Перла-"Щастието не зависи от географската ширина"-18

• 56 381
  • 741
  •   1
Отговори
# 630
Цитат
ми то не е за разказване ooooh! ooooh! ooooh!
ББ: ще прави мизерии н всички, ще си доведе и домочадието, после зет и май - не съм много сигурна какъв и е точно дали син или зет, ще наръга Мехмет в бъбреците, обаче нашето "ангелче" Шефка - Шерефка ще я разобличи,

само това знам от сериите които съм гледала на турски - понеже познанията са ми доста постни не знам повече, нека някой друг който знае повече да каже и на мен ще ми е интересно да разбера подробности Hug

ББ Бабката на Мехмед Фикри  ще доведе и дъщеря си и зет си и ще се опита да му вземе къщата, но Шереф ще я хване и планът ще и се провали . Преди е ходила с приятеля на дядото и е искала да се омъжи за него, но е заминал за чужбина и не е могла да го обере.
А аз си мислех, че това е съпругат и.

Този дето сега го доведе "икономът" е съучастникът й , който ще и помогне да обере Мехмед Фикри

# 631
LiLiTyY не този ббСлед няколко серии Фикри и Дилруба ще са на обяд и се появава един старец, за него си мислех че и е съпругат. Тя нали каза, че бил починал. Но като гледам сценаристите какво са направили си мислех, че и тук са омотали нещо.

# 632
LiLiTyY не този ббСлед няколко серии Фикри и Дилруба ще са на обяд и се появава един старец, за него си мислех че и е съпругат. Тя нали каза, че бил починал. Но като гледам сценаристите какво са направили си мислех, че и тук са омотали нещо.
Този е приятелят на Фикри, с който Дилруба е имала връзка и се е опитала да го обере

# 633
Този е приятелят на Фикри, с който Дилруба е имала връзка и се е опитала да го обере

ББ Ами този приятел не е ли в час с пъклените й планове и да предупреди Фикри.   ooooh!

# 634

ББ Ами този приятел не е ли в час с пъклените й планове и да предупреди Фикри.   ooooh!

ББ  Тя не е успяла да го  ограби,защото е заминал за чужбина но като го види ще се скрие от него

# 635
  • "Перла"
Мамата си трака Шерефката,и на г...т си има очи Mr. Green
Всичко разконсперирва Mr. Green
Само едно не можа усети:
Кога Мехмед и Инджи се сдобриха Simple Smile

# 636
Може да вкарат и някой я чичо я дядо на Фикри. То бива недвусмислици, но те прекалиха. Голям сценарии, няма що.

# 637
  • "Перла"
Може да вкарат и някой я чичо я дядо на Фикри. То бива недвусмислици, но те прекалиха. Голям сценарии, няма що.
Mr. Green
Миличка иначе как ще на замотат до сто и колко си серии

# 638
Охх да я хванат най-после тази вещугирица.Така се притесних че ще обере до шушка Фикрито.Ама Шереф да се вземе в ръце,какво още се куми.

# 639
Бабата е много гадна...

# 640
За мен Бахар е един от най-интересните и положителни герои във филма. В обарза й има натрупани много психологически пластове. За мен тя е от хората, който трудно си "позволяват" да бъдат щастливи, толкова много самоконтрол има в нея и подтискани емоции, толкова й липсва знанието как да изразява любовта си, че прави подобни "грешки". Но може би тези "грешки" са просто част от пътя.

На мен в началото ми направи впечатление,че е по сдържана. Като се омъжи и роди реших че вече ще се отдаде напълно на щастието си, а не както казваш да подтиска емоции.

Остави го да замине,защото знаеше,че не е щастлив с работата си,а да е военен репортер му е мечта,наистина е готова да жертва собственото си щастие,не всеки е способен да го направи,но донякъде и гордостта и не и позволи да го спре,така че е съвкупност от двете неща според мен.

# 641
Не съм влизала отдавна във форума, извинявайте, ама нещо много почна да ме дразнят в тоя филм. Все едно всички си смениха характерите.... отначало са едни, а после много различни. Тия сценаристи се изложиха накрая.....

# 642
Остави го да замине,защото знаеше,че не е щастлив с работата си,а да е военен репортер му е мечта,наистина е готова да жертва собственото си щастие,не всеки е способен да го направи,но донякъде и гордостта и не и позволи да го спре,така че е съвкупност от двете неща според мен.
И аз мисля така за мотивите на Бахар. Искаше да го остави да осъществи мечтата си.
Серията довечера май ще е интересна.
Въпрос ББ:Ще изгонят ли скоро баба Дилруба?

# 643
ББ Ами не много скоро, даже много по-нататък, преди това зет й ще стреля по Мехмет и Берг май участва в заговора, ядосан заради отношението към неговата Дийдем. Тогава Инджи ще му даде бъбрека си, за да не умре.

# 644
ББ Ами не много скоро, даже много по-нататък, преди това зет й ще стреля по Мехмет и Берг май участва в заговора, ядосан заради отношението към неговата Дийдем. Тогава Инджи ще му даде бъбрека си, за да не умре.
Точно така ще стане! newsm10

Общи условия

Активация на акаунт