Перла-"Щастието не зависи от географската ширина"-18

• 56 383
  • 741
  •   1
Отговори
# 615
Привет на всички!
 Дами, вярвате ли на обяснението на Мехмет, че ревнува само сина си от евентуален втори баща, който Нихан би му довела? Хареса ми поведението на Илкер. Правилно постъпи, като напусна фирмата.

# 616
Много съм разочарована от Мехмет.Той не прилича на турчин, ами направо на арабин-иска харем да има, и Инжи и Нихан.До сега по някакъв начин все го оправдавах, ама сега вече поведението му е нагло. #Cussing out

# 617
Незнам дали Юлкер (мисля че така се казва- обожателят на Нихан)знае коя е Нихан,но определено Мехмед незнае какво иска  Tired
и така само по една серия нещо въобще не ме задоволява , научиха ни по две- пък сега ни лишават  Naughty сега отиде до Нова година....

# 618
  • София
привет от мен, малко се позагубих тези  дни  Hug Hug Hug

много го разводниха филма  smile3516

то не бяха чакали като Диуруба, сега пък Мехмет ще хвърля боб да види аджеба какво иска, дали Нихан, дали Инджи #Cussing out #Cussing out #Cussing out

разводи за пълни глупости  smile3556

сценаристите малко като власите се изложиха ми се струва, удавиха се на края на сценария ooooh! ooooh! ooooh!

# 619
Здравейте, момичета!  Hug

Чудесна ви е темата, много е хубаво човек да има къде да сподели впечатления от филма!  bouquet
Vali_N, аз не вярвам на Мехмет, че се дразни на Илкер заради Махмет Джан  Sunglasses то е ясно, че е заради Нихан...но ми стана чудно, че Онур му вярва?!  Crazy или се прави, че му вярва?!  Confused Според мен Мехмет се самозаблуждава и затова говори така на Онур, т.е. той може и да си вярва на глупостите, ама отстрани се вижда ясно, то му личи кой всъщност ревнува...И Онур като добър приятел би трябвало да му го каже, а не да го пита и само да върти очи и да въздиша...

И тая бабка как ме нервира...много е двулична, ама то и на физиономията й личи, тия мазни усмивчици дето пуска...ама от друга страна ме кефи, че сценария поне в това отношение е близо до истинския живот, понякога точно така става - виждаш некъв лицемер как върти на пръста си някой ама нищо неможеш да направиш, щото тоя някой е глух и сляп... Sad

# 620
Здравейте и от мен момичета.И мен Мехмед мноооого ме изнерви с тоя тъп въпрос.Даже си мисля дали заглавието на новата тема да е "Ти знаеш ли коя е Нихан" или "Мехмед младши Е син на Мехмед и Нихан",за второто да няма постоянно питане на всяка страница,а отговора да е очеизваден  Peace
Тая Диуруба и мен много ме нерви,каква е кобра ама не 13  hahaha Голяма мръсница,подла материалистка.Очаквала съм го това от някоя млада мома,ама на и на дърти години ги имало такива  ooooh!

# 621
Ох, тоя Мехмет много ме дразни вече, досега все го защитавах, ама прекали.   #Cussing out Много нагло се държа когато Нихан говореше с приятеля си по телефона и той нарочно я попита на висок глас за дистанционното на детето, нагъл тип.  Sick

# 622
  • Срещу планината:)
Здравйте,

В последно време май Мехмед вдига кръвното на всички тук  ooooh!
А за Бахар какво мислите, от гордост ли не каза на Гюкхан да остане newsm78
Но и той много бързо се отказа да се бори за брака си. Някой знае ли какво става с тях?

# 623
  • София
Здравйте,

Но и той много бързо се отказа да се бори за брака си. Някой знае ли какво става с тях?

да имаш бебе, да обичаш мъжа си и да искаш да се разведеш с него за такава глупост - аз на това не му викам гордост а простотия

разбирам да има основателна причина за развод - да кажем добре, случва се, ама за това, че тя му уреди работа Shocked Shocked Shocked
той хем некадърен сам да си намери, хем пък после се цупондри............
еми то хем до края , хем душата в рая никъде няма  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

# 624
За мен Бахар е един от най-интересните и положителни герои във филма. В обарза й има натрупани много психологически пластове. За мен тя е от хората, който трудно си "позволяват" да бъдат щастливи, толкова много самоконтрол има в нея и подтискани емоции, толкова й липсва знанието как да изразява любовта си, че прави подобни "грешки". Но може би тези "грешки" са просто част от пътя.

# 625
  • Срещу планината:)
За мен Бахар е един от най-интересните и положителни герои във филма. В обарза й има натрупани много психологически пластове. За мен тя е от хората, който трудно си "позволяват" да бъдат щастливи, толкова много самоконтрол има в нея и подтискани емоции, толкова й липсва знанието как да изразява любовта си, че прави подобни "грешки". Но може би тези "грешки" са просто част от пътя.

На мен в началото ми направи впечатление,че е по сдържана. Като се омъжи и роди реших че вече ще се отдаде напълно на щастието си, а не както казваш да подтиска емоции.

# 626
# 627
Здравйте,
ББТака и няма да се разведат, а само се разделят. Бахар ще си има нов обожател, но Гюлхан се връща и прави всичко възможно да се съберат. Те така си и остават с едно детенце, но са заедно и то щастливи

# 628
Цитат
ми то не е за разказване ooooh! ooooh! ooooh!
ББ: ще прави мизерии н всички, ще си доведе и домочадието, после зет и май - не съм много сигурна какъв и е точно дали син или зет, ще наръга Мехмет в бъбреците, обаче нашето "ангелче" Шефка - Шерефка ще я разобличи,

само това знам от сериите които съм гледала на турски - понеже познанията са ми доста постни не знам повече, нека някой друг който знае повече да каже и на мен ще ми е интересно да разбера подробности Hug

ББ Бабката на Мехмед Фикри  ще доведе и дъщеря си и зет си и ще се опита да му вземе къщата, но Шереф ще я хване и планът ще и се провали . Преди е ходила с приятеля на дядото и е искала да се омъжи за него, но е заминал за чужбина и не е могла да го обере.

# 629
Цитат
ми то не е за разказване ooooh! ooooh! ooooh!
ББ: ще прави мизерии н всички, ще си доведе и домочадието, после зет и май - не съм много сигурна какъв и е точно дали син или зет, ще наръга Мехмет в бъбреците, обаче нашето "ангелче" Шефка - Шерефка ще я разобличи,

само това знам от сериите които съм гледала на турски - понеже познанията са ми доста постни не знам повече, нека някой друг който знае повече да каже и на мен ще ми е интересно да разбера подробности Hug

ББ Бабката на Мехмед Фикри  ще доведе и дъщеря си и зет си и ще се опита да му вземе къщата, но Шереф ще я хване и планът ще и се провали . Преди е ходила с приятеля на дядото и е искала да се омъжи за него, но е заминал за чужбина и не е могла да го обере.
А аз си мислех, че това е съпругат и.

Общи условия

Активация на акаунт