орхан и действията му,спрямо парите които намери.Или по-точно как бихте постъпили вие.Но ако е решено за Мехмед и любовта му,ще е това  Hug
Sayerin добре дошла мила.Радвам се,че сте си прекарали супер в Пловдив   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт