Перла-"Щастието не зависи от географската ширина"-18

• 56 401
  • 741
  •   1
Отговори
# 600
Леле бабичката излезе голяма използвачка,сега и този иконом,който ще дойде си мисля дали няма да излезе,че и е любовник? newsm78
Някой ако знае да пише в бяло.

# 601
Леле бабичката излезе голяма използвачка,сега и този иконом,който ще дойде си мисля дали няма да излезе,че и е любовник? newsm78
Някой ако знае да пише в бяло.
бб Не  и е любовник. В следващите серии се появява съпругат и.

# 602
Голяма сова таз бабушкера. #2gunfire#Silly

# 603
  • Плевен
Старият Фикри как се омота в мрежите на бабката. Уж е умен човек, проучва нещата и ги претегля, а сега е като влюбен тинейджър. Инджито за малко изпусна да говори с него. Crossing Arms
Голяма сова таз бабушкера. #2gunfire#Silly
Лисица, при това лукава.

# 604
Грешката на Мехмет Фикри, която допусна като се довери на бабушкерата, само идва да покаже, че и той не е безгрешен. До сега все поучаваше младите и имаше самочувствието на господ-бог, но живота му доказа, че и той както и внуците му не е застрахован от грешки, и то големи. Съжалявам все пак, очаквах да си намери някое весело бабе, което да развеселява обстановката, но уви! Само драми в тази къща. Явно фън-шуй им е много зле Laughing!

# 605
анакс не сам на13 години ана 36;туи 13 е за пове4е имидж  Grinning зна4и кобра си знаете кво зна4и и 13 фаталната цифра и кво полу4авамеееее  Party фаталната кобра;   сега да кажа на 6оппп 4е не знаех от де идва тез информациа и 6те се извинявам на моми4ето   bouquet добре прави6 мила като ни информира6 за бъде6тето на филма;

# 606
Момичета, на такива просто не обръщайте внимание и всичко ще е ок!

Момичета от Пловдив! Много се радвам че се видяхме! Супер сте!  Hug

Sayerin[/color], ще се радвам да се видим пак! newsm10

# 607
cobra13, отдавна не се бях смяла така.  Crazy
А какво ще стане в следващия епизод?

# 608
ааааа 6у6он ве4е млъквам и 6те 4акаме госпожата да каже кво е пор4ела за бъдещите епизоди;ас не го знам тоз саит инак 6тех да ви държа на те4ение;и аз 6те си 4акам за новини

# 609
Момичета от Пловдив! Много се радвам че се видяхме! Супер сте!  Hug
Sayerin[/color], ще се радвам да се видим пак! newsm10

И аз също!  Hug

# 610
  • София
днес гледах серията м/у другото, имах работа и поглеждах по малко, та да ми кажете какво стана с наши Мехмет и Инджи. Той по едно време се пенеше нещо "знаеш ли коя е Нихан"   ooooh!

# 611
анакс не сам на13 години ана 36;туи 13 е за пове4е имидж  Grinning зна4и кобра си знаете кво зна4и и 13 фаталната цифра и кво полу4авамеееее  Party фаталната кобра;   сега да кажа на 6оппп 4е не знаех от де идва тез информациа и 6те се извинявам на моми4ето   bouquet добре прави6 мила като ни информира6 за бъде6тето на филма;
Ужас, и се хвалиш, че си на 36 и не знаеш да пишеш ли?????  Жалко и тъжно. Познавам възрастни жени с основно образование, но повярай ми много по грамотни са от теб, както и начинът им на изказване. Много си зле, съжалявам, но наистина е така. Ако имаш истински приятели те би трябвало да ти го кажат, а ти наистина би трябвало да се замислиш и понаучиш някои поне елементарни неща.

# 612
Може ли някой да даде линк със серията от вчера. За съжаление не зная коя по ред беше, винаги ги гледам в движение

# 613
Според мен cobra13 не е от България  newsm12

# 614
Мисля че беше 112 или 113
Какво е станало с Орхан и тази чанта(явно съм пропуснала), предните няколко серий не можах да ги гледам мн внимателно

Заповядай мила       http://vbox7.com/search/?vbox_q=%D0%BF%D0%B5%D1%80%D0%BB%D0%B0+% … 7%D0%BE%D0%B4+112

Общи условия

Активация на акаунт